reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi ale wygodna pozycja ;-)
Mamamatysia Filip słodycz uśmiech
Monika jakie szczęśliwe dziecię :tak:
aga zdjęcie 4 bojowa Jaga wogle świetne minki robi :-)
a oto my mina dostosowana do dzisiejszego BB:-p
DSC00941.jpg

aga-k-m- jagodka na 4 sama slodycz na piatym zdj jo jo brakuje jej tylko dzokejki i wymiata:p hehehe powtarzam sie wiem z tym wymiata:-D
kasia- hmmm buziolek slodki maluszek:tak:

aga-k-m- jagodka na 4 sama slodycz na piatym zdj jo jo brakuje jej tylko dzokejki i wymiata:p hehehe powtarzam sie wiem z tym wymiata:-D
kasia- hmmm buziolek slodki maluszek:tak:

no wlasnie śmialiśmy się z M jak zgrywalam fotki, ze "YO YO" wymiata... i ta jej minaaaa, hahaha - to właśnie fotka dla moniqsan (kurcze a mialo byz ciut zagadkowo;-))

confi - pozycja Damiego mnie zakasowala... :-D:-D:-D szok - ma dziecko wyobraźnie:tak::tak::tak:

monika - u nas nozki tez dopiero od jakiegos czasu zbudziły na nowo sensacje... A rajtuzki...coż wiecznie mokre paluchy:-D:-D:-D (no i trzeba uważać na deserki - ostatnio miałam przefarbowane biale rajtuzy na fioletowo po deserku: jablko, jagody i maliny)

ha ha on tylko takie pyśki ma poza tym chudzinka ;-)
aneteczka jaką synuś ma fryzurkę rozbrajają mnie te bezzębne uśmiechy

Ostatnia edycja:
aneteczka - sliczny usmieszek ma Twoj Misio no i jakie radosne, piekne oczeta:tak::-):-):-)... Alez Ty na niego działasz!!!

kasia - no wlasnie, Filipek to kruszyna na maxa, nozki jak patyczki, a buzia okrąglutka:-D:-D:-D jak zacznie raczkowac to nam prawie zniknie!!!

Moj mały własnie teraz pierwszy raz złapał się za stopę. Niby nic wieIkiego aIe patrzac np. na fiImy z udziałek Damianka Confi zaczynałam sie martwic.Wiem,ze to wczesniak aIe troska i zazdrosc jest siIniejsza.
O i znowu cudny uśmiech:-D.Zazdroszczę"odnalezienia" stópek.Fifi odnajduje je tylko jak mu pokażę:baffled:
Aga km-No nie miny Jagodzi mnie powaliły:rofl2::laugh2::-D.Zwłaszcza 2,4 i 5:-D:-D:-D.
Ona faktycznie wygląda na roczne dziecko;-)
Kasiu1208-Minka Filipka dokładnie podsumowuje dzisiejszy dzień na BB:-D
Aneteczko-Miłoszek ma słodziutki dzióbek:-D
I dziękuje za miłe słowa pod wiadomym adresem:-)

Monika a ja strasznie gratuluję postępów Tomkowi bo jednak wcześniaczek to wcześniaczek a Tomaszek nadrabia dzielnie i nie ma czego zazdrościć...ten mój leniuch siedział dwa tygodnie po terminie to zdążył dojrzeć :-D:-D:-D

Mmatysia dzięki za odpowiedź ale ja myślałam ze tym sprzętem jest ten ssako gryzak do podawania dzieciom owoców czy tam innych rzeczy :-D
nie zrozumiałyśmy się ,ale wiedza o zabawkach mi się bardzo przyda ponieważ tymi co ma juz zdążył się Młody znudzić i zaczynam się rozglądać za czyms nowym :tak:

aga_k_m no i jest moja cudna Jagodziana :-D boziu jaka ona jest fajowa...no 4 zdjęcie jest the best,ale mnie urzekło również ostatnie to zębowe :-)
Jak jutro wróce z pracy to pokażę Damianowi przyszłą żonę :-D

aneteczka Miłoszek jest słodziakiem ...na niektórych zdjęciach przypomina mi trochę Damiana ;-) zależy od ujęcia a jedno wiem na pewno...będzie przystojniakiem :tak::tak::tak:
szykuj się mamuśka na odpór napalonych bab :-D

Kasia
o ja cię....:-D ale Filip ma pućki...no nie spodziewałabym sie taaaakich polików po tym drobnym chłopaczku :-)
świetna mina

reklama

Mmatysia dzięki za odpowiedź ale ja myślałam ze tym sprzętem jest ten ssako gryzak do podawania dzieciom owoców czy tam innych rzeczy :-D
nie zrozumiałyśmy się ,ale wiedza o zabawkach mi się bardzo przyda ponieważ tymi co ma juz zdążył się Młody znudzić i zaczynam się rozglądać za czyms nowym :tak:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Zakręcona jestem.Tak ,wcześniej na zdjeciach to ten gryzak Nuby.Dzisiaj go dostałam i od razu Fifi wypróbował.Tak mu się spodobało, ze nie mogłam mu go wyrwać :eek:.Jak M podczas kąpieli mu go pokazał to zdawało się, że z wanienki wyskoczy.Jutro podam mu w tym brzoskwinię zobaczymy jak będzie z owocami bo ciasto po prostu wmiótł(wessał):-)

Do góry