reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Boszeeee jakie zaległości:szok:

Jolu....dziewczynki jak zwykle super:tak: Też miałam wrażenie że blizniki Iwee są większe ale zdjątka tak czasem wychodzą...super spotkanie:tak::-)

Kasica...Roksanka jest przesłodka...widze że huśtawka przypadła do gustu:tak:
Zdjęcie w wózku świetne,ładnie się prezentuje:tak: Śliczna ta Twoja córcia:-)

Confi...żołnierzykowi pasują takie krótkie włoski:tak:
Mina na ostatniej fotce świetna:tak::-)

Monika...Tomuś jest cudny a jaki przystojniak z Niego....oj mamusiu uważaj:tak:;-):-)

Mama Niki...śliczne fotki...Nikolka wygląda jakby opalona była:tak:
Psiak jest niesamowity...a jaki opanowany:szok:
Niki w stonodze wygląda na szczęśliwego brzdąca:tak::-)

Moniqsan...Lilianka to faktycznie mały śmieszek:tak: A ile Ona ma zębów...:szok:
Ładna dziewczynka:tak::-)

reklama

confi
z tego co widzialam ,to Damian jest krolem w robieniu minek ,zawsze inna na kazdym zdjeciu

monika1977
Tomek to maly slodziak ,czy te oczka moga klamac ....chyba nie

mamaNiki
bardzo ci do twarzy w tej fryzurze,Niki tez ladniutka jest ,na jednym ze zdjec widzialam ze ma taka sama pileczke-grajaca i kostke ...

kasica
widac ze zadowolona jest Roksanka z nowego wozka,pewnie nowe zawsze cieszy ,nieumie sie na nia napatrzec taka ladna pannica rosnie

moniqsan
Lili slodziutka jest ,nie nudzi sie we wozku troche gimnastyki sie przyda co nie?
Xavko tez tak robi nozkami,dzis to prawie bucika stracilismy....

A oto moja córunia julka.jpg02.04.10 013.jpgjulka (6).jpg16.03.10 003.jpg

znów mam trochę zaległości...

Monika
....ale Tomcio jest fajny...jak sie zmienia. Super Chłopak :tak::tak::tak:

MamaNiki
... Nikolka słodka ,ale piesek faktycznie wymiata ;-):-) ta gąsiennica też jest super...szkoda ,że Damian by w czymś takim nie usiedział..on w niczym nie usiedzi dłużej niż 5 minut...z wózka już też mi wyłazi :baffled:

Kasica...Sanka jest rewelacyjna :-) a te włosy ...na prawdę wygląda jak dwulatka.

Moniq...boszsz co za ślicznota :-) napatrzeć się nie mogę na jej buziaka. A pozycja rewelacyjna :-D:-D:-D Damian tez zadziera nogi na spacerze ale nie tak wysoko :-D

Kasiula...śliczną masz córeczkę. Może Ty sama opowiesz nam więcej o sobie?

m&m's Majka jest cudna...filmik mi się nie chce załadować ale zdjęcia na trawie są boskie, szczególnie to z kwiatuszkami :tak:

.. o filmik mi się załadował ...super !
Damianowi się baaaardzo podobała panna na filmiku :-D:-D:-D

a to my z poprzedniej niedzieli...poszliśmy pod stocznię zapalić znicze a potem na rodzinny spacer po Gdańskiej starówce...

Załączniki

• Star
    Star
    28,9 KB · Wyświetleń: 103
  • Star
    Star
    40,6 KB · Wyświetleń: 124
  • Star
    Star
    37,4 KB · Wyświetleń: 146
  • Star
    Star
    30,3 KB · Wyświetleń: 109
  • Star
    Star
    35,5 KB · Wyświetleń: 137
Kasica....nieee no Roksanka to na dwulatke wyglada....:-):-)...A te wloski....sliczna jest..taka radosna..:tak::tak::tak:
Fajny wozio no i widac ze niunia ucieszona...:-)

Mamo Niki..swieeetna macie stonoge..;-);-);-);-);-);-);-);-)...Nikol slicznie wyglada...:tak:..No i co- umnie sie bujac sama??? Moje dziewczyny jak wsiada i mama przestanie bujac to same probuja...a to komicznie wyglada...bo robia to na wszystkie strony..:-D:-D:-D

