reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

M&M'Sik z Twoich zdjęć to tryska energia młodości. Ślicznie Ci nawet we fryzurze ala zmokła kura. Wyglądasz jak nastolatka. Krajobraz cudny tylko zazdrościć.

Confi ,AgA już pisałam,że dzieciaki wyglądaj na osóbki o dwóch różnych temperamentach. Ciekawe jak Damiś wygląda po obcięciu włosków.

Kasica Twoja niunia jest fotogeniczna, zawsze ładnie wychodzi na zdjęciach. Włoski-dobrze,ze mam chłopców bo bym się udusiła z zazdrości.

Aga km tak patrzę na zdjęcia Jagodziany i zastanawiam się ile ona może mieć wzrostu. Zdjęcie na którym się uśmiecha rewelacja.

Jola siostry ksero( chyba się nie złościsz ,ze się tak na nie mówi?) jak zwykle super. Zawsze ślicznie wyglądają .Małe diablątka zawsze tak grzecznie wyglądają na fotkach.

reklama
Moniko - hehe :-):-):-)- już Ci odpowiadam - Jagoda ostatnio była mierzona na stojąco - i na podkulonych kolankach mierzyła 79 cm. Ciuszki nosimy z przedziału 86 (np. forumowy bodziak, ogrodniczki) i 92 cm.
Zapewne zaraz padnie pytanie o wagę ;-):-D - więc nie będę Was przetrzymywała w niepewności .... - Jagodzia osiągła już 13 kg ( a ja pogodziłam się z genetycznym przyrostem wagowo-wzrostowym po jej Tatusiu):happy2:

No proszę pięknie Jagodzina warzy:tak:.Filipa ważyłam dzisiaj na domowej wadze i prawie dobiego do 9 kg:-).

Nie pytam o wagę Jagodzi bo jak zacznie chodzić to przestanie tak przybierać.Patrzę,że ona strasznie długa jest.
Kasiu ,Tomek tez dobija do 9kg. Wszyscy mówią,że on taki papuśny jest. Fakt poliki to on ma ale ciałko chudziutkie

Kasica ale fajny spacerek , muszę kupić Damisiowi jakieś butki i tez go troche poprowadzić po chodnikach:tak::tak::tak:
Aguś , świetne te zdjęcia ze spotkania, bardzo podoba mi się to wnętrze a Jagodziana jest taaaaka fajna na tych zdjęciach
:tak: ostatnie wymiata :-D
Jolu fajne spotkanie miałyście :tak: podwójna frajda bo dzieciaków dwa razy więcej :-D
Jak Wy to robicie ,że TAAAK wyglądacie po bliźniakach??? Niesamowite :shocked2::sorry2:

A ja dziękuję za wszystkie miłe słowa...
Marzena, Monika...długo się wahałam , bo żal mi było Damisiowej grzywki ale zrobiłam mu parę fotek , jednak na razie nie mogę ich pokazać bo mi M zakosił z domu aparat :dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
no to ja wklejam co prawda nie fotke tylko film i do tego M nagrał nie tak jak trzeba :wściekła/y:...:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
[video=youtube;lzvB511FJa4]http://www.youtube.com/watch?v=lzvB511FJa4"]http://www.youtube.com/watch?v=lzvB511FJa4[/video]

Kasica, super Roksanka słodziutka ...tylko prawie sobie kark skręciłam oglądając ;-)

a to trochę Damianka, zaraz po postrzyżynach...żołnierzyk mały :-D

ostatnie dwie fotki są sprzed 5 minut..Żołnierz właśnie się obudził :-)

Załączniki

• Damianek 155..jpg
    Damianek 155..jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 71
  • Damianek 156..jpg
    Damianek 156..jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 72
  • Damianek 145..jpg
    Damianek 145..jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 68
  • Damianek 152..jpg
    Damianek 152..jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 71
  • Damianek 186..jpg
    Damianek 186..jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 65
  • Damianek 192..jpg
    Damianek 192..jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 79
Confi...uroczy ten Twoj maly zolnierzyk....:-):-):-)...na ostatnie zdjatko poprostu nie moge sie napatrzec....tak dojrzale on wyglada...:-):-):-):-)

Kasica...Alez Roksanka jest szczesliwa....wesoly robaczek...:-):-):tak::tak::tak:

reklama
Moni, Confi, Jolu dziękuje za miłe słowa co do Roksanki

Moni jak chcesz trochę to Ci mogę oddać z przyjemnością :-p

Confi Damiś nawet w wersji żołnierzyka jest słodziak. A film nakręcał M a ja dopiero jak zgrywałam na yotube to odkryłam jak on to zrobił I na moje pytanie "Co to??" Było zdziwienie i pytanie "Film, a coś nie tak??"

Do góry