reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

wiedziałam kiedy mam TU zajrzeć :-D

Marta - śliczniutkie foteczki!!! Mając morze nawet nie inwestowałabym w basenik, hahaha. Majeczka jest prześliczną dziewczynką.

Tsarina - no Kochana - ja już pisałam, że Iza Mirka (pierwsza fotka jest bosska - jaki Ona ma pewny krok!!! No i fotki w chuście teś są czaderskie) to raczej "czysta" mama - jakoś nie widzę tatusiowatego podobieństwa ;-)
Kolorek masz cudowniasty - taki żywy - miodzio!!! Lepiej nie będę pokazywała fotek mojemu M (Twoich i mamy Niki) - bo Marczo ma fioła na punckie czerwoności i rudości na mojej głowie - i jakbym kiedyś zrobiła się na blond - zagroził, że ogoliłby mnie na spaniu na łyso, a fryzjerce, która by mi stworzyła tenże blond na głowie - spaliłby zakład!!!
Twój Małżon ma świetną koszulkę - ale i tej fotki bym nie pokazała M - booo... doszłoby do jakiś "przepychanek", hahaha.

mamo Niki - oglądałam już Wasze fotki na NK - suuuper!!! Podziwiałam Twoją fryzurkę, tuniczkę (pięknie Ci w fioletach), no i basenik Niki - jest po prostu REWELACYJNY!!! niestety ja w lepsze nie mam zamiaru inwestować - ten co mamy został już przebity przez nasze koty (a tak pilnowałam!!!), i ledwo dyszy... Ale Wasz jest po prostu EXTRA!!! No i Niki jaka szczęśliwa - z chęcią sama bym się z nią zamieniła :-):tak:

reklama
Dzięki dziewczyny za miłe słowa pod naszym adresem:-)
Madzia-basenik kupiliśmy Niki w sklepie Praktiker ,podoba mi się bo ma daszek oraz tylną i boczne ścianki więc nic jej nie wieje:tak:Wczoraj byliśmy u szwagierki tam dopier o był basen duży i głęboki ,strasznie się Niki podobało:tak:

Martuś to są stare zdjęcia. Nowe mam na aparacie i jak zrzucę na kompa to wstawię.Nie wiem dlaczego wgrały się w innej kolejności niż wstawiałam:baffled:

Monia to ty??!!!!!!!! nie mogę się nadziwić!!!! :-)
zdjęcie jak Tomuś wyrywa ci kiliszek - zabójcze. :-) hi hi hi
no i mówiłam że się dzieje. :-)
Ślicznie chłopcy rosnął!!!!

Monia piękne te zdjęcia!

a Wam muszę powiedzieć, że macie okropny zwyczaj zawstydzania mnie! Kilka razy robiłam juz podchody, żeby podziękować z miłe słowa pod naszym adresem, ale zawsze sie peszyłam nieco, że... nawet nie wiem czemu! Dziekuje Wam bardzo! Muaaaaaaaaaaaa!

No to parę fotek z kolejnego spotkania majówek:-)(zdj.mamstud)
DSC03010.jpgDSC03021.jpgDSC03075.jpgDSC03055.jpg

Ja napiszę tak: na zdjęciu nr jeden wygądacie super, ale to atmosfera ze zdjęcia nr 2 powuduje uśmiech na mojej twarzy.. pięknie się dzieciaczki bawiły!

podpisuję się obiema rękami!! :tak::tak:
zdjęcie 1 - ślicznie wyglądacie. :-)
zdjęcie 2 - jejku jakie cudne takie przedszkole. :-)

Mamstud, Kasiu, - Wiktoria i Andrzejek wspaniale się prezentują. Bardzo dojrzale!! i bardzo pięknie / przystojnie. :tak::tak:

reklama
Monika - wiele razy Ci pisalam, i teraz też napiszę - Twoi Synowie są mega przystojni (te oczęta tak swidrują, że aż ciepło się w serduchu robi) - ja Ci radzę - Ty już trenuj rolę Teściowej, co byś była przygotowana, bo tabuny Kobiet lada chwila staną u Waszych drzwi.

fotki nr 1, 2- świetne - tylko minki nie za wesole - ale tlumacze to skupieniem do zdjęcia i przygotowaniem do zdmuchnięcia świeczki;-)

fotki imprezowe - bosskie - po Tobie widać sporą zmianę - piękniejesz Kobitko!!! Kieliszek w dłoni chwali sie (nie wnikam w zawartość:-D) no i Tomuś lgnący do kieliszka - bosski!!!

Kasia - fajna ta nasza wspólna foteczka (dzięki Ci Grzegorzu) :-). Przedszkole też super się sobą zajmowało (za sprawą starszyzny)

zaraz ja coś dorzucę w tym temacie ;-)

ta fotka z haszczami - to mój "wypicowany" teren wokół domku :-D:-D:-D

Załączniki

• DSC03032.jpg
    DSC03032.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC05774.jpg
    DSC05774.jpg
    45,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC05818.jpg
    DSC05818.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 86