reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Confi...kobieto jak udaje Ci się uchwycić takie świetne minki Damiego....a może On tak cały czas....obłędny jest:tak::-D Bezzębny uśmiech na drugiej fotce cudowny...wogóle to śliczny chłopczyk:tak:

Mmatysiu....miodzio...Fifi jest cudowny:tak:

reklama
confi- z Damianka to mały cwaniaczek rośnie :-D, bedziesz miała z nim coraz weselej :-p

mamamatysia- nie no zięciulek pierwsza klasa :-D:-D buziol

Mmatysia jaaaaakie słodkie zdjęcie. Fifi na nim wygląd tak zalotnie i słodko , napatrzeć się nie mogę :-):-):-) a kompletnie nie rozumiem dlaczego Cię zawstydziłam??? Przecież napisałam samą prawdę, wyglądasz obłędnie .

Roxy Damiś tak ma na widok aparatu :-D:-D:-D powiedziałabym ,że odruch bezwarunkowy ...

Monika jeszcze nie zrobiłąm albumu ,ale zbieram wszystkie śmiechowe foty...w końcu coś sklecę :tak:

Ankzoc a żebyś wiedziała...już mamy z nim niezły meksyk a co to będzie później :szok::-D

będę przy moim synu mistrzynią w ćwiczeniu cierpliwości...może zacznę dawać wykłady w tej dziedzinie :-D:-D:-D

confi- nic nie odpisalas na temat moich komentarzy z jajek do zdjec damisia:( a tak sie staralam://////
Tikanisiku tak mi głupio...wybacz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kompletnie zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
nie gniewaj się na mnie dobrzeee?
A komentarze fajne...prawie trafione ;-):-p
nietrafione jest tylko to ,ze Damiś ma dość fotografowania :-D on chyba nigdy nie ma tego dość bo zawsze się cieszy jak widzi aparat :tak:

confi- alez absolutnie sie nie gniewam conficzku kochana:) sama ostatnio nie mam na nic czasu.. wiec wybaczam ta drobna pomylke zapomnienia o mnie..:/:p a co do fotografowania to wszytsko bylo pol zartem pol serio:)

mamstud, :-D:-D:-D dałaś czadu z tym nadrabianiem :tak::szok::rofl2:
zdjęcie super :tak: na pierwszym wygląda jakby była w jakimś zakładzie foto i pozowała do zdjęcia ;-) a ty się kochana jeszcze nie rozpakowałaś że masz kartony w domu? ;-) nie martw się - Gaba zrobi z nimi porządek :rofl2:

sara, Mateuszek jest niezłym przystojniakiem ;-):tak::-) wypiękniał normalnie :rofl2:
te oczka, włoski...no słodziak jakich mało...pokazuj nam go częściej bo zapomnimy jak wygląda :-p.... wiesz że lubimy oglądać foteczki :sorry::tak::tak:

confi, nie no....ostatnia fotka wymiata :-D:-D padłam normalnie :rofl2::rofl2: mały devilek :rofl2::rofl2: powinnaś wydrukować, oprawić w ramkę i powiesić nad jego łóżeczkiem :-D albo wysłać na jakiś konkurs minkowy ;-) a tak serio - to wróżę mu karierę komika :tak::cool::cool:
a i fajnie wygląda a'la "zimowo - czyli w tej fajnej grubej czapusi i puchatym kapturze :tak:

mmatysia, Filipek jest takim słodziakiem na tej fotce :tak:

reklama
Tikanis cieszę się ze się nie pogniewałaś na mnie no i wiem ze te podpisy były nie na serio ;-)
Barmanka dziękuję :-) komik powiadasz...zaraz po tancerzu też może być :-D

a dzis Damian melancholijny. Złapałam go jak był nieco śpiący i wyciszony. Wiem ,że to nieskromne ale dla mnie on jest normalnie piękny na tych fotkach :zawstydzona/y::sorry:

Załączniki

• Damianek 090_zmień nazwę.jpg
    Damianek 090_zmień nazwę.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 58
  • Damianek 091.jpg
    Damianek 091.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 60
  • Damianek 094_zmień nazwę.jpg
    Damianek 094_zmień nazwę.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 60
  • Damianek 100_zmień nazwę.jpg
    Damianek 100_zmień nazwę.jpg