reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

*Aga*-cośik Zosia i Damianek zaspokojni :szok:no chyba ,że potem się rozkręcili;-)ale słodkie szkraby,fajnie sobie pokukać na fotki:-)
Monika-e tam pomysłowa ;-)Niki to taki kombinator i tajfun więc co rusz coś wymyślam nowego co by ją na moment zająć,a żeby zrobić cośik w domciu:tak:ale powiem Ci ,ze kartony to wszystkim dzieciomradoche sprawiają:tak:

reklama
AgA - alez fajnie Zosia z Damisiem wyglądają...:-) I nie piszę tego z nutką zazdrości - oby częściej takie spotkanka Wam wypalały !!! Słodziuchną masz córeczkę - i śmiem napisać, że jest podobna do Ciebie:tak::-):-):-).
A Damianek - Damianek to już wszem i wobec znany Playboy - więc ...:-D nie powinam się dziwić, że wszystkie Kobity są jego :tak::tak::tak:;-):-)

Kasico - wowwww - ale mieliście frajdę na trych saneczkach:-)!! Moja Niuńka jeszcze nie poznała tego pojazdu..:zawstydzona/y: i chyba nie pozna w tym sezonie:dry:. Fajna z Was Rodzinka:tak::-):-):-)

Mama Niki...rewelacyjny pomysł z tym kartonem...bardzo mi sie podoba:tak:
Będe musiała o czymś takim pomyśleć:tak:
Niki jest słodka:-)

AgA....świetne zdjęcia:tak:
Faktycznie nie widzę wzajemnego zainteresowania:-D Jagódka może spać spokojnie:tak:;-)

Kasica....suuuperrrr:tak: Nadia nie miała okazji zapoznać się z sankami w tym roku...tak jak Jagoda...ale myśle że na nastepną zimę nadrobimy:tak:

Kasica ładnie Roksanka wyszła na tej fotce. Do twarzy jej w różu. Ja kolejna zazdrośnica co do zabawy na sankach.My jakoś nie mieliśmy okazji wybawić się na śniegu.
Już się nawzdychałam nad zdjęciami sióstr ksero na sankach i obiecałam sobie,ze w przyszłą zimę nie odpuszczę.

Kasica - świetne zdjęcia!!! Roksana jest słodziutka!!! My też na sankach nie byliśmy... ale w przyszłym roku też nie odpuszczę!

Mamo Niki pomysł z pudłem super.Malutka widać bardzo zainteresowana.
Aga zdjątka ze spotkania fajne ale szkoda,ze dzieciaczki mało się sobą interesowały
Kasico śliczne fotki ze spaceru.Roksanka cudnie wygląda w tych babskich kolorach.

Dziewczynki dziękuje za miłe komentarze ;-)

Martuś u nas przeszła śnieżyca koło 15 na sanki wyszliśmy po 17 i wychodzi na to, że to były ostatnie sanki Roksanki w tym roku. Druga fotka jest ekstra :-D

mama Niki karton ekstra, super pomysł Widać że malutka zadowolona

AgA ślicznie Zosia z Damiankiem wyglądają

Mamo Niki....alez pomyslowa jestes...:tak: Widac ze Nikusia wniebowzieta....:tak::tak:

Aga....widac ze dzieciaczki swietnie sie bawily...

Kasica..Roksanka na tej pierwszej foteczce slodko wyglada....:-)..No a moje pierwsze pytanie ktore mi sie skojarzylo jak zobaczylam fotki to "o kurka ile sniegu":-D:-D:-D..a to dlatego ze u nas wiosna pelna para....Dziewczyny na wczorajszym spacerku juz tylko w polarkach byly...:tak::tak::tak:
Widac ze fajnie spedziliscie czas....

m&m....niee no ile balonow!!:-D:-D..ciekawa jestem kto je pompowal?;-);-);-)
Widac ze maluchy mialy niezla zabawe..no i Mikolaj to przystojniak....:-):-):-):-)...swietnie
wyglada posrod tych balonow....:-)

reklama
Do góry