monika1977
Fanka BB :)
Czwarta fotka Jagodziany jest świetna. Podoba mi też na trzeciej.Na zdjęciach nie widać ,że to taka wieIka kobita.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aga-k-m- jagodka na 4 sama slodycz na piatym zdj jo jo brakuje jej tylko dzokejki i wymiatahehehe powtarzam sie wiem z tym wymiata
kasia- hmmm buziolek slodki maluszek![]()
O i znowu cudny uśmiechMoj mały własnie teraz pierwszy raz złapał się za stopę. Niby nic wieIkiego aIe patrzac np. na fiImy z udziałek Damianka Confi zaczynałam sie martwic.Wiem,ze to wczesniak aIe troska i zazdrosc jest siIniejsza.
Mmatysia dzięki za odpowiedź ale ja myślałam ze tym sprzętem jest ten ssako gryzak do podawania dzieciom owoców czy tam innych rzeczy
nie zrozumiałyśmy się ,ale wiedza o zabawkach mi się bardzo przyda ponieważ tymi co ma juz zdążył się Młody znudzić i zaczynam się rozglądać za czyms nowym