reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
MamaNiki ...fajna ta Twoja córcia :tak:...a domek z kartonu...respect, co za wyśmienity pomysł :shocked2::sorry2:

AgA
ale te nasze dzieci są słodkie ja zaraz też coś wrzucę :-):-):-)

Kasica
ale Roksanka cudnie wygląda w tych sankach ... ja się w tym roku nie załapałam na sanki z oparciem...nigdzie nie było

Jolu dziewczynki wyglądają przepięknie :tak: sukienusie rządzą

M&m's uśmiałam się ze "spacerującej" Mai.:-D:-D:-D..a czapkę Damian tak wczoraj w autobusie ściągał:tak: wiosna, nasze dzieci już też to czują :-)
szkoda ,że Twój M nie złapał lizania rozgwiazdy ... jednak i tak zdjecia świetne :-D

a to kilka fotek ze spotkania ode mnie

9kto1t.jpg

2e3s5sl.jpg

5ed10k.jpg

y32fn.jpg

2wo981w.jpg

M&m's cudne zdjęcia

confi Damiś i Zosia super razem wyglądają, w ogóle na temat Damisia to same komplementy mogę prawić ;-) Co do sanek z oparciem to po cenach w sklepach u nas załamka zamówiliśmy w końcu na allegro od razu z materacykiem, podajże z dostawą 75 złotych i w ten sposób zaoszczędziliśmy prawie 20 złoty :tak:

emenemsiku - śliczne zdjęcia!!! no szkoda, że nie ma tej rozgwiazdy... ale trudno! i tak mi się podobają!!!

Confi - ale Wam fajnie z tymi spotkaniami! Świetne fotki! a gdzie Damian po fryzjerskich wyczynach mamusi?

Aga Confi, fajnie się patzry na tą waszą dwójeczkę. Zosia to chyba zadziorek?

Kasica, jaki poważny "dorosły" spacer...fiu fiu fiu..:-)

no to najpierw zaległości:

Jolu - ale fajne te spacerkowe foteczki:-):-):-)!!! Super wózio macie:tak:, a dziewczynki jakie są w nim uhahane. Naprawdę śliczna z Was Rodzinka :tak::-):-):-)- i baaaardzo szczęśliwa.

M&m's - spacerująca Maja jest the best:-):-D!!! A fotki z plazy rewelacja - ja tam zmokłej kury nie widzę - jesteś piękną Kobietą, której mokry klimat napewno nie zaszkodzi. Ślicznie wyglądacie:tak::-)

Kasica - o proszę kolejna spacerowiczka - ale fajniutko Roksanka wygląda :tak::-)- taki dorosły-mały człowieczek. Ślicznie jej w opaseczce. A te włoski... no nie mogę przeboleś wytarciuchów Jagowych:zawstydzona/y::sorry2:

aaa
AgA, Confi - najpierw Was pochwalę - świetne z Was mamuśki!!! A teraz dzieciaczki - Zosia to taka poważna Kobitka, a Damiś z tymi włoskami tak fajnie "urwisowsko" wygląda ;-):tak::-D

a teraz troszkę nas ;-)

Załączniki

• DSC03970..jpg
    DSC03970..jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 80
  • marzec 2010..jpg
    marzec 2010..jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC03961..jpg
    DSC03961..jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC03959..jpg
    DSC03959..jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC03894..jpg
    DSC03894..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC03928..jpg
    DSC03928..jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC03914..jpg
    DSC03914..jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 85
  • DSC03895..jpg
    DSC03895..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 86
  • DSC03910..jpg
    DSC03910..jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC03907..jpg
    DSC03907..jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
M&m,s....super fotki:tak:
Zdjęcia z balonami bajeranckie....boszeee kto je pompował:szok: chyba płuca wypluł:sorry2:
Z Mikołaja to jest mega przystojniak...och będą kobietki szalały jak dorośnie,mamusiu naszykuj się:tak:;-)
Spacer Majeczki mnie rozwalił na łopatki-świetny:-D:tak:
A Ty kochana to nawet jak zmokła kura ślicznie wyglądasz:tak:

Jolu...zdjęcia jak zwkle cudne,dziewczynki eleganckie i wspaniałe:tak:
Jesteście super rodzinką....wózeczek strasznie mi się podoba:tak:

Confi....świetne spotkanie...dzieciaczki przesłodkie...Damiś ma świetną fryzure:tak:
Pokaż Damianka po swoich przeróbkach fryzjerskich:tak:;-)
Zdjęcie w czwórke-ekstra:-)

Kasica...Roksanka jest śliczna....wygląda na starszą dziewczynke:tak:
O włoskach nie wspomnę bo zazdroszcze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Piękne:tak:

Aga...Jagódka świetnie wygląda w bodziaku forumowym...ja też taki chcę:-:)-:)zawstydzona/y:
Spotkanie widać że udane:tak:
Mamuśki Wy też superowo wyglądacie:tak::-)

Do góry