reklama
monika1977
Fanka BB :)
To mój TOMUŚ
tsarina
MamaPower!
aga_k_m dziękujemy
jakie Tomuś ma patrzałki duże! Jak mój kumpel z podstawówki, co się w nim wszystkie dziewczynki kochały
jakie Tomuś ma patrzałki duże! Jak mój kumpel z podstawówki, co się w nim wszystkie dziewczynki kochały
monika1977
Dzięki Tsarina.
sorrki,ze nie wychwaIiłam Twojego zębacza aIe za duże zamieszanie.
Śiczna jest i tyIe
. Co tu dużo pisać:-)
Wszystkie nasze majowe dziewuszki są śIiczne.No i wam zazdroszcze dziewczynek-bubu same chłopy w domu.
sorrki,ze nie wychwaIiłam Twojego zębacza aIe za duże zamieszanie.
Śiczna jest i tyIe
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Wszystkie nasze majowe dziewuszki są śIiczne.No i wam zazdroszcze dziewczynek-bubu same chłopy w domu.
mamamatysia
Monika - no to ja znowu "porozpływam sie" nad oczetami Tomcia... Czyste Niebo!!! Przystojniak, ze ho ho!!! i wiesz... jakby coś "rezerwuje" Tomcia dla mojej drugiej corci (jest w planach M):-):-):-) co Ty na to??
monika1977
No cóz zapytanie-pewnie. Teraz nie bedziem Jagodziane wyrywać-boimy sie Damisia.Damis za sprytny jest i mogI by uszkodzić TomuIka.Monika - no to ja znowu "porozpływam sie" nad oczetami Tomcia... Czyste Niebo!!! Przystojniak, ze ho ho!!! i wiesz... jakby coś "rezerwuje" Tomcia dla mojej drugiej corci (jest w planach M):-):-):-) co Ty na to??
monika1977
No i od razu inaczej jak sie maluchy pojawiły:-).
Iza Mirka półuśmiech, a Tomuś w ogóle jakiś smutny ( oczy fantastico!).
Mamusie roześmiane maluchy proszę![]()
Mmatysia ,Fifi to ma caIy czas rozesmiana japkę. Mój synus jest rozesmianym dzieckiem aIe na fotce to uwiecznic to istny cud.
reklama