reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

M&m's - wowwww - ile balonów !!! - dzieciaczki pewnie miały super radochę. A Maja jak fajnie wśród nich wygląda... Druga fotka bosska - no i minka też 1 klasa :tak::-D

reklama
AgA , świetne fotki :tak::tak: ale widzę że Zosia w ogóle nie jest zainteresowana Damisiem :-D ma swój świat :tak::-)

Kasica, piękne zimowe fotki, nastrojowe. Saneczki z mamunią się udały na 100% :tak::tak:

m&m, wooow ale piękne balonowe fotki, synek wygląda niesamowicie wśród tych balonów :tak::tak:
Piękną pogodę macie - hihi tak samo jak i u mnie ;-):tak: fotka "Spaceruję" wymiata:cool2: i nie daj się prosić - wstaw fotki z rozgwiazdą :tak::tak:

No to teraz troszeczke nas.....:tak:

DSC04096..jpgDSC04154..jpgDSC04241..jpgDSC04238..jpgDSC04243..jpgDSC04245..jpgDSC04128..jpgDSC04239..jpgDSC04237..jpgDSC04189..jpg

m&m's.....cudnie....Majeczka jest the best....:-):-):-)..zreszta co ona w czapie bedzie mykac jak takie slonko...:tak::tak::tak:..
No i dawaj fotke z rozgwiazda...:tak::tak::tak::tak:..i to szybko...;-);-);-);-)

Jolu, ja nie mogę oderwać wzroku od twoich dziewczynek!!! Po pierwsze wyglądają cudnie!!!!! Podrugie, te czerwone sukieneczki są cudne!!!!!!!!! po trzecie jak ty taka drobna dajesz radę z tym wózkiem? No i ... ślicznie wyglądasz!
A i wogóle uwielbiam twoje zdjęcia! zawsze sie na nich coś dzieje. Moje zawsze są nudne.:dry::dry:

M&M'Sik zdjęcie spacerującej na czworakach niuni super. Ja też czekam na zdjęcie Majeczki liżącej rozgwiazdę.Twoje zdjęcie wcale nie są nudne.

Jola Twoje panienki jak zwykle prześliczne.Cudnie wyglądają w tych różowych polarkach.

Dziewczyny tak patrzę na wasze zdjęcie i się zastanawiam czy małym nie zimno w takich buciczkach. Wy na nogach kozaki a one w takich papuciach.

Dziewczyny tak patrzę na wasze zdjęcie i się zastanawiam czy małym nie zimno w takich buciczkach. Wy na nogach kozaki a one w takich papuciach.

poprawka....moja Mania tylko w skarpetkach....:baffled::baffled::baffled::baffled:...założyć jej buty I sprawić żeby ich w ciągu sekundy nie zdjęła - prawie nie możliwe.:cool::cool::cool:

jak patrzę na wasze dzieci w bucikach to normalnie płakać mi się chce (z zazdrości), moja za nic nie chce nosić. Dlatego nadal jeździ w śpiworku.:dry::dry:

aha no i dziękuję Monia. :***

a zdjęcia z rozgwiazdą postaram się dzisiaj wrzucić.

m&m s co ty gadasz Twoje zdjęcia nudne...weź przestań Z Mikołajka ciacho następne rośnie :tak:a zdjęcia w plenerze super;-)
Jolu świetne sukieneczki mają małe i polarki też ,śliczna rodzinka:-)

emenemsiku - Maja na czworakach wymiata:tak::tak::tak:!!! i nie mów, że zdjęcia są nudne! i ja jestem kolejną czekającą na rozgwiazdę:tak::tak::tak:! na pewno nie jest nudne!!!

Jola - siostry ksero są super:tak::tak::tak:!!! To zdjęcie w wózku jak na Ciebie patrzą mnie rozwaliło:-D:-D:-D!!! a zdjęcie nr 1 - to marzenie mojej Nataszy:tak::tak::tak:!

reklama
m&m's, Monika, Kasica, Kasia, Marzena...dziekuje kochane babole...:-):-):-)

Martus...a coz to za bzdury...;-)...Twoje zdjecia nudne..co Ty:-):-):-):-) A gdzie zdjecia z rozgwiazda???????????????????????????????????????????????????????:-):-)

Monika...jestem przekonana ze dziewczynom nie bylo zimno...:tak::tak:...Powiem Ci ze ja to sie czasami glupio czuje nawet bo np wlasnie tego dnia bylo u nas 16 stopni i naprawde goraco a moje dziewczyny w czapkach.....uwierz mi ...jak szlam ulica to moze policzylabym na palcach u jednej reki ile dzieci widzialam w czpach....tutaj zalecaja nie przegrzewac dzieci...i ja sie dotego stosuje..dzieki temu dziewczyny od urodzenia nie mialay nawet katarku (dopadla nas tylko trzydniowka Amelki- no ale to wirusowe)...A no i ty pytasz czy w tych adidaskach dziewczynom nie bylo zimno...kochana u nas juz widzialam maluszki na gole nozki...:sorry2::sorry2:
Aaaa zapomialabym ..moje kozaczki to tylko taka skora....kupione tutaj a w uk nie robia butow zimowych...:-D:sorry2:..w lato mozna spotkac dziewczyny w letniej sukience a do tego kozaki i to nagminnie...:tak::tak::tak:
Napewno dziewczyny z uk to potwierdza....:tak::tak:

Marzenko.....jakie jest marzenie Nataszki?????? :-)))) No bo nie wiem...to zeby poklikac z ciotkami z bb??? :-)))

Do góry