reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Mamstud.....kochana dziekuje:-) Aż się zawstydziłam:zawstydzona/y: Nadia jeszcze nie biega ale ja się ciesze...narazie,bo raczkuje z prędkością światła a ja za nią:tak:
Gabrysia jest śliczna i wogóle cudowna,zdjęcie z dziadkiem super...mała organistka:-D;-)
No i ja sie zgodze że Gabrysia wygląda mi na łobuziaka...ale słodkiego łobuziaka:tak::-)

Saro....Mateuszek to mały przystojniak...a jakie ma piękne oczęta:tak: Słodki chłopczyk:tak:

reklama
wszystkie Wasze dzieciaczki są przecudne, same śliczności... a ja zbieram siły, bo muszę nadrobić blisko 30 stron samych przepięknych zdjęć, unikatowych, wyjątkowych i... no same wiecie... ale cała noc przede mną... no i jeszcze wieczór... może dziś?

Dziękuję dziewczyny za komplementy pod adresem mojej Kruszyneczki :-)

martalis na ostatniej fotce Gaba wcina.... kabanosa! (pozdrowienia dla marzenki i m&m's)

Gaba to rzeczywiście łabuziak! Cały czas robi coś, czego jej nie wolno, a na moje "nie wolno" pięknie się uśmiecha i robi to dalej... Eh :-)

Saro Mateusz to śliczny chłopczyk! Ma piękne niebieskie oczka, bardzo ładnie go ubierasz! :-) A dlaczego Ciebie nie ma na fotkach?! No i dlaczego choć czasem nic do nas nie napiszesz? Tęsknimy tu za Tobą!

Aga_k_m stoliczek nie jest nasz - kuzynki. Powiem Ci, że nie wart swej ceny, Gaba posiedziała na nim jakieś 30 sek. po czym po prostu się znudziła... Druga kuzynka też ma stoliczek i też od nowości stoi i kurz zbiera...

Mamstud, widzę żę Gaba, jak Maja --oszczędza włosy żeby "na póżniej" były.:-D:-D:-D
ja już się z tym pogodziłam i zamiast opaski na ślub jej kapelusik kupuję.:sorry2::sorry2::sorry2:

Aga_k_m stoliczek nie jest nasz - kuzynki. Powiem Ci, że nie wart swej ceny, Gaba posiedziała na nim jakieś 30 sek. po czym po prostu się znudziła... Druga kuzynka też ma stoliczek i też od nowości stoi i kurz zbiera...
u nas tak samo stoliczek dobry na chwilkę,dobrze że nie nasz mi szkoda kasy na chwilkę:sorry2:
Mamstud, widzę żę Gaba, jak Maja --oszczędza włosy żeby "na póżniej" były.:-D:-D:-D
ja już się z tym pogodziłam i zamiast opaski na ślub jej kapelusik kupuję.:sorry2::sorry2::sorry2:
i podajmy sobie rączkę , u nas łysolek rządzi:-D

i podajmy sobie rączkę , u nas łysolek rządzi:-D

hi hi hi :-D:-D:-D

a co do stoliczków, to ja tam nie wiem, bo nie mam. ale ta "gupia" kolejka co ją Mai na święta kupiliśmy to do sprzedania idzie!! bo jedynie Mikołaj się nią 2 razy bawił!! a tak to zero zainteresowania!!:dry::dry::dry::dry:
natomiast ---- klocki lego Mikołaja --- super!!
---- roboty Mikołaja --- wspaniałe!!
---- wszytskie zakazne zabawki ----- cudo!!!!

Saro
masz bardzo ładnego synka..i według mnie wygląda na starszego:-)...zresztą Marzenka już to też zauważyła;-)

mamstud- wow rózne wcielenia Gabuni, mała intelektualista na krzesełku, wirtuoz, odkrywca, pływak i komik minki strzela super :-D, masz bardzo wrzechstronne dzieciatko :-);-)

sara1983- wow ale Mati już duży, dawno go nie było na galerii. Przystojniaczek mały, cudowne oczka ma ;-)

reklama
No to się doigrałam ...mam do nadrobienia sto milionów stron,ale musze wypić piwo którego naważyłam. No to do dzieła...zanim zacznę to chciałam podziękować za wszystkie miłe słowa pod adresem Damianka, muaaa :*

na temat zdjęć świątecznych zostało już chyba wszystko napisane, aż wstyd ,ze nie było mnie tu tak długo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zacznę od Okruszka dobrze? Po niej zdjęcia wszystkich się powtarzają więc będę miała możliwość napisania czegoś do każdej mamuśki...
a więc...
Okruszku...Twój Tymek to cudny chłopczyk, miny całkiem takie jak mój Damiś...fajne ma oczka , takie czarne węgielki, zastanawiam się do kogo jest podobny...chyba po połowie ma coś z was obojga :sorry2::blink:

Aga_k_m ...no trzecie zdjęcie Jagodziany wymiata, co za mina...możesz się ze mną nie zgodzić ale ona robi się coraz bardziej podobna do Ciebie. Słodka jest no ...kurde fajna mam synową :-)

