reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

*Aga*-cośik Zosia i Damianek zaspokojni :szok:no chyba ,że potem się rozkręcili;-)ale słodkie szkraby,fajnie sobie pokukać na fotki:-)
Monika-e tam pomysłowa ;-)Niki to taki kombinator i tajfun więc co rusz coś wymyślam nowego co by ją na moment zająć,a żeby zrobić cośik w domciu:tak:ale powiem Ci ,ze kartony to wszystkim dzieciomradoche sprawiają:tak:

reklama
AgA - alez fajnie Zosia z Damisiem wyglądają...:-) I nie piszę tego z nutką zazdrości - oby częściej takie spotkanka Wam wypalały !!! Słodziuchną masz córeczkę - i śmiem napisać, że jest podobna do Ciebie:tak::-):-):-).
A Damianek - Damianek to już wszem i wobec znany Playboy - więc ...:-D nie powinam się dziwić, że wszystkie Kobity są jego :tak::tak::tak:;-):-)

Kasico - wowwww - ale mieliście frajdę na trych saneczkach:-)!! Moja Niuńka jeszcze nie poznała tego pojazdu..:zawstydzona/y: i chyba nie pozna w tym sezonie:dry:. Fajna z Was Rodzinka:tak::-):-):-)

Mama Niki...rewelacyjny pomysł z tym kartonem...bardzo mi sie podoba:tak:
Będe musiała o czymś takim pomyśleć:tak:
Niki jest słodka:-)

AgA....świetne zdjęcia:tak:
Faktycznie nie widzę wzajemnego zainteresowania:-D Jagódka może spać spokojnie:tak:;-)

Kasica....suuuperrrr:tak: Nadia nie miała okazji zapoznać się z sankami w tym roku...tak jak Jagoda...ale myśle że na nastepną zimę nadrobimy:tak:

Kasica ładnie Roksanka wyszła na tej fotce. Do twarzy jej w różu. Ja kolejna zazdrośnica co do zabawy na sankach.My jakoś nie mieliśmy okazji wybawić się na śniegu.
Już się nawzdychałam nad zdjęciami sióstr ksero na sankach i obiecałam sobie,ze w przyszłą zimę nie odpuszczę.

Kasica - świetne zdjęcia!!! Roksana jest słodziutka!!! My też na sankach nie byliśmy... ale w przyszłym roku też nie odpuszczę!

Mamo Niki pomysł z pudłem super.Malutka widać bardzo zainteresowana.
Aga zdjątka ze spotkania fajne ale szkoda,ze dzieciaczki mało się sobą interesowały
Kasico śliczne fotki ze spaceru.Roksanka cudnie wygląda w tych babskich kolorach.

Dziewczynki dziękuje za miłe komentarze ;-)

Martuś u nas przeszła śnieżyca koło 15 na sanki wyszliśmy po 17 i wychodzi na to, że to były ostatnie sanki Roksanki w tym roku. Druga fotka jest ekstra :-D

mama Niki karton ekstra, super pomysł Widać że malutka zadowolona

AgA ślicznie Zosia z Damiankiem wyglądają

Mamo Niki....alez pomyslowa jestes...:tak: Widac ze Nikusia wniebowzieta....:tak::tak:

Aga....widac ze dzieciaczki swietnie sie bawily...

Kasica..Roksanka na tej pierwszej foteczce slodko wyglada....:-)..No a moje pierwsze pytanie ktore mi sie skojarzylo jak zobaczylam fotki to "o kurka ile sniegu":-D:-D:-D..a to dlatego ze u nas wiosna pelna para....Dziewczyny na wczorajszym spacerku juz tylko w polarkach byly...:tak::tak::tak:
Widac ze fajnie spedziliscie czas....

m&m....niee no ile balonow!!:-D:-D..ciekawa jestem kto je pompowal?;-);-);-)
Widac ze maluchy mialy niezla zabawe..no i Mikolaj to przystojniak....:-):-):-):-)...swietnie
wyglada posrod tych balonow....:-)

reklama
Do góry