reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Confi ,włoski identycznie obcięte jak u nas.Damiś po spaniu jest taki słodki,niewinny i bezbronny aż chciałoby się go przytulić.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasica - za biuścik podziękuję :-p, ja swoim też dzielę ;-)
A Sanka jest cudowna - taka radosna i śliczna - udało się Wam dziewczę :tak::-):-):-)

Confi - śliczniutkie foteczki - ale mi z kolei najbardziej się podoba 1 foteczka. Te usteczka - bosskie:-):-):-). No i oczywiście nawet w wydaniu "Marines" - mój Zięciu jest The Best!!!

Monika - Tomuś to wykapany Tatuś...:-) Te oczyska i rozbrajająca buzia - ojjj zapewne już łamie dziewczęce serducha w specerówkach;-):tak::-)

ja pewnie też prędzej zobaczę Twojego tatę niż Ciebie:-):-):-):-)

uszczypliwość jakaś w tym poście jest:-D:-D:-D:-D:-D
ja nie fotogeniczna jestem:tak::tak::tak:...
a jak na sex'ie o zdjęciach pisłam to tylko Ankzoc odpisała...
zrwsztą to Confi zapoczątkowała tema, ale jakoś zanikł:baffled::baffled::baffled:
ja mam małe problemy natury technicznej... ale jak Sławuś oddam mi usb to wstawię:tak:...

reklama
Confi-wiem jak bardzo kochasz dłuższe włoski Damiśia-ale powiem Ci ,że w tej fryzurce też jest śliczniutki ,teraz to się nie dziwie ,że walka o takiego przystojnego zięcia na forum się toczy:tak:a to ostatnie zdięcie najbardziej mi się podoba:tak:słodziak godzinam można patrzeć na fotki Damiśia,ok nie pisze więcej bo teściowa Damiśia mnie przegoni:-D
Monika-Tomuś jest przesłodki,no mama rośnie Ci przystojniak co nie jedno serduszko złamie,oj bedą panny biegać:tak:
a tu zdięcia Niki w odwiedzinkach u mojej koleżanki-na fotce jest Niki i Juleńka miesiąc młodsza od Niki no i Cziko psiunia kol ,też się na fotke załapał

Załączniki

• IMGP4936..jpg
    IMGP4936..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 111
  • IMGP4946..jpg
    IMGP4946..jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 114
  • IMGP4951..jpg
    IMGP4951..jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 112
  • IMGP4942..jpg
    IMGP4942..jpg