mama Niki
Ewelina
Jolu-zdięcia dziewczynek super!fajnie że dałaś fotki z roczkuJak Alicja i Amelka ładnie wygladająw końcu młode damy rosną.Jakie radosne i szczęśliwe,widać imprezka urodzinowa bardzo się podobała:-)Odnośnie stonogi-to uwielbia jak mama bujaa sama też próbuje,masz racje bardzo komiczny widok;-)A ty też pięknie wyglądaszcała promieniejesz!ja też nie widze po Tobie zmęczenia,a swoją energie i uwage musisz rozdzielać razy 2.Ja to czasem przy jednym łobuziątku wymiękam:-)Ale jak na razie Niki nie daje aż tak bardzo popalić,więc nic tylko się cieszyćWidze ,ze dziewczynki próbowały torcika,no i jak?za pewne smakował:-)słodkie te fotki!uwielbiam oglądać zdięcia dziewczynek
Kasica-no to widze,że Roksanka nabyła kolejną nową umiejętność:-)a to mała spryciarafajnie jej wychodzi to gwizdanie:-)moja Niki na szczęście nie wie jeszcze co to gwizdek a że głowa boli to wierze .Ja na codzień mam hałas przy domu ,m prowadzi warsztat-dokładnie wulkanizacje.Hałasu mam sporo z każdej strony,a nawet podemną ,teraz Niki jeszcze śpi a panowie pod nami się tłuką ale nic nie zrobie taka praca m . Fajny filmika na włoski Roksanki jak zwykle nie moge się napatrzećsłodka dziewczynka.
Kasica-no to widze,że Roksanka nabyła kolejną nową umiejętność:-)a to mała spryciarafajnie jej wychodzi to gwizdanie:-)moja Niki na szczęście nie wie jeszcze co to gwizdek a że głowa boli to wierze .Ja na codzień mam hałas przy domu ,m prowadzi warsztat-dokładnie wulkanizacje.Hałasu mam sporo z każdej strony,a nawet podemną ,teraz Niki jeszcze śpi a panowie pod nami się tłuką ale nic nie zrobie taka praca m . Fajny filmika na włoski Roksanki jak zwykle nie moge się napatrzećsłodka dziewczynka.