reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

.oj juz niedlugo nie bede widziec meza 2 miesiace....wiec co radzicie??? Fontanna ogrodowa bedzie dobra?!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-D:-D

Oj 2 miesiące..... to nie wiem czy ogrodowa da radę:-D;-)

nie da rady na bank.Mąż jakieś koleżanki może pomoże w takim kryzysie

...nie wiem czy ktoras kolezanka sie zgodzi...:-):-D:-D

Trzeba zapytać bo kto nie ryzykuje ten pości przez dwa miesiące:-D

a ja Was miałam za rozsądne młode kobiety, a Wy wymyślacie zupełnie zbereźne wykorzystanie sprzętów ogrodowych, bałamucenie biednych mężów koleżanek... co za okropieństwo! ale najbardziej to współczuje mężowi Joli... po tych dwóch miesiącach chłopak będzie chyba z tydzień tylko sufit sypialni oglądał...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:dry:

reklama
Trochę nas bo wątek nam umiera:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 104
  • 2.jpg
    2.jpg
    47,4 KB · Wyświetleń: 101
  • 3.jpg
    3.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 104
  • 4.jpg
    4.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 94
jejku Madziu - śliczne zdjęcia. Ty wyglądasz poprostu niesamowicie! jak siostra Kamilka. :-D A Kamilek taki roześmiany. Śliczne zdjęcia!. :tak:

Madziu-świetnie wyglą:tak:dacie!a twoja figyrka tylko pozazdrościć!!!mały słodziak z Kamilka świtna foteczka z jego słodkim uśmiechem:tak:super.Ja jak znajde czas to też moze coś wrzuce,masz racje wontek nam pada coś nikt nie chce wklejać fotek.

Madzia a to na pewno Ty na tej fotce...a nie kuzynka Kamilka:blink:.No młodziutka ty i chudziutka:tak:A Kamilek z uśmieszkiem uroczy:-).
Mało wam zdjęć.... to macie powiększenie sygnatury:-).
DSC01663.jpg

Ostatnia edycja:
Fajnie,ze watek odżywa:tak:.
M@dziu ale z ciebie laska:szok:.Kamil na ostatnim zdjęciu to po prostu sama słodycz.
Fajnie by było wreszcie spotkać się w realu bo w sumie odległość miedzy nami śmieszna a i ja i sadze,że reszta śląskich majówek chetnie by cie poznała:-).
Kasiu,ale z Filipka powazny meżczyzna-szok:szok:.To chyba przez dorosła fryzurkę.Fotka z pielucha przywołuje miłe wspomnienia;-)

reklama
Madziu,laseczko!!! Czemu Bóg mnie nie obdarzył taką figurą? Kamiś wydoroślał i bardzo się zmienił.Super mu w takich dłuższych włoskach. Właśnie postanowiłam,ze chowam maszynkę do szafki i zapuszczam mojemu łysielcowi włosy.

Kasiu, no i Fifi też ma dłuższe włoski. Czy tylko ja i Confi strzyżemy krótko włoski?Mi Fifi nie kojarzy się z poważnym chłopcem a raczej urwisem z 3 fotki.Wstaw jakiś filmik z gadaniem niuniulka bo poprzednie znudziły się Tomkowi. Dużo z nich się nie nauczył to może z nowszego załapie.:-D

Do góry