reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Florencjo - jestem pod wrażeniem tej imprezki roczkowej - narobiłąś tyle smakołyków, że z chęcią sama bym zasiadła przed Waszym stołem, i wpakowała w siebie wszystko co tam stało.
Krzysiu jest przesłodki - naprawdę jest baaardzo urodziwy - no ale patrząc na Was nie mogło byc inaczej - geny to geny!!!

Kasia - hahaha... no drugą część fotek znam - szczególnie na uwagę zasługuje fotka Adasia z Filipkiem i Nataszką - biedak nie wytrzymal za długo na stojąco z dwojgiem dzieci na ręku... ale Mmatysia (na fotce u Roxy) jak widać wprawiona

Roxy - no świetne foteczki - piękne ujęcia!!! Bardzo się cieszę, że nasze dzieciaczki tak fajnie się z sobą bawiły. Mam nadzieję, że Marzenka podesłała Ci foteczki ode mnie, a jak nie - to podaj mi na PM swój adres @ to Ci prześle to co mam, a Ty w odpowiedzi prześlesz mi swoje.

reklama
Ja na chwile wstawić fotki Mam małe urwanie głowy w domu :baffled:

SL273091.jpgSL273132.jpgSL273130.jpgSL273106.jpgSL273119.jpgSL273124.jpgSL273089.jpgSL273090.jpgSL273086.jpgSL273128.jpg
cdn

Dziewczynki, zdjęcia rewelacyjne.Żałuje że mnie nie było:-(
Przepraszam,że tak krótko ale nie mam teraz czasu. Później napiszę moje odczucia .

okruszek
poprostu sama radosc i szczescie...

kasica
Roksanka ,niezle daje wam popalic...akrobatka

confi
slicznie wygladasz na fotkach z roczu...Damian na minki powala wszystkich

mmatysia
w zieleni najlepsze fotki wychadza...super chlopaki, pomalu moga w pilke kopac,Mati ma teraz z kim ...

mamaNiki
Nicol w tej sukience wyglada jak mala ksiezniczka,Ty tez niezle wygladasz

florencja
masz super rodzinke...a Krzys slodziak

marzena
-teraz dopiero dojrzalam ,ze Nataszka ma dlugie wloski ,a caly czas wygladala na fotkach, ze ma krotkie...sliczna cala Ty:tak:

Milo popatrzec na zdjecia ze spotkania ,dzieci przeurocze...... mialy napewno fajna zabawe a mamusie dopiero..

Dzięki dziewczyny za miłe słowa:-)
Roxy-te wyjazdy do Czech nieuniknione ,m tam jeździ na pstrągi,a ja jade z nim żeby z Niki w domku nie siedzieć a pozatym zmiana powietrza,tam świeże a unas zakłady Koksownicze nas nieźle trują:no:No i są moje kochane koniki :-)

Dziewczynki fajne te foteczki z naszego spotkanka:tak::tak::tak:mamy co wspominać-czas spędzony w dobrym towarzystwie:tak:i dzieci i mamy zadowolone:-):tak:
no to i ja cośik dam:-):tak:

Załączniki

• IMGP5383.jpg
    IMGP5383.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 104
  • IMGP5397.jpg
    IMGP5397.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP5396.jpg
    IMGP5396.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 99
  • IMGP5386.jpg
    IMGP5386.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP5394.jpg
    IMGP5394.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP5389.jpg
    IMGP5389.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 97
  • IMGP5382.jpg
    IMGP5382.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 87
  • IMGP5391.jpg
    IMGP5391.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 101
  • IMGP5393.jpg
    IMGP5393.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 92
to tak chyba z osobna nie mogę każdej napisać, bo zabraknie mi słów, żeby się nie dublować...
dzieciaczki są super, no same piękności i przystojniacy, Wy dziewczynki też niczego sobie, ale przy Waszych roczniakach, to marnie wypadacie:-p

raz jeszcze napisze, że zazdroszczę tego spotkania, bo bardzo ciekawa byłam Was wszystkich... no ale zdjęcia są bombastyczne!

nas tu ruski rok nie było, więc tak skromnie, żebyście pamiętały jak wyglądamy:

DSCF1079.jpg,0100_2657.jpgDSCF1132.jpgDSCF1143.jpg100_2645.jpgja

Załączniki

• DSCF1080.jpg
    DSCF1080.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 92
  • DSCF1057.jpg
    DSCF1057.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
tsarina ja jeden dzien wlasnie myslalam jak ty wygladasz ,bo nie moglam sobie przypomniec ...teraz juz wiem ale szkoda ,
ze tylko jedna fotka z toba i jeszcz profil.... ,Izunia sliczna jest :)

reklama
tsarina ja jeden dzien wlasnie myslalam jak ty wygladasz ,bo nie moglam sobie przypomniec ...teraz juz wiem ale szkoda ,
ze tylko jedna fotka z toba i jeszcz profil.... ,Izunia sliczna jest :)

mało zdjęć ze mną, bo ja nie lubię moich zdjęć- muszą być albo bardzo dobre albo ostro pojechane, wtedy są ok... dziękuje za komplement, Iza przesyła buziaki!

Do góry