reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

od czego by tu zacząć, droga Ago_k_m... Jagodzianka w tych koralach, z tymi spineczkami, w piaskownicy, na karuzeli czy w towarzystwie przystojnego Andrzeja wygląda cudnie! Ale z niej strojnisia... za niedługo będziesz musiała jej oddać wszystkie swoje ozdoby....

Mamstud masz bardzo przystojnego syna! a Gaba śliczna!

Kasiu Wiktoria jest niesamowita... ma bardzo ładny profil! ja chce więcej zdjęć Twoich dzieci!

ale co do pierwszego zdjęcia, to nie mogę oprzeć się pokusie podzielenia się w Wami moimi ulubionym w takich momentach skojarzeniem:
ulamek_czestochowa_torun_470.jpeg

reklama
Myślałam,ze tu będzie mnóstwo wakacyjnych fotek ...uuuuu opieprzacie się mamusie.Dawać tu zaraz fotki.
Ja tymczasem pokomentuje:-)
Tsarino fajnie zobaczyć twoje fotki po tak długiej nieobecnosci w tym wątku.Świetnie wyglądasz masz bardzo twarzowa fryzurę i mam nadzieje ,ze dane nam będzie się poznać w realu(wybieram sie do Krakowa;-)).Iza Mirka to powazna młoda dama.Uroczo wygląda w tych sukienkach a ten jej półuśmiech poprostu mnie zaczarował.
Ememesiku foty basenowe Majki fajne ale te plażowe z twoim eMem wymiatają
Mamo Niki na zdjęciach widac ,ze zwierzątka zainteresowały Nikolę. Kwitniesz dziewczyno.
Moniko bardzo lubię oglądać wasze zdjęcia.Ciesze się ze jest na nich trochę ciebie.Fajny torcik miał Tomek(zainteresował mojego Matysia;-)) a zdjęcie z kieliszkiem coś mi przypomina.....
Kasiu fajne zdjęcia ze spotkania.Mamstud wygląda na nich jak siostra Gaby.Bardzo podoba mi się grupowa fotka maluchów(i starszaków)
Aga zdjęcia Jagody "przywódczyni" oraz elegantki są the best:-)

Ostatnia edycja:
Woooow..nie bylo mnie tu wieki...
Zagladam a tu tyle fotek..:-):-):-)

Wybaczice ze sie nie cofne do ostatniego mojego posta ale nie dam rady..:-p:-p

Mmatysia.....oooo kurka ale macie basen...juz nie bede wspomianc o tym dmuchanym ...eee jak to sie nazywa..:-D:-D:-D..Suuper. Nie ma to jak wlasna dzialka i ogrod.
A chlopcy suuper..:tak::tak:

Kasiu, Aga...ale super foteczki ze spotkania. Swietnie ze sie zaprzyjaznilyscie.:tak::tak::tak:
Dzieciaczki the best...:-)))
A foteczka Jagody...w tych spineczkach i koralach...rozwalila mnie.,..:-D:-D:-D:-D
a ktoz jej te spineczki powipinal..:-D:-D:-D:-D??

Monia, w pełni rozumiem!!!! Ja chyba też sobie podbiję!! :-D :-D

MMatysia, jesteście niesamowici!!!!!! dzieci na pewno was uwielbiają!!!! :-D
a Fifi, w klatce króliczka - rewelacja. hi hi hi :-D

reklama
Matysia -super foteczki tylko pozazdroscić tego dmuchanego cudu:tak:chłopcy przesłodcy:tak:to na spotkanku-wszystkie dzieciaczki się w basenikiu zmieszczą;-):-Dno to dam tu troszke nas:-)

Załączniki

• IMGP5571flisak.jpg
    IMGP5571flisak.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP5589my.jpg
    IMGP5589my.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 76
  • IMGP5576płyne3.jpg
    IMGP5576płyne3.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 71
  • IMGP5594aranki.jpg
    IMGP5594aranki.jpg