reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
DZiękuje kochane za miłe słowa:-)a co do śliniaczka to macie racje:tak:w H&M kupiłam,ale to już dość dawno,śliniak wygodny bo ceratkowy fajnie sie go pierze i nic sie z nim niedzieje nie targa się jak inne:-)a tu dam jeszcze bo chce pokazać jaką Niki dostała odemnie fajną zabawke:-D

Załączniki

• IMGP4886domek..jpg
    IMGP4886domek..jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 93
  • IMGP4885buszuje..jpg
    IMGP4885buszuje..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 89
mamo Niki, a ty wiesz że ja nie zajarzyłam że na pierwszych fotkach to jest śliniak :-p:zawstydzona/y: myślałam że to jakaś bluzeczka :-D przyznam szczerze że jakoś H&M nie jest moim ulubionym sklepem :sorry2:sama nie wiem dlaczegoo!!:dry:
ale za to oszalałam na punkcie Next :-D:-D już zbieram pieniążki do skarbonki na kolejną wyprzedaż :cool2::-D:-D
a z tym kartonem przerobionym na domek to padłam normalnie :szok::szok::-D:-D ty to masz pomysły kobiet
:tak::tak: rewelacja, brawo!

barmanko- mi z H&M podobają się co niektóre ciuszki dla Niki ,dla siebie tam nie kupuje bo też jakoś nie bardzo mi się ciuchy widzą,a tak jak ty zakochałam się w NeXT,tylko u mnie niema tych sklepów:-(w Opolu też niestety:-(zostaje jedynie kupować przez alegro,ale tam niestety zbyt dużo sobie wołają:no:raz udało mi się zakupić z nexta na aukcji użuwane,ale byłam b.zadowolona bo i fajne i udało się niedrogo dostąć:tak:ale Niki już wyrasta.Zgadałam się z koleżąnką z UK,żeby mi u siebie cos kupiła a jak sie wybieże do Pl,to mi przywiezie albo pocztą wyśle,tylko posłała mi stronke a tam za wiele niema,najlepiej też trafić na obniżki!!!niewiem czy w tych sklepach są jednakowo ustalane obniżki????:zawstydzona/y:ale ciuszki megaśne i zupełnie inne,lubie bluzeczki Nexta i sukienusie:tak:A co do kartonu ,to już wymyśłam,bo Niki taki mały tajfun :-Dwszystko szybko jej się nudzi to wymuślam czym ją tu zaciekawić a wyczaiłam,że lubi kartony:-)

Witajcie wrzucam dziś kilka zdjęć ze spotkania Damianka i Zosi....mam ich zaledwie kilka sztuk...i czekam co pokaże Confi
.
13.03.2010 (4)..jpg13.03.2010 (8)..jpg
13.03.2010 (5)..jpg

Mama Niki ,pomysłowa jesteś. Zwykły karton a tyle radości dla małej.Pocieszna ta Twoja malutka.

AgA, Confi jakoś te wasze szkraby nie zwracają na siebie uwagi.Zosia wygląda na bardzo grzeczną dziewczynkę a Damiś na łobuziaka.Confi jakie on ma długie włosy.

reklama
Damiankowi faktycznie włoski urosły:tak:AgA specjalnie zamieściła takie zdjęcia ,że niby się sobą nie interesują,co by się Jaga nie wściekała;-).Słodko razem wyglądają:tak:.

Do góry