reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Dziekuje najpierw za mile slowa.....:-):-):-):-)

m&m's....swietne zdjatka z plazy....jako zmokla kura wygladasz pieknie no i tak mlodziutko....a Majeczka to slodziaczek....:-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak:

Confi...super wygladacie z Aga....:tak::tak::tak:..maluchy uroczo ale chyba nie byly soba zainteresowane..;-);-)..a foteczka gdzie Damis zaglada w obiektyw z taka super minka podoba mi sie najbardziej...:-):-)

Kasica....Roksanka wyglada na taka duza dziewczynke ..wloski ma superasne..i wogole taka pogodna na foteczkach..:tak::tak::tak:..

Aga.k.m...ale fajnie mialyscie z tym spotkaniem...chyba bardzo milo bylo??:tak::tak::tak:
Ostatanie zdjatko gdzie widac u Jagodzi wszystkie zabalki na dole slodkie....
A jaka ona pogodna..:tak::tak::tak::tak:

No to teraz jeszcze raz my...:-)...zdjatka ze spotkania z Iwee i jej blizniakami...:tak::tak::tak:.oj bylo wesolo...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Aaa no i jeszcze fotki pod tytulem "dorwalysmy prezent urodzinowy"...troszke za wczesnie ale jak radosc byla...:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC04314..jpg
    DSC04314..jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 98
  • DSC04284..jpg
    DSC04284..jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC04317..jpg
    DSC04317..jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC04295..jpg
    DSC04295..jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC04261..jpg
    DSC04261..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC04279..jpg
    DSC04279..jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC04307..jpg
    DSC04307..jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 102
  • DSC04267..jpg
    DSC04267..jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
reklama
Jolu jakie one piękne!!
fotka jak Ala trzyma łapeczkę w iesenie - super!!! :-D

Aga, Jagodzia jest taka śliczna. Okrągła ale taka śliczna!!!
O matko!!!!!! oglądałam zdjęcia na tym linku co zamieściłaś. O matko!!!!!! Jagoda jest naprawdę duża!!!!!!!! :szok:

Ostatnia edycja:
Jolu spotkanie udane jak widać;-)dzieciaczki Iwee chyba większe od Waszych kruszynek?A i widać prezent trafiony:tak:Ślicznie.

Martus, Kasiu, Marzenko...dziekuje kochane...:tak::tak::tak:

Martus ....nie wiem co napisalas...??chyba jakas niedomyslna jestem bo nie moge sie domyslec o co chodzi z tym czyms co trzyma Ala w lapce...:confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2::-)

Kasiu....dziewczynki sa wieksze od blizniakow Iwee..... Choc Jacob wydawal sie najwiekszy to wagowo Ala jest od niego ciezsza...a Maja wazy kilogram mniej niz Amelia...
Na zdjeciach rzeczywiscie tak to wyglada.....:sorry2::sorry2::sorry2:

Marzenko....Iwee przestala nawet zagladac na bb ze wzgledu na brak czasu....Ja ja rozumie - czasami nie wiem gdzie rece wlozyc przy mojej dwojce a ona jeszcze ma do tego Natalie i Daniela a oni tez potrzebuja uwagi.......:blink:.No ale mama ndzieje ze jeszcze do nas powroci....
Pozdrawiala Was wszystkie...:-):-):-)

Kasiu....no widzisz....ja bym za zadne skarby nie wpadla na to ...;-);-):sorry2:..Nosz nawet nie zauwazylam ze ona na tym zdjeciu ma raczke w kieszeni...:-):-)..Dziekuje Ci kochana..:-)

Jolu - piękne foteczki:-):-):-). I ja mialam wrażenie, że dzieciaczki Iwee są dużo większe od Twoich Księżniczek:happy2:. Ślicznie razem wyglądają:tak::-).
A ja doszłam do wniosku, że .... w kolejnej ciąży "muszę" mieć bliźniaki (w tej bardzo chciałam, ale wyszła ciąża pojedyncza, więc za drugim razem "muszę, i już;-):tak:!!!) - patrząc na Ciebie i Iwee skręca mnie z zazdrości o Wasze figurki:sorry2: Pięknie wyglądacie

Aga.k.m...dziekuje slicznie..:-)...
No to naprawde chyba wina ustwienia malych ..dlatego tak sie wydaje...choc Jacob jest duzo wyzszy od dziewczyn...A Majeczka to taka drobinka...:-):-)

Co do blizniakow...oj kochana..nie wiesz na co sie piszesz..:shocked2::-):-)..naprawde...ja czesto powtarzam ze o blizniaki nigdy nie prosilam....;-)...
Ale trzymam kciukaski zeby nastepnym razem sie udalo...wtedy bede mogla Ci poudzielac rad..:-):-):-):-).. A no i przygotuj sie na mega flak na brzuchu...:tak::tak::tak::baffled:

reklama
Jolu, Kasia dobrze się domyśliła chodziło o "kieszeń". Ja nie wiem jak mi wszło to słowo...:confused::confused::confused::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry