reklama
jola466
Majowe mamy'09
Monika...alez Tomus ma wielkie i niebieskie oczka....:-)..Aliczny chlopieci ...na takiego dojrzalego wyglada...
Mamo Niki...super dziewczyny wygladaja.....A psiunio za fajna maskotke sluzyl,...:-):-)
Mamo Niki...super dziewczyny wygladaja.....A psiunio za fajna maskotke sluzyl,...:-):-)
Mamo Niki - słodziuchne są Dziewuszki na tych fotkach:-):-):-). NO i Niańka w postaci Cziko - rewelacja... A Ty się matrwisz co masz z dzieckiem zrobic - jak widać problem rozwiązany. Cziko w razie czego zagrodzi cielskiem, obroni, zacałuje...szkoda, ze wykarmić nie może ;-)
mama Niki
Ewelina
dziewczyny normalnie kofam tą Juleńke koleżankino taka mała słodzinka:-)a wogóle wszystkie małe pociechy naszego świata są przesłodkiepomimo,że my mamy- czasem mamy dość i często są sytuacje kiedy ręce opadają to nic tak nie zmiększy serducha jak ciepły szczery uśmiech małej istotki
Moniq-no Cziko jest taki tłuścioszek,ale w -u byłam jak obserwowałam co szkraby mu robiły a on ze stoickim spokojem nawet okiem nie mrugnął,i starał się te dwie łobuziary ignorować.Chyba najlepsza rasa pieska do domciu przy małym dziecku, jeżeli komuś to nie sprawia kłopotu i jakoś się godzi posiadanie takiego "byczka"W szoku byłam jak m widział fotki,i nie skomentował faktu ,że pozwoliłam Niki psa dotykać!Tatuś jest przewrażliwiony ,bo przecież bakterie zarazki-mi już dawno ta obsesja na tym tle przeszłaa cZiko to bardzo zadbany psiak i spokojnie może jak to Aga stwierdziła-poniańczyć te nasze diabliki kochaneA po całej zabawie ,wiadoma sprawa rączki zaliczyły porządną kąpiel.
Aga km-no bardzo ubolewam,szkoda że my nie mamy takiego Czika.Fajnie to podsumowałaś:-) ale zawsze jak będzie nam niezbędny to uderzamy do dziewczyn i Czika z wizytą:-)
Moniq-no Cziko jest taki tłuścioszek,ale w -u byłam jak obserwowałam co szkraby mu robiły a on ze stoickim spokojem nawet okiem nie mrugnął,i starał się te dwie łobuziary ignorować.Chyba najlepsza rasa pieska do domciu przy małym dziecku, jeżeli komuś to nie sprawia kłopotu i jakoś się godzi posiadanie takiego "byczka"W szoku byłam jak m widział fotki,i nie skomentował faktu ,że pozwoliłam Niki psa dotykać!Tatuś jest przewrażliwiony ,bo przecież bakterie zarazki-mi już dawno ta obsesja na tym tle przeszłaa cZiko to bardzo zadbany psiak i spokojnie może jak to Aga stwierdziła-poniańczyć te nasze diabliki kochaneA po całej zabawie ,wiadoma sprawa rączki zaliczyły porządną kąpiel.
Aga km-no bardzo ubolewam,szkoda że my nie mamy takiego Czika.Fajnie to podsumowałaś:-) ale zawsze jak będzie nam niezbędny to uderzamy do dziewczyn i Czika z wizytą:-)
mama Niki
Ewelina
prosiłycie o fotki Niki z kolczykami -więc prosze to kilka fotek:-)no i jedna fotka -Niki wybiera się na swięta do babci .No i na jednej fotce radość Niki z prezentu na roczek,nie wytrzymaliśmy i daliśmy jej teraz bo tego 3maja posypie się więcej prezentów,a w zasadzie to ona i tak nie kuma ,że to z okazji roczku,najważniejsze,że radość byłaa pomysł podłapałam od Joli i siustr ksero -też mają takie stonogi:-)
Załączniki
kasica212
Sanka & Samka
oj dzieciaczki cudne, aż oczu nie chce się odrywać
a to Sanka z dziś i jej radość z Cybexa widać, że wózio przypadł do gustu
Zobacz załącznik 236233
a to Sanka z dziś i jej radość z Cybexa widać, że wózio przypadł do gustu
Zobacz załącznik 236233
Ale te wasze pociechy duuuże
Kasico, Roksanka wygląda na ponad dwuletnie dziecko. Jaka ona dłuuuuga... i jaką ma dużą stópkę. W ogóle śliczna z niej dziewczynka
Mamo Niki, mała faktycznie ma radochę z roczkowego prezentu. Fajnie się w gąsienicy prezentuje
A my dziś byłyśmy na dłuuugim spacerku.
Na jednym ze zdjęć tradycyjna pozycja mojego dziecka ... z nogami w górze :-)
Kasico, Roksanka wygląda na ponad dwuletnie dziecko. Jaka ona dłuuuuga... i jaką ma dużą stópkę. W ogóle śliczna z niej dziewczynka
Mamo Niki, mała faktycznie ma radochę z roczkowego prezentu. Fajnie się w gąsienicy prezentuje
A my dziś byłyśmy na dłuuugim spacerku.
Na jednym ze zdjęć tradycyjna pozycja mojego dziecka ... z nogami w górze :-)
mama Niki
Ewelina
Kasica-normalnie napatrzeć się nie moge na te długie włoski roksankiszkoda,że Niki takich nie ma miałabym co czesaćsuper już wybraliście wózek ,ja pomału musze się za jakimś rozejrzeć :-)słodka wasza kruszynka a ta radość z wózka,fajnie,że jej się podoba
Moniq-jej jaka wasza Lili jest duża ,wydaje mi się ,że jest sporo większa od mojej Nicol,a fotki meganajbardziej megasne te z nóżkami w górze,Niki też tak mi robi:-)f ajny macie wózek podoba mi się co to za wózio?my musimy zakupić jakiś lżejszy no i nowy fotelik też pomału potrzebny.Narazie korzystam z wózka 3w1 gondola schowana już dawno ,ale jako spacerówka jest za cieżki
Moniq-jej jaka wasza Lili jest duża ,wydaje mi się ,że jest sporo większa od mojej Nicol,a fotki meganajbardziej megasne te z nóżkami w górze,Niki też tak mi robi:-)f ajny macie wózek podoba mi się co to za wózio?my musimy zakupić jakiś lżejszy no i nowy fotelik też pomału potrzebny.Narazie korzystam z wózka 3w1 gondola schowana już dawno ,ale jako spacerówka jest za cieżki
kasica212
Sanka & Samka
mama Niki wózek to prezent od chrzestnej na roczek Sanki,
Moniq Lilianka duży słodziak a i stopek też nie ma takich malutkich ;-) widać jak na dłoni
Moniq Lilianka duży słodziak a i stopek też nie ma takich malutkich ;-) widać jak na dłoni
reklama
Moniq no popłakalam się (ze śmiechu) . Lili taka cudna jest!! te minki. A te ząbeczki!! Widać że śmieszek z niej.
Kasica, te włosy "postarzaja" Roxankę. :-) (ale że w sensie dorośle wygląda, jak na 2 latka) ale widać że wózeczek się podoba.
Mama Niki, no stonoga rządzi!!!! :-)
Kasica, te włosy "postarzaja" Roxankę. :-) (ale że w sensie dorośle wygląda, jak na 2 latka) ale widać że wózeczek się podoba.
Mama Niki, no stonoga rządzi!!!! :-)
Ostatnia edycja: