reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

:tak:Jolu-zdięcia dziewczynek super!fajnie że dałaś fotki z roczku:tak:Jak Alicja i Amelka ładnie wygladają:tak:w końcu młode damy rosną.Jakie radosne i szczęśliwe,widać imprezka urodzinowa bardzo się podobała:-):tak:Odnośnie stonogi-to uwielbia jak mama buja:tak:a sama też próbuje,masz racje bardzo komiczny widok;-):-DA ty też pięknie wyglądasz:tak:cała promieniejesz!ja też nie widze po Tobie zmęczenia,a swoją energie i uwage musisz rozdzielać razy 2.Ja to czasem przy jednym łobuziątku wymiękam:-)Ale jak na razie Niki nie daje aż tak bardzo popalić,więc nic tylko się cieszyć:tak:Widze ,ze dziewczynki próbowały torcika,no i jak?za pewne smakował:-)słodkie te fotki!uwielbiam oglądać zdięcia dziewczynek:tak:
Kasica-no to widze,że Roksanka nabyła kolejną nową umiejętność:-)a to mała spryciara:tak:fajnie jej wychodzi to gwizdanie:-)moja Niki na szczęście nie wie jeszcze co to gwizdek:tak: a że głowa boli to wierze .Ja na codzień mam hałas przy domu ,m prowadzi warsztat-dokładnie wulkanizacje.Hałasu mam sporo z każdej strony,a nawet podemną ,teraz Niki jeszcze śpi a panowie pod nami się tłuką:no: ale nic nie zrobie taka praca m . Fajny filmik:tak:a na włoski Roksanki jak zwykle nie moge się napatrzeć:tak:słodka dziewczynka.

reklama
Mama Niki,Nicolka na stonodze wygląda na szczęśliwa.Zdjęcia z psiuniem super.Moje dzieciaki od małego wychowują się z psami.

Kasica, wózio fajny. Roksanka już się w nim zadomowiła.Mój cwaniak gwiżdże na lizaku z gwizdkiem.

Moniq,czwarte zdjęcie najlepsze. Miny ludzi na ulicy bezcenne.Oczka niunia ma śliczne.

M&M'S, Majeczce spodobała się huśtawka?Mała cwaniara z niej.Mikołaj szaleje na hulajnodze tak jak mój synuś.

Confi już Ci pisałam na NK piękna z Ciebie kobieta. Ślicznie wyszłaś na zdjęciach. Damiś jak zwykle rewelacja.

Jolu, spóźnione życzenia dla Twoich panienek.Zawsze tak słodko wyglądają na zdjęciach,że trudno uwierzyć w ich charakterki.

Ostatnia edycja:
m&m's ,Jolu , Kasica, Aga_k_m , Monika...dziękuję w imieniu Damisia i swoim :zawstydzona/y::sorry2:
nie spodziewałam się tak miłych słów pod swoim adresem :sorry2:
Bo Damiś...normalka ;-)

Jolu Twoje dziewczynki jak zwykle rozpromieniają nam zdjeciowy wątek swoimi buziami...a Ty jak wyglądasz...gdzie Ty jesteś zmęczona??? W ogóle nie widać po Tobie zmęczenia ... kwintąco , świeżo i radośnie :tak: Prawdziwa szczesliwa mamusia

Kasica jaka Roksanka jest sprytna :-D super. Na temat jej włosków chyba już wszystko zostało powiedziane ,ale ...no cudne ma te włoski no :laugh2::laugh2::laugh2:

M&m's Nasze dzieciaki by sie dogadały.Mateusz tez uwielbia hulajnogę a Filip podobnie zwiedza ogródek:-D:-D:-D.Świetne zdjęcie na huśtawce uwielbiam roześmiane szkraby:-)
Confi ale Damian dorósł:szok::szok::szok:.Zmienił się bardzo.Ty wyglądasz pięknie,śliczna z ciebie mamusia.
Jolu zdjęcia bliźniaczek jak zwykle słodkie.Rosną ci małe czytelniczki.Po fotkach widac ,ze imprezka urodzinowa udana.
Kasico nowa cenna umiejętność Roksanki:-D:-D:-D.Kochana jest i rzeczywiscie w porównaniu z większością naszych brzdaców wygląda na starszą.
Troszkę Filipa:
IMG_0056 [MiniFoto].jpgIMG_0074 [MiniFoto].jpgIMG_0013 [MiniFoto].jpgIMGP7882 [MiniFoto].jpgIMGP7920 [MiniFoto].jpgIMG_0080 [MiniFoto].jpg

Mmatysia mi najbardziej podoba się minka na 6 zdjęciu. U nas mięciutka piłka tez jest ciągle maltretowana. Fifi na każdym zdjęciu jest pogodny. On chyba nie należy do marudnych dzieci.

