reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

No to ja, żeby nie narobić sobie zaległości:tak:
Na wstępie podziekuje za miłe komentarze:tak:

Mamstud Gabrysia mi przypomina Ciebie, chociaż każdy pisze, że Twojego M. Zgadzam się, że wygląda na rozrabiarę małą. A z dziadkiem bardzo ładnie wygladają

Saro, ależ się Mateusz zmienił. Dawno go nie było i widać bardzo różnicę. Przystojniak rośnie mały i taki poważny. Wygląda na ponad roczek.

Confi a Damianka zdjęcia jak zwykle różnorodne. Na pierwszym jak aniołek, a na ostatnich mały złośnik - psotnik. No i ten pomarańczowy nosek... uroczy.

reklama
Confi fajna sesja Damianka, świetne miny robi mały przystojniak:tak: jak ząbków dostanie to dopiero będzie mała zadziora;-) bardzo ładna bluzeczka!

Dziękuję kochane za bardzo miłe słowa:tak: zaskoczyłyście mnie, że Mati wygląda doroślej:cool2: właściwie to jest jednym ze starszych majówkowych dzieci, bo urodził się w kwietniu:tak: A co do ubierania to akurat bluzeczka z fotek ostatni raz była założona, bo rękawki przykrótkie się zrobiły, jak widać...;-)

Mamstud nie piszę na ogólnym za dużo, bo rzadko zaglądam i nie jestem na bieżąco z Wami. Ściski dla Ciebie i Gabuni, jak zrobię sobie jakąś fotę to załączę:tak: bywam cząściej fotografem niż modelką;-)

saro - ależ Ci wyprzystojniał Synek... piękne ma oczęta

Confi - cudowniak moj Kochany :******. Minki ma po Teściowej:tak:;-) Ostatnia fotka zarąbista!!!

Confi, Damiś śliczny, zdecydownie do Ciebie podobny!!!:tak::tak::tak:
Założę się żę jak byłaś mała ( a może i teraz ;-);-) ) robiłaś takie minki i byłaś takak aparatka jak Damiś!!.:-D:-D:-D:-D

Mamstud daIej uwazam ,ze Gaba podobna jest do Ciebie.:tak:.
Zdjęcie w kartonie skojarzyło mi sie z Nataszką Marzenki. Pamiętacie te jej zdjecie w kartonie?:-)

Sara ja tez odniosłam wrazenie,ze Mateuszek jest duży i dorosIej wygIąda jak na swoj wiek.:tak:

Confi, Damiś daIej wymiata minkami.:tak:Zrobiłaś aIbum z jego minaskami?

confi- dzieki a teraz przygotowalam drobny komentarz do twoich zdjatek ale sie nie obraz boto komentarz z jajami:p

zdjecie 1: o bojciu, matka mnie znow fotografuje
zdjecie 2: pokaze jej jak umiem grac
zdjecie 3: oo zaraz cos tu zbroje
zdjecie 4: a pocaluj sie babo w pupe z tymi zdjeciami
zdjecie 5: mam dosc...

ale confi kochana to tak dla jaj , nie umialam sie powstrzymac bo damis robi takie swietne minki:)

I znowu mam zaległości na tym wątku:zawstydzona/y: ale z przyjemnością je nadrabiam;-)
Mamstud-Bardzo lubię to zawadiackie spojrzenie Gaby.Fota z bucikami słodka:-)
Saro-Ochrzan!Dlaczego tak rzadko pokazujesz nam tu Matysia???Ale on urósł,bardzo wydoroślał no i jakie postępy robi.
Mmatysia zdjęcia z Egiptu super, wybacz ze to napisze ale po raz pierwszy przyćmiłaś swojego syna. Kobieto jak Ty wyglądasz!!! :szok::szok::szok:Wow...figura modelki, co za brzusio...pięknie no i to otoczenie. A tych "wujków" to mogłaś ze sobą przywieźc .... mnie by się też jeden taki przydał ^^
Confi-Strasznie mnie zawstydziłaś:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Damianek niesamowity jak zawsze.Super wygląda w zimowym wydaniu no i to ostatnie spojrzenie:-D
Ja wrzucam ostatnią fotkę Filipa.Niektóre mamusie ja znają z pewnego portalu:-D:-D:-D

Załączniki

• Obraz 001 [MiniFoto].jpg
    Obraz 001 [MiniFoto].jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 72
confi
Damiś jak zwykle wymiata:-) minki pierwsza klasa:tak:
mamamatysia
filipek jest cudowny!!!!!:-) boshe nie mogę się na to zdjęcie napatrzeć!!!!:tak:

reklama
Do góry