reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Nadrabiam... kurcze zawsze robię sobie ogromne zaległości....

Roxy zdjęcia świąteczne śliczne, Nadia zadowolona z prezentów? Ty ładniutka jesteś, wiesz? Wiesz na pewno :-) Ognicho z pewnością się udało bo fotki udane :-) Na fotkach bardzo ładnie stoi, to już jakiś czas temu wstawiłaś - teraz pewnie już biega :-)

m&m's Zdjęcie "grubej" Mai śliczne, jak ona się uroczo uśmiecha i wcale nie wygląda grubo wariatko Ty! My też używamy Sudocremu :-) A Maja ma piękną bluzeczkę, ćudaczek

Saro tak, mam Bartatinę i jestem bardzo bardzo zadowolona. Może nie poleciłabym jej komuś, kto codziennie jeździ samochodem ale moje wymagania spełnia w 100 % A tak w ogóle to gdzież Ty?!

Kasia nie no, jak Filip dorwie swoje zdjęcie w koralikach za kilka lat to Wam nawrzuca... :-) W kapeluszu bossski, amant normalnie

okruszku Tymek świetne minki ma w zanadrzu :-) Bardzo ładne zdjęcia, a to z misiaczkiem normalnie mnie rozczuliło...

Aga_k_m Jagodzianka to śliczna dziewczynka i Pani Mikołajowa w jednym :-) Najbardziej podoba mi się zdjęcie w kojcu, Mała jest taka rozbrajająca... I chyba do taty podobna, prawda? Chociaż widzę w niej też trochę Ciebie....

monika bardzo podoba się nie ten przyjaciel Tomusia, a i Tomuś też rozbraja :-) Fajne pamiątkowe fotki

moniqsan podobają mi się zdjęcia Lilianki z dziadkami (chociaż wcale na dziadków nie wyglądają!) Gaba też lubi w ten sposób jabłuszko "jeść" :-) Sesja w kąpieli świetna, Lilijka jest tam taka wesolutka! I ładnie jej na tle niebieskiej wanienki :-) Pozycje do spania przybiera piękne, normalnie akrobatka z niej!

Barmanko Marcelek wyglądał na chrzcinach jak prawdziwy mężczyzna! Boski garniturek i śliczne foteczki, a Tobie bardzo ładnie jest w tej pomarańczowej sukience

iwona Michałek pięknie "fruwa" :-)

nina2003 Julek to śliczny chłopczyk, a jakie minki stroi! Zdjęcie z koleżanką bardzo udane, widać, że chłopak będzie miał wzięcie... :-) Piękna z Ciebie Panna Młoda! Jesteś ładną kobietą, a Twój M też niczego sobie... Aż zaczęłam przeglądać nasze zdjęcia ślubne, eh.... :-)

Jolu jak zwykle pilnie przyglądałam się Twoim dziewczynkom i jak zwykle podziwiam ich ubranka, normalnie boskie! To cudownie, że dziewczynki są takie radosne - przynajmniej na zdjęciach - fotka, gdy jedna siedzi na przewijaku (niestety nie wiem która....) najbardziej mi się podoba

kasica jakie Roksanka ma piękne włoski! Normalnie ma kitkę! Jestem w szoku! :-) Piękne minki, a jaka radosna, w bordowej sukience mnie urzekła :-) Pizza smakowała? :-) Filmiki zabawne, niezła z niej rozrabiara!

mamamatysia ale cudniaste fotki!!!! Takie słonko w styczniu! Cudne zdjęcia, a chłopcy są przeszczęśliwi, prawda? Zdjęcie w rampersie krówkowym wymiata, a Ty chudzino się normalnie nie wypowiadaj, żeś gruba - bluźnisz! :-)

M@dzia boszsz, jaka z Ciebie dziewczyneczka! Ty jesteś w ogóle pełnoletnia?! :-) Gdy ja urodziłam Andrzejka miałam 21 lat ale tak młodo to chyba nie wyglądałam.... Ślicznie! Kamilek pięknie rośnie, blizna po wypadku malutka, na pewno zniknie zanim się obejrzycie!

martalis ależ masz przystojniaków w domku! Zdjęcie chłopców razem jest po prostu świetne, uwielbiam takie fotki... A Xavcio ma śliczne oczęta :-) Po Tobie?

Florencja masz śliczną rodzinkę, piękna gromadka! Krzyś jest bardzo radosny, a zdjęcia zimowe super!

Marzena!!!! Padłam i wstać nie mogę! Jakie piękne zdjęcia ślubne, a Ty normalnie świetnie wyglądasz! Następna marudząca bez powodu.... A Nataszka śliczna po mamusi :-) Minki rewelacyjne! Za kierownicą widzę, że się odnalazła, za to w sklepie ją zanudziliście :-)

tikanis Kubuś to śliczny chłopczyk i wygląda na takiego spokojnego bobaska, jeszcze żeby w nocy był grzeczniutki i będzie ok :-) Piękna z Was rodzinka!

Nadrobione, ufff :-)

reklama
Trochę Gaby :-)

Nr 2 to Gaba z dziadkiem - tata mojego M
Ostatnie to kapciuszki moich dzieci :-)

Załączniki

• DSC01681.jpg
    DSC01681.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 88
  • DSC01706.jpg
    DSC01706.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC01709.jpg
    DSC01709.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC01731.jpg
    DSC01731.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC01754.jpg
    DSC01754.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC01774.jpg
    DSC01774.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC01777.jpg
    DSC01777.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 82
mamstud Gabi przeurocza i zgadzam se z Niną, że wygląda na małego łobuziaka

Co do Roksany to kitką przywitaliśmy 9 miesiąc i taką ma teraz codziennie ;-) Smakuje jej wszystko co na naszych talerzach, jak zabraliśmy pizze to był ryk :szok: a łobuziaka wszędzie pełno

mamstud, kasica- dzieki dziewczynki,
mamstud- gaba to sliczna dziewczynki ma takie delikatne rysy twarzy i tak jasna cera strasznie mi sie podoba:)

Mamstud - Gabunia jest przsłodka:tak: i widzę, że uzdolniona muzycznie!!!

No i dzięuję za miły komentarz do naszych zdjęć... a moje śłubne to wiesz z przed 6 lat, więc....

mamstud - wowww!!! po pierwszej fotce mam ochotę lecieć i kupić Jadze stoliczek:tak::-), fotka z dziadkiem - extra:-)!!! aaa - Kartony rządzą na forum:-D:-D:-D!!! minki - cudne:tak:!!!

Mamstud śliczna Gabi i wcale już nie jest taką calineczką!:-D

Oto obiecany syn mój Mateusz okiem obiektywu:tak:

Załączniki

• łazik.jpg
    łazik.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 71
  • majstruję.jpg
    majstruję.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 70
  • portrecik.jpg
    portrecik.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 70
  • wowaparat.jpg
    wowaparat.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 72
  • ząbki.jpg
    ząbki.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Saro - ale Matuszek jest śliczny!!! I jak dorośle wygląda!!! A Ty Kochana dlaczego zniknęłaś nam z ogólnego???

Do góry