Kasiula...śliczną masz córeczkę:-)

M&m,s...Maja jest debeściarą:tak: Boszeeeee jak Ona sobie radzi na placu zabaw:szok:
Piękności mała:tak:
Mikołaj to mega przystojniak....achhhh:-)

Confi....super fotki:tak: Na temat Damianka nic nowego nie napisze-superowy chłopak:tak:
Nie wiem dlaczego masz obiekcje odnosnie swojej osoby:no: Śliczna kobieta z Ciebie....figurka do pozazdroszczenia:tak::-)

Jolu...zdjęcia z urodzin przesłodkie,no po prostu wymiatają,dziewczynki śliczne,mamusia śliczna....tort wygląda pieknie i smakowicie:tak::-)

Kasica...Roksanka jest rozbrajająca z tym gwizdkiem:tak::-D
Już wiem czego mam nie kupować mojej Nadii:-D:-D:tak:;-):-)

Mmatysiu....Filipek to ma takiego "diablika" w oczach:tak: śliczny chłopczyk:tak::-)
Kochana mam pytanie gdzie kupiłaś tego bujanego konika niebieskiego:sorry2:
Chcemy kupić Nadince ale wszystkie takie duże a ta zabawka bardzo mi sie podoba i tak akurat na teraz:tak:

Mmatysiu....Filipek to ma takiego "diablika" w oczach:tak: śliczny chłopczyk:tak::-)
Kochana mam pytanie gdzie kupiłaś tego bujanego konika niebieskiego:sorry2:
Chcemy kupić Nadince ale wszystkie takie duże a ta zabawka bardzo mi sie podoba i tak akurat na teraz:tak:
Dziękuję:-).
Konik to spadek po Mateuszu,przeleżał w piwnicy 8 lat.Ale ostatnio widziałam takie w Tesco.Teraz markety zaczynaja wyciągać asortyment "ogrodowy" to pewno znajdziesz bez problemu.Gdybyś nie znalazła to proszę:
Nasze Dzieci - WYSYŁKA 0 ZŁ! LITTLE TIKES KONIK

Mmatysia ...Ty mówisz ze Damian urósł? A Filip? Boziu jak on się zmienia :szok: prawdziwy kawaler z niego . Monia ma rację, minka na 6 zdjęciu wymiata :-D
Świetny jest...

a ja znalazłam Damisia z Warszawy...pierwszy raz na huśtawce :tak:
no i parę innych...

EDIT: Roxy...dzięki :)
no ale wiesz...co innego na fotkach a co innego w lustrze ;)

Załączniki

• DSCN5834_zmień nazwę.jpg
    DSCN5834_zmień nazwę.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 106
  • DSCN5857_zmień nazwę.jpg
    DSCN5857_zmień nazwę.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 109
  • DSCN5808_zmień nazwę.jpg
    DSCN5808_zmień nazwę.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 139
  • DSCN5851_zmień nazwę.jpg
    DSCN5851_zmień nazwę.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 108
  • DSCN5825_zmień nazwę.jpg
    DSCN5825_zmień nazwę.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 111
  • DSCN5883_zmień nazwę.jpg
    DSCN5883_zmień nazwę.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 113
  • DSCN5899_zmień nazwę.jpg
    DSCN5899_zmień nazwę.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 97
  • DSCN5794_zmień nazwę.jpg
    DSCN5794_zmień nazwę.jpg
    42,4 KB · Wyświetleń: 104
  • DSCN5796_zmień nazwę.jpg
    DSCN5796_zmień nazwę.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 95
  • DSCN5901_zmień nazwę.jpg
    DSCN5901_zmień nazwę.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 111
Ostatnia edycja:
reklama
Confi po prostu nie mogę...Damian ma boska fryzurę:-D:-D:-D.Adam już od miesiąca chce dopaść Filipa i obciąć mu włosy,ja nie pozwalam bo tak bardzo lubię te jego loczki:sorry2:.M w łóżeczku wymiata:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Do góry