reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Kasica....zdjecia z urodzinek super:tak:
Roksanka jest śliczną dziewczynką...i widze że z niej mała akrobatka-swietna jest:tak: Musisz miec oczy dookoła głowy;-)
Powodzenia w staraniach...trzymam kciuki:-)

Okruszku....zdjęcia są piękne,szczegulnie drugie mnie ujęło-jest cudowne:tak:
Tymuś jest śliczny a z Ciebie to bardzo ładna mamusia:tak::-)

Mmatysiu.....no prosze jak Fifi rządzi w ogródku...śliczne foteczki,no i mamusia obłędna;-):-)

Confi...ale Wam dobrze-ja też chce mieć morze tak blisko:dry:
Mamusia jak zwykle piękna a Damiś świetnie wygląda w nowej furze:tak::-)

Kasiula...Julka jest śliczną dziewczynką:tak:
Bardzo ładny tort:tak:

reklama
a ja mam tu ogrommmmne zaleglości:sorry2:... jak zawsze:sorry::sorry::sorry:...
korzystając z tego, że Młoda śpi to wrzucam tylko zdjęcia z roczku...

pierwsze to próba zdmuchnięcia świeczki, którą mamusia przegapiła, bo kawę parzyła:wściekła/y:
DSCN0307.jpg

drugie to matka zlewająca się z tłem:-D:-D:-D...

P5091294.jpg

no i trzecie - to wkurzony Pikuś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D, że ją w sukienkę ubrali!!!
DSCN0296.jpg

a teraz spróbuję coś ponadrabiać - jak córka pozwoli:sorry2:...

edit:
aż tak dużo tego nie było jak myślałam...

Okruszku - Tymuś jest taki śliczny!!! I Ty jaka ładana!!! Tak samo jak lubię czytać Twoje posty tak samo lubię patrzeć na Wasze zdjęcia!!!

Kasiula - Julka jest śliczna!!! Wpadaj do nas częściej!!! Miło popatrzeć!!!

Confi - laska jak się patrzy!!! Super wyglądacie!!! i Damiś chyba zadowolony z rowerku???

Kasica - podpiszę się pod słowami każdej z dziewczyn, że Rokasnaka jest cudna!!! i te włoski... ach...

Mmatysia - ach ten Fifi... jest świetny!!! i zazdroszczę tego ogródeczka...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mmatysia - nie noooo - Kochana - patrząc na Fifiego i tereny po których hasa - PO PROSTU muszę być na spotkaniu u Was i poznać na "żywo" Filipka, a tereny osobiście "wymacać"

Kasiula - piekna jest Twoja córcia!!! I ja zapraszam Was cześciej!!!

Confi - noo no no... Mój Zięciu po prostu wymiata!!! Fura jest debeściarska!!! no i to czaderskie spojrzenie...
Patrząc na fotki nie rozumiem Twoich mini kompleksów... Jak przyjadę do Gdańska to ogródek może nam posłużyć jako "łączka wytrzeźwień"...a jeżeli chodzi o opalanie - to ja preferuje wyłącznie plażę

Marzena - cudny torcik!!! cudniasta Nataszka ... ale spore wrażenie zrobiła też na mnie jej Mama - Kochana - wyglądasz super!!! no i masz superancką bluzeczkę... ja uwielbiam motywy zebrowe

Confi -świetne foteczki,aż mi żal macie takie fajne miejsca do spacerowania :tak:Ja z Niki jedynie nad Odre moge iść:-DWidze,że rowerek przypadł Damisiowi do gustu:tak:Nicol też taki dostała od dziadka:-)a co do Twoich fotek to normalnie laseczka z ciebie:tak:ja to mam sporo zbędenego tłuszczyku...

Florencjo-fajowe foteczk-Krzyś przesłodki:tak:

A tu troszke nas ,z wycieczki do Czech i dzisiejszego roczku w kościele:-)

Załączniki

• IMGP5334kon.jpg
    IMGP5334kon.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 99
  • IMGP5366Niki.jpg
    IMGP5366Niki.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 96
  • IMGP5368nika.jpg
    IMGP5368nika.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 97
  • IMGP5372my.jpg
    IMGP5372my.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 114
  • IMGP5354lulu.jpg
    IMGP5354lulu.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 92
  • IMGP5337konik.jpg
    IMGP5337konik.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 81
  • IMGP5323ryby.jpg
    IMGP5323ryby.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 105
  • IMGP5364my.jpg
    IMGP5364my.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 105
no to wrzucam kilka fotek ze spotkania u Mmatysia...
wiem, wiem - ostatnie zdjęcie powinnam obrócić, ale komp mi tak muli, że przy próbie zrobienia tego zawiesił się:wściekła/y: w związku z tym kolejnej próby nie podjęłam...

P6040040.jpgP6040042.jpgP6040003.jpgP6040032.jpgP6040013.jpgP6040001.jpgP6040002.jpgP6040043.jpgP6040009.jpg P6040045.jpg

mamo Niki - piękne foteczki!!! Niki cudownie wyglądała w tej sukieniusi - napatrzeć się nie można:-)
Podoba mi się 4 foteczka - ślicznie Obie wyglądacie, a Ty masz super kieckę!!! no i ostatnia fotka też jest piękna - uwielbiam patrzeć na fotki całej Rodzinki - no i tu się zatrzymam... Poznałam Twojego M, patrzę na tą fotkę, i nadal mam problem ze stwierdzeniem do kogo Niki jest podobna, haha - oczka ciut Tatusiowate, ale na ostateczną ocenę bedziemy musiały poczekać ;-)Fajniutko razem wyglądacie :-)
No i fotki z konikami też super:-)

Marzenko - dzięki Ci za pierwsze fotki z tego spotkania. Aż sobie wróciłam do piątku i soboty, i wspominam... :-)
Fajne te nasze dzieciaczki - Nadusia wiecznie ganiająca, rozkoszne Filipki, Sanka wsród zabawek, Niki jak nie przy zabawkach to u Eweliny na rękach, moja poważna Jaga (vel "plewi-chwastek"), uchachana Nataszka... No i Wy Kobitki... Te fotki (i kazde inne) nie oddają nawet 1% z tego jakie jesteście (no może poza talentem Kasicy i zaprezentowanego na fotce tortu - pyyycha). Buziaki :***

P.S. a mogłabyś mi spakować wszystkie foteczki i wysłać na @? to samo tyczy się pozostałych Dziewczyn :-)

Ostatnia edycja:
Hej,no i w końcu ja mam chwilke to Was zasypie fotkami;-):-D

Marzenko...zdjęcia z Roczku śliczne,nasze dziewczyny miały bardzo podobne sukienusie,Nataszka ślicznie wyglądała:tak: no a Ty kochana....wiesz,już Ci powiedziałam:tak::-)

Mama Niki...ale macie się fajnie z tymi wyjazdami do Czech na rybki,fotki bardzo ładne...Nikolka słodziak malutki i kochany:tak: Zdjątka z urodzinek cudne,ślicznie razem wyglądacie:tak:

Florencjo...bardzo ładne zdjęcia:tak:

No to proszę....Majówkowe balety cz.1:-D

Załączniki

• 002.jpg
    002.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 89
  • 007.jpg
    007.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 84
  • 013.jpg
    013.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 87