reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

.oj juz niedlugo nie bede widziec meza 2 miesiace....wiec co radzicie??? Fontanna ogrodowa bedzie dobra?!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-D:-D

Oj 2 miesiące..... to nie wiem czy ogrodowa da radę:-D;-)

nie da rady na bank.Mąż jakieś koleżanki może pomoże w takim kryzysie

...nie wiem czy ktoras kolezanka sie zgodzi...:-):-D:-D

Trzeba zapytać bo kto nie ryzykuje ten pości przez dwa miesiące:-D

a ja Was miałam za rozsądne młode kobiety, a Wy wymyślacie zupełnie zbereźne wykorzystanie sprzętów ogrodowych, bałamucenie biednych mężów koleżanek... co za okropieństwo! ale najbardziej to współczuje mężowi Joli... po tych dwóch miesiącach chłopak będzie chyba z tydzień tylko sufit sypialni oglądał...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:dry:

reklama
Trochę nas bo wątek nam umiera:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 107
  • 2.jpg
    2.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 106
  • 3.jpg
    3.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 107
  • 4.jpg
    4.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 98
jejku Madziu - śliczne zdjęcia. Ty wyglądasz poprostu niesamowicie! jak siostra Kamilka. :-D A Kamilek taki roześmiany. Śliczne zdjęcia!. :tak:

Madziu-świetnie wyglą:tak:dacie!a twoja figyrka tylko pozazdrościć!!!mały słodziak z Kamilka świtna foteczka z jego słodkim uśmiechem:tak:super.Ja jak znajde czas to też moze coś wrzuce,masz racje wontek nam pada coś nikt nie chce wklejać fotek.

Madzia a to na pewno Ty na tej fotce...a nie kuzynka Kamilka:blink:.No młodziutka ty i chudziutka:tak:A Kamilek z uśmieszkiem uroczy:-).
Mało wam zdjęć.... to macie powiększenie sygnatury:-).
DSC01663.jpg

Ostatnia edycja:
Fajnie,ze watek odżywa:tak:.
M@dziu ale z ciebie laska:szok:.Kamil na ostatnim zdjęciu to po prostu sama słodycz.
Fajnie by było wreszcie spotkać się w realu bo w sumie odległość miedzy nami śmieszna a i ja i sadze,że reszta śląskich majówek chetnie by cie poznała:-).
Kasiu,ale z Filipka powazny meżczyzna-szok:szok:.To chyba przez dorosła fryzurkę.Fotka z pielucha przywołuje miłe wspomnienia;-)

reklama
Madziu,laseczko!!! Czemu Bóg mnie nie obdarzył taką figurą? Kamiś wydoroślał i bardzo się zmienił.Super mu w takich dłuższych włoskach. Właśnie postanowiłam,ze chowam maszynkę do szafki i zapuszczam mojemu łysielcowi włosy.

Kasiu, no i Fifi też ma dłuższe włoski. Czy tylko ja i Confi strzyżemy krótko włoski?Mi Fifi nie kojarzy się z poważnym chłopcem a raczej urwisem z 3 fotki.Wstaw jakiś filmik z gadaniem niuniulka bo poprzednie znudziły się Tomkowi. Dużo z nich się nie nauczył to może z nowszego załapie.:-D

Do góry