reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
MamaNiki ...fajna ta Twoja córcia :tak:...a domek z kartonu...respect, co za wyśmienity pomysł :shocked2::sorry2:

AgA
ale te nasze dzieci są słodkie ja zaraz też coś wrzucę :-):-):-)

Kasica
ale Roksanka cudnie wygląda w tych sankach ... ja się w tym roku nie załapałam na sanki z oparciem...nigdzie nie było

Jolu dziewczynki wyglądają przepięknie :tak: sukienusie rządzą

M&m's uśmiałam się ze "spacerującej" Mai.:-D:-D:-D..a czapkę Damian tak wczoraj w autobusie ściągał:tak: wiosna, nasze dzieci już też to czują :-)
szkoda ,że Twój M nie złapał lizania rozgwiazdy ... jednak i tak zdjecia świetne :-D

a to kilka fotek ze spotkania ode mnie

9kto1t.jpg

2e3s5sl.jpg

5ed10k.jpg

y32fn.jpg

2wo981w.jpg

M&m's cudne zdjęcia

confi Damiś i Zosia super razem wyglądają, w ogóle na temat Damisia to same komplementy mogę prawić ;-) Co do sanek z oparciem to po cenach w sklepach u nas załamka zamówiliśmy w końcu na allegro od razu z materacykiem, podajże z dostawą 75 złotych i w ten sposób zaoszczędziliśmy prawie 20 złoty :tak:

emenemsiku - śliczne zdjęcia!!! no szkoda, że nie ma tej rozgwiazdy... ale trudno! i tak mi się podobają!!!

Confi - ale Wam fajnie z tymi spotkaniami! Świetne fotki! a gdzie Damian po fryzjerskich wyczynach mamusi?

Aga Confi, fajnie się patzry na tą waszą dwójeczkę. Zosia to chyba zadziorek?

Kasica, jaki poważny "dorosły" spacer...fiu fiu fiu..:-)

no to najpierw zaległości:

Jolu - ale fajne te spacerkowe foteczki:-):-):-)!!! Super wózio macie:tak:, a dziewczynki jakie są w nim uhahane. Naprawdę śliczna z Was Rodzinka :tak::-):-):-)- i baaaardzo szczęśliwa.

M&m's - spacerująca Maja jest the best:-):-D!!! A fotki z plazy rewelacja - ja tam zmokłej kury nie widzę - jesteś piękną Kobietą, której mokry klimat napewno nie zaszkodzi. Ślicznie wyglądacie:tak::-)

Kasica - o proszę kolejna spacerowiczka - ale fajniutko Roksanka wygląda :tak::-)- taki dorosły-mały człowieczek. Ślicznie jej w opaseczce. A te włoski... no nie mogę przeboleś wytarciuchów Jagowych:zawstydzona/y::sorry2:

aaa
AgA, Confi - najpierw Was pochwalę - świetne z Was mamuśki!!! A teraz dzieciaczki - Zosia to taka poważna Kobitka, a Damiś z tymi włoskami tak fajnie "urwisowsko" wygląda ;-):tak::-D

a teraz troszkę nas ;-)

Załączniki

• DSC03970..jpg
    DSC03970..jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 83
  • marzec 2010..jpg
    marzec 2010..jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC03961..jpg
    DSC03961..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC03959..jpg
    DSC03959..jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 84
  • DSC03894..jpg
    DSC03894..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC03928..jpg
    DSC03928..jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 92
  • DSC03914..jpg
    DSC03914..jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC03895..jpg
    DSC03895..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC03910..jpg
    DSC03910..jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 93
  • DSC03907..jpg
    DSC03907..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnia edycja:
reklama
M&m,s....super fotki:tak:
Zdjęcia z balonami bajeranckie....boszeee kto je pompował:szok: chyba płuca wypluł:sorry2:
Z Mikołaja to jest mega przystojniak...och będą kobietki szalały jak dorośnie,mamusiu naszykuj się:tak:;-)
Spacer Majeczki mnie rozwalił na łopatki-świetny:-D:tak:
A Ty kochana to nawet jak zmokła kura ślicznie wyglądasz:tak:

Jolu...zdjęcia jak zwkle cudne,dziewczynki eleganckie i wspaniałe:tak:
Jesteście super rodzinką....wózeczek strasznie mi się podoba:tak:

Confi....świetne spotkanie...dzieciaczki przesłodkie...Damiś ma świetną fryzure:tak:
Pokaż Damianka po swoich przeróbkach fryzjerskich:tak:;-)
Zdjęcie w czwórke-ekstra:-)

Kasica...Roksanka jest śliczna....wygląda na starszą dziewczynke:tak:
O włoskach nie wspomnę bo zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Piękne:tak:

Aga...Jagódka świetnie wygląda w bodziaku forumowym...ja też taki chcę:-:)-:)zawstydzona/y:
Spotkanie widać że udane:tak:
Mamuśki Wy też superowo wyglądacie:tak::-)

Do góry