Monika1977 zdjęcia Tomka z pieskiem cudowne,zawsze mnie wzruszają takie scenki. :sorry2:

Moniqsan rozbrajają mnie zdjęcia Lili z tymi spinkami we włosach , piękna dziewuszka...z resztą Ty wiesz co ja o niej sądzę nie? Zdjęcia z babcią i dziadkiem cudne ( ależ Twój tata jest przystojny...wow) :szok::cool2:
zdjęcia z kąpieli mnie rozwaliły,jakie włosy ma Lili ...cudo. Ja bym coś wstawiła ale nasza wanna jest taka....mało wyględna więc się wstrzymam :dry:

Barmanko aaaaaa!!! Jakie piękne zdjęcia z chrztu. Na drugim Marcelito wygląda jak facet nie dziecko nie bobas a facet!! Ależ fotka, brawa dla fotografa...:tak::tak::tak:
A Ty moja droga pięknie wyglądasz, widać ,że szczęśliwa z Ciebie kobitka :-)

Iwona Fajne zdjęcie Michałka, czemu tak mało?
Hahahaha dokopałam się do zdjęcia z łyżeczką....rozwalające:-D

Roxy , a co Ty niby chcesz z nią robić? Stoi to stoi , poczekaj jak zacznie biegać ...
swoją drogą śliczna jest Nadusia ...jak z obrazeczka :sorry2::sorry2::sorry2:

Nina2003 Julek jest świetny...jak zwykle moim ulubionym zdjęciem jest to najbardziej odjechane czyli ostatnie...mały Devil ...:-D

Jolu na temat Twoich dziewuszek można pisać i pisać ...cudny duecik , zawsze roześmiane i zadowolone. Rewelacja :tak:

Moniq...hahahaha padłam jak zobaczyłam zdjęcia Lili kiedy śpi, fota z kotem jest nieziemska...faktycznie wygląda na nim jakby Lili miała talię osy no a zaspana wygląda tak ,ze chciałoby się ją zjeść...:sorry2:

Kasica no szok!!! Jakie Roksanka ma włosy wooow,a jaka jest duża. Nie wygląda w ogóle na swój wiek. Pisałam już ,że jest śliczna? Chyba nie...jest śliczna !!!!:szok::tak:

Mmatysia zdjęcia z Egiptu super, wybacz ze to napisze ale po raz pierwszy przyćmiłaś swojego syna. Kobieto jak Ty wyglądasz!!! :szok::szok::szok:Wow...figura modelki, co za brzusio...pięknie no i to otoczenie. A tych "wujków" to mogłaś ze sobą przywieźc .... mnie by się też jeden taki przydał ^^

Madziu jak Kamilek jest słoooodki, jakie ma oczyska...dlaczego tak rzadko go pokazujesz? Taki facecik . Ty wyglądasz tak ładnie ,ze aż mnie zatkało...jak siostra a nie mama ...cudne. No i poproszę od tej pory więcej Kamilka zdecydowanie:tak::tak::tak:

Marzena przepiękne zdjęcia ze ślubu. Wyglądałaś cudownie ...
Nataszka jest śliczna...zdjęcia z błyszczykiem są niezłe, mała strasznie do Ciebie podobna ...ale dopiero w samochodzie widać kto tu rządzi. Po zdjęciach ze sklepu długo nie mogłam się pozbierać...co za śpioch mały.:-D:-D:-D

Martalis...zdjęcie Xavera z chlebkiem mnie rozbroiło.... uroczy chłopczyk a Twoi mali mężczyźni razem to wypas zdjęcie ,fajnych masz synków
:tak:

Florencja Krzyś jest przeuroczy, a Ty wyglądasz jak dziewczynka, wiem ze Ci już to pisałam ale na prawdę nadziwić się nie mogę ,ze tak wyglądasz przy takiej gromadce dzieciaków . :szok::tak:

Kasica...filmiki troche mi zacinały ale mogę jednoznacznie stwierdzić ze Roksy to ciacho....ciacho z lukrem :-)

Tikanis zdjęcia Kuby z tatą sa słodkie...uwielbiam zdjęcia facetów z dziećmi...a Twoi faceci są na prawdę godni fotografowania :tak:

Mamstud Gaba jest boska...to pierwsze zdjęcie po prostu rządzi....jak ona usiadła na tym tak od niechcenia...jakby nic nie robiła od urodzenia tylko siadała w takich pozach ... no bajer :-)

Sara ależ z Matiego przystojniak...oj poczekaj bo baby będą się pchały drzwiami i oknami . Co za oczy ... cudo !:tak::tak::tak:

ufff...udało się...teraz trochę Damisia bo dawno nie było :-p

.

Załączniki

• Damianek 269.jpg
    Damianek 269.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 88
  • Damianek 287.jpg
    Damianek 287.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 88
  • Damianek 290.jpg
    Damianek 290.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 86