reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Marzenko-Powtórze się Natasza jest śliczna i rzeczywiście bardzo do Ciebie podobna.Wasze zdjęcia ślubne wspaniałe.Naprawdę pięknie wyglądałaś
Kasica-Superowa masz ta córcie.Jej fryzurka przejdzie chyba do legendy forum:-).
Na filmiku z rybkami Roksanka super sobie radzi.W domu mam to samo tylko,że twoja malutka stoi a Filip chodzi:baffled:.Ogladajac drugi film przypomina mi sie Majka M&m,s-ona też uwielbia porzadki:-D:-D:-D
Tikanis-Kubuś cudny jak zwykle:-)
Marzena"2"-Uśmiałam się ze zdjęć Nataszy za kółkiem:-).A zakupy to macie świetne-ona tak zawsze???

reklama
Kasica,Roksanka jest sIiczniutka. Bosze, nie moge się napatrzec na tej jej włoski.

Tikanis, mi też się wdaje,ze Kubus podobny do Ciebie. WygIąd aniołka a charakterek diabełka.

Marzenka,Natasza powaIa. Jeszcze takiego numeru nie widziałam jak zyje. Kto by pomysIał,ze mała kobietka znudzi sie zakupami.

teraz czas na slodzenie:-):-D

KASICA-Roksanka urocza,a te wloski....

TIKANIS-Kubus z tata super ,fajne takie fotki

MARZENA-te fotki poprostu bomba ,Natasza za kolkiem haha...zeby czasem nie

poszla w slady taty,tak sie cieszy

kasica, Roksanka jest przesłodka na filmikach, piękne ma włoski :tak::tak:

tikanis, Kubuś to mega gwiazda rodziny jest zapewne co? piękniś jeden :tak:

marzena, widać że Natasza uwielbia zakupy :tak::-):-)

barmanka, martalis,monika, mamamatysia- hehe jesli chodzi o megagwazde z kubuska to jest niezly z niego ewenement:) no i moze wyglad i minki aniolka to on ma ale w nocy strasznie grzeszy.. a raczej grzeszyl..:p bo iodkad zaczelam robic badania zwiazane z zlym spaniem kubuska nagle ni stad kubus zaczal ladnie spac.. raz przespi cala nocke raz obudzi sie ale max 3 razy takze super:) jestesmy z mezem zachwyceni.. oby juz tak zostalo... tfu tfu zeby nie zapeszyc...

reklama
marzenko
Nataszka jest zajebista..co Ty jej dajesz że ona tak wszędzie śpi??;-) ufff dobrze, że chociaż za kierownicą tomna:-D

Do góry