reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Confi ,włoski identycznie obcięte jak u nas.Damiś po spaniu jest taki słodki,niewinny i bezbronny aż chciałoby się go przytulić.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasica - za biuścik podziękuję :-p, ja swoim też dzielę ;-)
A Sanka jest cudowna - taka radosna i śliczna - udało się Wam dziewczę :tak::-):-):-)

Confi - śliczniutkie foteczki - ale mi z kolei najbardziej się podoba 1 foteczka. Te usteczka - bosskie:-):-):-). No i oczywiście nawet w wydaniu "Marines" - mój Zięciu jest The Best!!!

Monika - Tomuś to wykapany Tatuś...:-) Te oczyska i rozbrajająca buzia - ojjj zapewne już łamie dziewczęce serducha w specerówkach;-):tak::-)

ja pewnie też prędzej zobaczę Twojego tatę niż Ciebie:-):-):-):-)

uszczypliwość jakaś w tym poście jest:-D:-D:-D:-D:-D
ja nie fotogeniczna jestem:tak::tak::tak:...
a jak na sex'ie o zdjęciach pisłam to tylko Ankzoc odpisała...
zrwsztą to Confi zapoczątkowała tema, ale jakoś zanikł:baffled::baffled::baffled:
ja mam małe problemy natury technicznej... ale jak Sławuś oddam mi usb to wstawię:tak:...

reklama
Confi-wiem jak bardzo kochasz dłuższe włoski Damiśia-ale powiem Ci ,że w tej fryzurce też jest śliczniutki ,teraz to się nie dziwie ,że walka o takiego przystojnego zięcia na forum się toczy:tak:a to ostatnie zdięcie najbardziej mi się podoba:tak:słodziak godzinam można patrzeć na fotki Damiśia,ok nie pisze więcej bo teściowa Damiśia mnie przegoni:-D
Monika-Tomuś jest przesłodki,no mama rośnie Ci przystojniak co nie jedno serduszko złamie,oj bedą panny biegać:tak:
a tu zdięcia Niki w odwiedzinkach u mojej koleżanki-na fotce jest Niki i Juleńka miesiąc młodsza od Niki no i Cziko psiunia kol ,też się na fotke załapał

Załączniki

• IMGP4936..jpg
    IMGP4936..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 106
  • IMGP4946..jpg
    IMGP4946..jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 109
  • IMGP4951..jpg
    IMGP4951..jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 107
  • IMGP4942..jpg
    IMGP4942..jpg