Kasiula....slodka ta Twoja corcia..:-)
Confi ma racje....moze cos o sobie troszke nam opowiesz???:tak:

Moniqsan....coz ja moge pisac...??:-):-):-)...Normalnie slodziaczek...slicznie jej w tej zieleni..:tak::tak:
No i niezla jest z tym akrobacjami...:-D:-D:-D

m&m's.....chyba kilka razy ogladalam filmik....:tak::tak::tak:..Alez Maja sobie super rade daje na tej przeszkodzie....:tak:
Juz nie moge sie doczekac kiedy moje male beda chodzic to wtedy nasze spacerki i wyprawy na plac zabaw powinny wygladac troszke ciekawiej..:tak:
Mikolaj to niezly przystojniak..pewnie juz lamnie serca w szkole..;-):-):-)

Confi....otoz ja powiem tak....Damianek jak zwykle uroczo , slicznie.....:tak::tak::tak::tak:..ale kobieto normalnie szczeka mi opadla na Twoj widok....Alez Ty slicznie tam wygladasz....:tak::tak::tak::tak::tak::tak::happy::happy:..naprawde...SUPER....Twoj M powinien Cie niezle pilnowac bo taka mamuska to niezly kasek..:tak::tak::tak::tak:;-);-):-D

No to teraz troszke nas...:-):-)

Załączniki

• DSC04501.jpg
    DSC04501.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC04626.jpg
    DSC04626.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC04614.jpg
    DSC04614.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC04553.jpg
    DSC04553.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC04469.jpg
    DSC04469.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC04640.jpg
    DSC04640.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC04636.jpg
    DSC04636.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC04520.jpg
    DSC04520.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC04523.jpg
    DSC04523.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC04531.jpg
    DSC04531.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 82
Jolu do twoich dziewczyn powiedzenie "SŁONECZKA" pasuje po prostu jak ulał!! one są takie jak promyczki, rozświetlają wszytsko do okoła, aż się dziwie że zdjęcia nie wychodzą prześwietlone ;-) ;-) :-):-):-)

cd.... :-D

a po tobie żadnego zmęczenia nie widać!! wyglądasz ślicznie. :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Confi Dami to mały przystojniak nam rośnie, nie długo od adoratorek nie będzie mógł się opędzić

m&m's Maja na trawie cudo

Jolu dziewczynki jak zawsze cudne, wesolutkie i promienne ;-)

A tu moje dziecię nauczyło się gwizdać na gwizdku i głowa teraz mnie boli:baffled:

[video=youtube;ioxSAt_2wqQ]http://www.youtube.com/watch?v=ioxSAt_2wqQ[/video]

reklama
no Dziewczynki, to Ciocia Aga pokomplementuje teraz Wasze pociechy:-)

kasica - Twoja Sanka jest po prostu debeściarska!!! wloski, wózio, gwizdek - wszystko ma super

m&m's - Twoja Majeczka jest taka śliczniutka. Ma przepiękne spojrzenie, usta... ojjj Mama - uzbrajaj się w mocne nerwy na przyszłych zięciów

Jolu - piękne foteczki z udanego (jak widać) roczku. Super wyglądacie - WSZYSCY oczywiście:tak::-):-):-). Raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla Was :-)

kasiula - fajniutka ta Twoja Mała :tak::-):-):-) zapraszamy Was częściej do nas (a szczególnie na mamy majowe)

Confi - Tobie już osobiście mówiłam, ale co by i tu ślad pozostał (nie żebym Cię pominęła :-p) - ślicznie wyglądacie. Cała Rodzinka jest po prostu EXTRA!!! (oczywiście mój Damiś wygrywa w tym rankingu ;-)), no i bardzo ładny trencz :-)

Moniq - Lili jest boska!!! Te zębole, czaderski swetr.. No i gołym okiem widać, że to dziecko już ma charakterek ;-):-D - u niej nie będzie "to tamto" :tak:;-):-D - i bardzo dobrze!!! Buziaki od Cioci Agi :***

Do góry