reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi-Słodziak,słodziak.Szkoda,że na tych zdjęciach taka powaga.Ja wolę go uśmiechniętego:sorry:
Parę fotek z niedzielego wypadu:

Załączniki

• IMG_0055 [MiniFoto].jpg
    IMG_0055 [MiniFoto].jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 75
  • IMG_0073 [MiniFoto].jpg
    IMG_0073 [MiniFoto].jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_0075 [MiniFoto].jpg
    IMG_0075 [MiniFoto].jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_0077 [MiniFoto].jpg
    IMG_0077 [MiniFoto].jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0083 [MiniFoto].jpg
    IMG_0083 [MiniFoto].jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_0091 [MiniFoto].jpg
    IMG_0091 [MiniFoto].jpg
    40,3 KB · Wyświetleń: 78
dzięki dziewczyny :sorry:
ja to normalnie zakochana bez pamięci jestem w tym moim bączku :sorry:

Mmatysia świetne fotki, a to ostatnie to w tej Leśniczówce robione? Fajnie Fifi tam wygląda :tak:
a ty jak się ładnie prezentujesz w narciarskim looku, jeździsz na nartach czy snowboardzie?

a skoro wolisz Damisia uśmiechniętego to to jest specjalnie dla Ciebie :-D
2cwk3rc.jpg

Piękny Damiś:-D:-D:-D:-D.
Tak zdjęcia w leśniczówce a raczej przed:-D.Co do mojej jazdy to stawiam pierwsze kroki na desce ale kto wie czy nie "przesiądę" sie na narty:sorry:

Piękny Damiś:-D:-D:-D:-D.
Tak zdjęcia w leśniczówce a raczej przed:-D.Co do mojej jazdy to stawiam pierwsze kroki na desce ale kto wie czy nie "przesiądę" sie na narty:sorry:
Dzięki :-D

No pytałam bo tak fajnie wyglądasz własnie jakbyś na desce jeździła ;-)
ja na razie mam za sobą parę zjazdów na nartach, deski się boję:zawstydzona/y::sorry:
ale nie mówię nie, może kiedyś spróbuję ,a na nartach w ogóle jeździłaś czy to byłby Twój pierwszy raz?

Dzięki :-D

No pytałam bo tak fajnie wyglądasz własnie jakbyś na desce jeździła ;-)
ja na razie mam za sobą parę zjazdów na nartach, deski się boję:zawstydzona/y::sorry:
ale nie mówię nie, może kiedyś spróbuję ,a na nartach w ogóle jeździłaś czy to byłby Twój pierwszy raz?
Tak jeździłam parę lat temu w Szczyrku po dwóch grzańcach:laugh2::laugh2:i szwedzi mnie z krzaków wyciągali:sorry:

Confi....ta sesyjka melancholijna jest suuuuper....3 i 4 fotka to normalnie az mi sie chce go poprzytulac.....przystojniaczek Ci rosnie.....:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamamatysia....no no szalejecie z tymi wypadami...jak nie plaza to gory...:-)....super wygladasz....Fifi super wyglada w tej czapusi....sliczny chlopaczek....:tak:....

reklama
Tak jeździłam parę lat temu w Szczyrku po dwóch grzańcach:laugh2::laugh2:i szwedzi mnie z krzaków wyciągali:sorry:

:-D:-D:-D:-D to prawie jak mnie, jednak na Wierchomli gdzie jeździłam nie było żadnych krzaków,za to namiętnie obijałam sie o innych narciarzy :zawstydzona/y::-D

ale się z Was ubawilam - Wasze historie to MIX mojego pierwszego zjazdu ze stoku (a w sumie to zaraz z wyciągu ...). Zamiast Szwedów byli Czesi i Niemcy, krzaki sie zgadzają (+ siatki i drzewa), no i multum innych poszkodowanych:-D:-D:-D

Mmatysia - ekstra masz ten komplet:-):-):-) no i foteczki - extraaaa!!!

Do góry