reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Monika...alez Tomus ma wielkie i niebieskie oczka....:-)..Aliczny chlopieci ...na takiego dojrzalego wyglada...:tak::tak:

Mamo Niki...super dziewczyny wygladaja.....A psiunio za fajna maskotke sluzyl,...:-D:-):-)

Mamo Niki - słodziuchne są Dziewuszki na tych fotkach:-):-):-). NO i Niańka w postaci Cziko - rewelacja... A Ty się matrwisz co masz z dzieckiem zrobic:-D - jak widać problem rozwiązany. Cziko w razie czego zagrodzi cielskiem, obroni, zacałuje...szkoda, ze wykarmić nie może ;-)

dziewczyny normalnie kofam tą Juleńke koleżanki:tak:no taka mała słodzinka:-)a wogóle wszystkie małe pociechy naszego świata są przesłodkie:tak:pomimo,że my mamy- czasem mamy dość i często są sytuacje kiedy ręce opadają to nic tak nie zmiększy serducha jak ciepły szczery uśmiech małej istotki:tak:
Moniq-no Cziko jest taki tłuścioszek,ale w :szok:-u byłam jak obserwowałam co szkraby mu robiły a on ze stoickim spokojem nawet okiem nie mrugnął,i starał się te dwie łobuziary ignorować.Chyba najlepsza rasa pieska do domciu przy małym dziecku, jeżeli komuś to nie sprawia kłopotu i jakoś się godzi posiadanie takiego "byczka"W szoku byłam jak m widział fotki,i nie skomentował faktu ,że pozwoliłam Niki psa dotykać!Tatuś jest przewrażliwiony ,bo przecież bakterie zarazki-mi już dawno ta obsesja na tym tle przeszła:tak:a cZiko to bardzo zadbany psiak i spokojnie może jak to Aga stwierdziła-poniańczyć te nasze diabliki kochane:tak::-DA po całej zabawie ,wiadoma sprawa rączki zaliczyły porządną kąpiel.
Aga km-no bardzo ubolewam,szkoda że my nie mamy takiego Czika.Fajnie to podsumowałaś:-) ale zawsze jak będzie nam niezbędny to uderzamy do dziewczyn i Czika z wizytą:tak::-)

prosiłycie o fotki Niki z kolczykami -więc prosze to kilka fotek:-)no i jedna fotka -Niki wybiera się na swięta do babci .No i na jednej fotce radość Niki z prezentu na roczek,nie wytrzymaliśmy i daliśmy jej teraz bo tego 3maja posypie się więcej prezentów,a w zasadzie to ona i tak nie kuma ,że to z okazji roczku,najważniejsze,że radość była:tak:a pomysł podłapałam od Joli i siustr ksero -też mają takie stonogi:-)

Załączniki

• IMGP4974nika..jpg
    IMGP4974nika..jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 123
  • IMGP4980uszko..jpg
    IMGP4980uszko..jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 91
  • IMGP4955dama..jpg
    IMGP4955dama..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 85
  • IMGP4976Nikunia..jpg
    IMGP4976Nikunia..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 100
Ale te wasze pociechy duuuże :tak:

Kasico, Roksanka wygląda na ponad dwuletnie dziecko. Jaka ona dłuuuuga... i jaką ma dużą stópkę. W ogóle śliczna z niej dziewczynka

Mamo Niki, mała faktycznie ma radochę z roczkowego prezentu. Fajnie się w gąsienicy prezentuje

A my dziś byłyśmy na dłuuugim spacerku.
Na jednym ze zdjęć tradycyjna pozycja mojego dziecka ... z nogami w górze :-)
Zdjęcie0381.jpgZdjęcie0372.jpgZdjęcie0379.jpgZdjęcie0366.jpg

Kasica-normalnie napatrzeć się nie moge na te długie włoski roksanki:tak:szkoda,że Niki takich nie ma miałabym co czesać:tak:super już wybraliście wózek ,ja pomału musze się za jakimś rozejrzeć :-)słodka wasza kruszynka a ta radość z wózka,fajnie,że jej się podoba
Moniq-jej jaka wasza Lili jest duża ,wydaje mi się ,że jest sporo większa od mojej Nicol,a fotki mega:tak:najbardziej megasne te z nóżkami w górze,Niki też tak mi robi:-)f ajny macie wózek podoba mi się co to za wózio?my musimy zakupić jakiś lżejszy no i nowy fotelik też pomału potrzebny.Narazie korzystam z wózka 3w1 gondola schowana już dawno ,ale jako spacerówka jest za cieżki

reklama
Moniq no popłakalam się (ze śmiechu) . Lili taka cudna jest!! te minki. A te ząbeczki!! Widać że śmieszek z niej. :-D

Kasica, te włosy "postarzaja" Roxankę. :-) (ale że w sensie dorośle wygląda, jak na 2 latka) ale widać że wózeczek się podoba.

Mama Niki, no stonoga rządzi!!!! :-)

Ostatnia edycja:
Do góry