reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Aga_k_m , na ostatnim zdjęciu Jagódka wygląda prześlicznie!! i podobna do Ciebie jest, nie?

no wlasnie chyba NIE :-(- bardziej do meża... Tylko minki strzela po mnie ;-):-D:-D:-D- hahahaha (nawet tesciowa na NK napisala, ze cały tatuś, ale jak zrobi minke - to mamusia:-p)

aga_k_m Jagoda ma niesamowite te minki, zwłaszcza te groźne... strach się bać, to po Tobie?

Kasiu1208- mina Filipka i Jagody do spółki, to już nie przelewki... groźna by była z nich para...

Dolny Śląsk rządzi!!! hahaha :-D:-D:-D

moniqsan - alez szczoteczka wzbudziala zainteresowanie Lili - zdrowe zainteresowanie:tak::-):-):-)!!! Superrrr - a Lili wyglada z nowym gadżetem po prostu cudnie!!!
W piatek jadę do IKEI looknać na mate, a dzis...chyba rozejrze się za szczoteczka ;-)

aaaa - i dziekuje, Ci, że nie wspomnialaś o tym, iż moja Jaguśka wcale nie wygląda na takie duże dziecko :-p:-p:-p

reklama
MAMSTUD sliczne masz dzieci .... Gaba na zdjeciu z samochodami jest the best :-) czyzby wspolna pasja z Andrzejkiem...
BOHACIEFKA ALE TWOJE CORY SIE TULA DO SIEBIE, nie widac ze Gaba czuje sie zle w towarzystwie siostry .... no a Ty ... sama slodycz :-D
M&MS sliczna czapusia a Majeczka w niej wyglada uroczo, zwlaszcza z ta minka :-D zdjecie z pieskim tez mi sie podoba... a co to za rasa pieska...
JOLU ja tez nie widze roznicy z uszkami.... co Ty im dajesz ze one non stop sie ciesza :-D chichotki malunie :-D na 5 zdjeciu wygladaja prawie jak lustrzane odbicie :-) Diana tez ma zwierzaki happy safari tylko ze troszke inne niz Ty bo tygrysek ma na przyklad na brzuszku lusterko... A z kim Amelka robi helloo helloo :-D
KASIA1208 Fifi niezle wcina swoja nozke... czy tez ssie swojego paluszka? jak Diana ssie to az jest taki czerwony ... hehe
ANETKA551 sesja Zuzi bardzo udana :-) bardzo ladnie sie smieje :-D u Diany ciezko zlapac usmiech... :-(
ANKZOC Twoja Maja chyba na piosenkareczke wyrosnie hehe
MONIQSAN widze ze zakupy udane :-) (mata i szczoteczka) nie moge wyjsc z podziwu jakie Lili ma piekne i dlugie wloski :-) o ile dobrze pamietam to tylko corcia Kokoszki tez takie ma...
IMAGINATION no comments ....
MAMAMATYSIA Fifiemu niezle idzie z gryzaczkiem i jakie slodkie ma ubranko ....
TSARINA gratuluje pomyslu z bodziakami... :-D IZA MIRKA SLICZNA... :-)
MONIQSAN CONFI nizele wasze dzieci maja pozycje do spania :-D
MONIKA1977 Twoj Tomus przypomina mi mojej siostry synka SLICZNIUSI te oczy.... aj!
AGA KM wszystkiego najlepszego dla Jagusi :-) slicznie wygladala w dniu ukonczenia 6 miesiecy :-) a minki strzela niezle.... TO PO MAMIE MAM :-D tez mi sie wydawalo ze do Ciebie podobna...

UFFF ..... nadrobilam .... :-D
podsumowujac czy nasze majowe dzieciaczki nie sa najpiekniejsze ? :-D

no MADZIA dawno WAS nie bylo... ale milo widziec usmiechniety pysiek Kamilka :-) no i jakie gadzety ma :-) chodzik i hustawka... tez bym chciala taka kupic ale nie moge znalezc...

M@dzia-Nareszkie chwalisz się swoim szkrabem:-).Dawno tu zdjęć Kamisia nie było. Widać, że bardzo pogodne dziecko z niego i ten cudny półuśmiech:-).Powiedz mi tylko czy ty nie boisz się wkładać go do chodzika???

Dziewczyny jak pominę kogoś to z góry przepraszam:tak:

Anetka Zuzia to fajna dziewczynka i pewnie często się śmieje

Kasia Filipek zajada się nóżkami i wcale mnie to nie dziwi. Do schrupania cały jest.

Moniqsan Lili super ma oczka i takie ładne długie, ciemne włoski. Ale to już chyba każdy Ci mówi. No i super, że juz zbiera się do raczkowania. Mój Julek niema zamiaru, ale ja jak byłam mała to nie raczkowała, to może zechcę się w mamę wrodzić.
Ankzoc Majunia daje rade z tym śpiewaniem

Tsarina mało jest Izy Mirki, a ona taka ładniutka jest. Proszę o więcej zdjęć

Madzia Kamilek ślicznie się uśmiecha i fajny ładny chłopiec jest.

Monika Tomuś będzie super przystojny. Chciałabym zobaczyć jego zdjęcie za dwadziescia lat.

Aga km Jagoda naprawdę nie wygląda na taką wagę, myślę, że to przez jej długość. Fajna dziewczynka z niej i super minki strzela.

Mmatysia oczywiście że się boje i dlatego jeszcze go nie wkładam dałam go wtedy tylko do zdjęcia prawie ubierałam go na spacerek :-)

reklama
Do góry