reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

M&m's - wowwww - ile balonów !!! - dzieciaczki pewnie miały super radochę. A Maja jak fajnie wśród nich wygląda... Druga fotka bosska - no i minka też 1 klasa :tak::-D

reklama
AgA , świetne fotki :tak::tak: ale widzę że Zosia w ogóle nie jest zainteresowana Damisiem :-D ma swój świat :tak::-)

Kasica, piękne zimowe fotki, nastrojowe. Saneczki z mamunią się udały na 100% :tak::tak:

m&m, wooow ale piękne balonowe fotki, synek wygląda niesamowicie wśród tych balonów :tak::tak:
Piękną pogodę macie - hihi tak samo jak i u mnie ;-):tak: fotka "Spaceruję" wymiata:cool2: i nie daj się prosić - wstaw fotki z rozgwiazdą :tak::tak:

No to teraz troszeczke nas.....:tak:

DSC04096..jpgDSC04154..jpgDSC04241..jpgDSC04238..jpgDSC04243..jpgDSC04245..jpgDSC04128..jpgDSC04239..jpgDSC04237..jpgDSC04189..jpg

m&m's.....cudnie....Majeczka jest the best....:-):-):-)..zreszta co ona w czapie bedzie mykac jak takie slonko...:tak::tak::tak:..
No i dawaj fotke z rozgwiazda...:tak::tak::tak::tak:..i to szybko...;-);-);-);-)

Jolu, ja nie mogę oderwać wzroku od twoich dziewczynek!!! Po pierwsze wyglądają cudnie!!!!! Podrugie, te czerwone sukieneczki są cudne!!!!!!!!! po trzecie jak ty taka drobna dajesz radę z tym wózkiem? No i ... ślicznie wyglądasz!
A i wogóle uwielbiam twoje zdjęcia! zawsze sie na nich coś dzieje. Moje zawsze są nudne.:dry::dry:

M&M'Sik zdjęcie spacerującej na czworakach niuni super. Ja też czekam na zdjęcie Majeczki liżącej rozgwiazdę.Twoje zdjęcie wcale nie są nudne.

Jola Twoje panienki jak zwykle prześliczne.Cudnie wyglądają w tych różowych polarkach.

Dziewczyny tak patrzę na wasze zdjęcie i się zastanawiam czy małym nie zimno w takich buciczkach. Wy na nogach kozaki a one w takich papuciach.

Dziewczyny tak patrzę na wasze zdjęcie i się zastanawiam czy małym nie zimno w takich buciczkach. Wy na nogach kozaki a one w takich papuciach.

poprawka....moja Mania tylko w skarpetkach....:baffled::baffled::baffled::baffled:...założyć jej buty I sprawić żeby ich w ciągu sekundy nie zdjęła - prawie nie możliwe.:cool::cool::cool:

jak patrzę na wasze dzieci w bucikach to normalnie płakać mi się chce (z zazdrości), moja za nic nie chce nosić. Dlatego nadal jeździ w śpiworku.:dry::dry:

aha no i dziękuję Monia. :***

a zdjęcia z rozgwiazdą postaram się dzisiaj wrzucić.

m&m s co ty gadasz Twoje zdjęcia nudne...weź przestań Z Mikołajka ciacho następne rośnie :tak:a zdjęcia w plenerze super;-)
Jolu świetne sukieneczki mają małe i polarki też ,śliczna rodzinka:-)

emenemsiku - Maja na czworakach wymiata:tak::tak::tak:!!! i nie mów, że zdjęcia są nudne! i ja jestem kolejną czekającą na rozgwiazdę:tak::tak::tak:! na pewno nie jest nudne!!!

Jola - siostry ksero są super:tak::tak::tak:!!! To zdjęcie w wózku jak na Ciebie patrzą mnie rozwaliło:-D:-D:-D!!! a zdjęcie nr 1 - to marzenie mojej Nataszy:tak::tak::tak:!

reklama
m&m's, Monika, Kasica, Kasia, Marzena...dziekuje kochane babole...:-):-):-)

Martus...a coz to za bzdury...;-)...Twoje zdjecia nudne..co Ty:-):-):-):-) A gdzie zdjecia z rozgwiazda???????????????????????????????????????????????????????:-):-)

Monika...jestem przekonana ze dziewczynom nie bylo zimno...:tak::tak:...Powiem Ci ze ja to sie czasami glupio czuje nawet bo np wlasnie tego dnia bylo u nas 16 stopni i naprawde goraco a moje dziewczyny w czapkach.....uwierz mi ...jak szlam ulica to moze policzylabym na palcach u jednej reki ile dzieci widzialam w czpach....tutaj zalecaja nie przegrzewac dzieci...i ja sie dotego stosuje..dzieki temu dziewczyny od urodzenia nie mialay nawet katarku (dopadla nas tylko trzydniowka Amelki- no ale to wirusowe)...A no i ty pytasz czy w tych adidaskach dziewczynom nie bylo zimno...kochana u nas juz widzialam maluszki na gole nozki...:sorry2::sorry2:
Aaaa zapomialabym ..moje kozaczki to tylko taka skora....kupione tutaj a w uk nie robia butow zimowych...:-D:sorry2:..w lato mozna spotkac dziewczyny w letniej sukience a do tego kozaki i to nagminnie...:tak::tak::tak:
Napewno dziewczyny z uk to potwierdza....:tak::tak:

Marzenko.....jakie jest marzenie Nataszki?????? :-)))) No bo nie wiem...to zeby poklikac z ciotkami z bb??? :-)))

Do góry