reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mmatysiu....dziękuje:-)

Confi....mina Damianka na pierwszej fotce-bezcenna:tak::-D
Zdjęcie tatusia w łóżeczku to wogóle odlot:-D;-)
Ja nie patrze w lustro bo lustro kłamie:-D;-)

reklama
ja jak zwykle mega zaległości więc lecę od końca:

Confi- zdjęcie Damianka nr 1 ze szczerzącymi zabkami rewelka, mały łobuziak, zdjecie w wannie "oj mama przestań, ja tu sie bawię a ty mi fotki cykasz" a najcudowniejsze nr 8! Śliczne fotki ze spacerku po starówce, Asiu na zdjęciach wyglądasz slicznie!

mamamatysia- nie no Fifi z tymi pultynkami poprostu wymiata, widać po zdjęciach, ze mały łobuziak z niego, ma coś w oczach :-D

kasica212- no to masz teraz wesoło :-D, współczuję. Kasiu Sanka wygląda tu jak 2 letnie dziecko

jola466- dziewczynki jak zwykle urocze i pieknie ubrane, widziałam część fotek na NK no i piekny torcik mieliście. Jolu ty piszesz o zmęczeniu, gdzie ty je ukrywasz, wygladasz kwitnąco!

m&ms- kurcze nie mogę wyjść z podziwu jak Maja sobie świetnie radzi na placu zabaw, mała spryciulka! Piekne zdjęcia na trwace i z Mikołaja jak przystojniaczek!

kasiula- śliczna ta Twoja córcia, piekne ma oczka!

moniqsan- ale z Lili aparatka, śliczna jak zwykle!

mamaNiki- ale z tej Twojej Nikoli to mały wesołek, widać, że bujaczek starsznie jej się spodobał ps. mam takie same butki z elephanten. Ni z Ciebie bardzo sympatyczna mamusia

monika1977- wiesz co jak patrzę na Tomusia to ma takie poważne rysy, slczny chłopczyk a te oczeta ahh ehhhh

agakm- świetne zdjęcia ze spotkania a jagódka w tych bodziakach wygląda rewelacyjnie, wiesz co ona robi się coraz bardziej podobna do Ciebie

m&m s Maja niby jeszcze chodzić sama nie potrafi ale z przeszkodami sobie pięknie radzi:tak:
Confi już pewnie o tym wiesz ,ale pięknie razem z Damiankiem na zdjęciach wychodzicie,fotogeniczna rodzinka:tak:.
Jolu piękną pamiątkę z roczku będziecie mieli,u nas też nie ludzi będzie mało alo postaram się zrobić fajną imprezkę choć dla Nas samych;-).
Matysia Ja reż widzę małogo zadziorka w tych zdjęciach:-).

kasiula8878 sliczna coreczka

m&ms fajne fotki na trawce,Majeczce zadna przeszkoda nie straszna

confi bardzo ladna z was rodzinka ,

jola siostry na niektorych fotkach sa bardzo podobne,widac ze bardzo wesole i zywe dziewczyny ,male smieszki

kasica no prosze jak umie Roksanka gwizdac , ma za soba nowa umiejetnosc

Wstawiam kilka aktualnych fotek

Załączniki

• IMG_0715 [640x480].JPG
    IMG_0715 [640x480].JPG
    26,6 KB · Wyświetleń: 71
  • tomek u fotografa2.jpg
    tomek u fotografa2.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_0694 [640x480].JPG
    IMG_0694 [640x480].JPG
    58,4 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_0793 [640x480].JPG
    IMG_0793 [640x480].JPG
    34 KB · Wyświetleń: 74
  • 12.04.2010.jpg
    12.04.2010.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 71
Confi - no wowwww!!! Świetne foteczki - i naprawdę wszystkie mi się podobają!!!Damiś w wannie bosski, i te jego ząbki - słodziak. Ty Kochana cudnie wyglądasz, Tatuś też niczego sobie;-):-)
Widać, że Chłopcy świetnie się czują w swoim towarzystwie - fotka z miskami i w łóżeczku - rewelacja:-D:-D:-D!!!

Marychno - no nareszcie!!!
Ależ Tomuś się zmienił...:szok::-):-):-) Po tych fotkach widać, że niezły z niego śmieszek:-D. No i miło mi w końcu Ciebie zobaczyć. Fryzurka zmieniona - bardzo Ci w niej ładnie:tak::-).
Czy w tle widać ten zamek, o którym pisałaś na majówkach?

Marychno - no nareszcie!!!
Ależ Tomuś się zmienił...:szok::-):-):-) Po tych fotkach widać, że niezły z niego śmieszek:-D. No i miło mi w końcu Ciebie zobaczyć. Fryzurka zmieniona - bardzo Ci w niej ładnie:tak::-).
Czy w tle widać ten zamek, o którym pisałaś na majówkach?

Tak to ten zamek w Czechach. Ja zmieniłam fryzurkę juz dosyć dawno i muszę przyznać, że jest wygodna i łatwa do układania. Co do Tomusia to faktycznie zmienił się odkąd wyrosły mu ząbki

Mamamatysia-Filipek jest przeuroczy,cały czas pogodny i uśmiechniety:tak:pogodny chłopczyk,żeby moja Niki tak korzystała z pchacza to by było fajnie:-)
Confi-ale słodziak z waszego Damianka ,wszystkie fotki są świetne ale najbardziej mi sie podobają i najbardziej mnie ujeły fotki twojego m z Damisiem w kojcu i bardzo mi się podba twoja fotka z Damiankiem przy fontannie-taka radość i ciepło z niej bije:tak:super mama z Ciebie:tak:

reklama
Do góry