reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Tsarina - no piękna ta Twoja Izuśka, a z jaką poważną miną wkraczała w ten zacny wiek.. ho ho... Dojrzała Kobitka :-):tak:
I śmiem przyznać, że ... jest bardzo do Ciebie podobna (aczkolwiek Twoich zdjęć tu mamy dużo za mało!), buziole

reklama
A tu kilka naszych najświeższych... mnie oczywiście najwięcej, ale jakże by inaczej, skoro to ja głownie po drugiej stronie aparatu jestem!:

Załączniki

• DSCF1386.jpg
    DSCF1386.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 90
  • DSCF1395.jpg
    DSCF1395.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 83
  • DSCF1412.jpg
    DSCF1412.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 88
  • DSCF1417.jpg
    DSCF1417.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 105
  • DSCF1252.jpg
    DSCF1252.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 79
O kurczę tsarina, jaka Iza podobna do taty!!!! :tak::tak: A ty naprawdę bardzo ladnie wyglądasz! (nie nie mówię tego tak po prostu, naprwdę tak uważam) i masz śliczną fryzurę!!!!!

M&ms śliczne zdjęcia majeczka jest bardzo ładnym dzieckiem i tatuś też jest bardzo ładny tylko zazdrościć :)
Tsarina podzielam zdanie m&ms bardzo ładnie Ci w tej fryzurce a Iza Mirka też śliczna dziewczynka

Oj Martuś co Ty mówisz:-) przecież Iza Mirka to czysta Tsarina:tak: ten nosek te oczka....śliczna jest
Kasia bardzo ładny kolorek na włosach:tak:

Oj Martuś co Ty mówisz:-) przecież Iza Mirka to czysta Tsarina:tak: ten nosek te oczka....śliczna jest
Kasia bardzo ładny kolorek na włosach:tak:

hi hi hi :-D :-D no fakt, nie wiem jak mi wyszło że do taty. :-D :-D

a Tsarina, jak ja bym miała taki biust jak ty to bym tylko w mega dekoltach chodziła. :tak::tak:

Tsarina-ja też podzielam zdanie dziewczyn -pięknie Ci w tej fryzurce i kolor mega :tak:bar dzo mi się podoba!Iza słodziutka a oczka ma przepiękne:tak:
M&m's-zdięcia Majeczki super pozazdrościć tylko moge spacerowania po plaży .

A tu troszke nas-niedzielna wycieczka do Zoo i Niki taptanie:-)

Załączniki

• IMGP5489.jpg
    IMGP5489.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 85
  • IMGP5531.jpg
    IMGP5531.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 83
  • IMGP5533.jpg
    IMGP5533.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 88
  • IMGP5510.jpg
    IMGP5510.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 87
  • IMGP5507.jpg
    IMGP5507.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 78
  • IMGP5485.jpg
    IMGP5485.jpg
    53,7 KB · Wyświetleń: 82
  • IMGP5514.jpg
    IMGP5514.jpg
    59,8 KB · Wyświetleń: 80
  • IMGP5521.jpg
    IMGP5521.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 77
Mamo niki, super ten basenik!! bardzo mi się podoba. :tak: i widzę że już nie dużo brakuje do czerwonego koloru. :-) bardzo ładny ten kolor. :tak:

reklama
Do góry