reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

uśmiechnięta Iza Mirka, tak?

Załączniki

• DSC00199.JPG
    DSC00199.JPG
    17,9 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00201.JPG
    DSC00201.JPG
    11 KB · Wyświetleń: 47
reklama
jaaaa - pierwsza fotka jest cudowna!!! taka caluśna Iza-Mirka (znaczy sie do zacalowania)!!!

zmykam na jakas chwile - mam gosci, ale jak wroce do dorzuce Jage na piekny koniec dnia!!!

aaaa m&m's ależ ona jest śliiiczna ...no gdybym nie miała synowej...ale mam :-)
szkoda ze nie mam drugiego syna :-p o ..tak bedzie poprawniej politycznie :-p:-p:-p

Jolu ostatnia fotka jest najlepsza :-D:-D:-D no rośnie Ci mała skypiara :-p

Kasia ale Filipek ładnie siedzi :tak: a stópki chyba mu smakują co?

Anetka ale Zuzia rozbawiona :-D swietne minki

Ankzoc no wymiękłam, jak puściłam filmik to Damian zaczął Majeczce wtórować :-D:-D:-D

Moniq ale superowa mata...Lili ma jak widac meeega uciechę, a zdjęcie śpiącej...powala. Taka słodka na nim jest ... uwielbiam śpiące maluszki :sorry:

Mmatysia Fifik jest super...jak zawsze . Świetny nabytek :tak: ja sama zastanawiam się nad takim sprzetem. Powiedz , sprawdza się?

Tsarina aleś Ty zdolna a Iza najwyraźniej zadowolona z takiego obrotu sprawy

:-)

hmmmm no i chciałam przemilczeć ale jak to ja , napisze.
Imagination, nie wiem czy doczytałas ,ze nie przesadziłam bo Ty nigdy nikomu nie odpisujesz , piszesz tylko o sobie i wrzucasz Tomka zdjęcia ni stąd ni z owąd jakbysmy tak bardzo pragnęly jego widoku szczególnie jeśli jego mama się nie udziela tylko chwali. No i sądzę ze nie przesadziłam, ponieważ wszystkie dziewczyny są tego samego zdania,a ze temat jest zakończony to na koniec dorzuce tylko ze to co Moniq napisała do Ciebie o filmikach ociekało ironią...nie zauważyłaś? Wsjo...

a żeby nie było to dam Damisia...o
tak sobię sypiam

Załączniki

• raczkowanie 062.jpg
    raczkowanie 062.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 99
aaaa m&m's ależ ona jest śliiiczna ...no gdybym nie miała synowej...ale mam :-)
szkoda ze nie mam drugiego syna :-p o ..tak bedzie poprawniej politycznie :-p:-p:-p

Jolu ostatnia fotka jest najlepsza :-D:-D:-D no rośnie Ci mała skypiara :-p

Kasia ale Filipek ładnie siedzi :tak: a stópki chyba mu smakują co?

Anetka ale Zuzia rozbawiona :-D swietne minki

Ankzoc no wymiękłam, jak puściłam filmik to Damian zaczął Majeczce wtórować :-D:-D:-D

Moniq ale superowa mata...Lili ma jak widac meeega uciechę, a zdjęcie śpiącej...powala. Taka słodka na nim jest ... uwielbiam śpiące maluszki :sorry:

Mmatysia Fifik jest super...jak zawsze . Świetny nabytek :tak: ja sama zastanawiam się nad takim sprzetem. Powiedz , sprawdza się?

Tsarina aleś Ty zdolna a Iza najwyraźniej zadowolona z takiego obrotu sprawy

:-)

hmmmm no i chciałam przemilczeć ale jak to ja , napisze.
Imagination, nie wiem czy doczytałas ,ze nie przesadziłam bo Ty nigdy nikomu nie odpisujesz , piszesz tylko o sobie i wrzucasz Tomka zdjęcia ni stąd ni z owąd jakbysmy tak bardzo pragnęly jego widoku szczególnie jeśli jego mama się nie udziela tylko chwali. No i sądzę ze nie przesadziłam, ponieważ wszystkie dziewczyny są tego samego zdania,a ze temat jest zakończony to na koniec dorzuce tylko ze to co Moniq napisała do Ciebie o filmikach ociekało ironią...nie zauważyłaś? Wsjo...

a żeby nie było to dam Damisia...o
tak sobię sypiam
Ojejku jak on sobie zaje..fajnie nogi założył, kombinator mały:-D:-D:-D.Majowe dzieciaczki przerzucają się na brzusio:eek:

Moniko-No proszę jaki śliczny wesołek:-D:-D:-D.
Confi -Te kulki z Fisher Price fajne ale teraz żałuje, że nie kupiłam klocków bo widzę,że podoba mu się układanie rzeczy jedno na drugie. Fajne jest, że leżąc na ziemi goni turlające się kule.

Ostatnia edycja:
Moj mały własnie teraz pierwszy raz złapał się za stopę. Niby nic wieIkiego aIe patrzac np. na fiImy z udziałek Damianka Confi zaczynałam sie martwic.Wiem,ze to wczesniak aIe troska i zazdrosc jest siIniejsza.

Moj mały własnie teraz pierwszy raz złapał się za stopę. Niby nic wieIkiego aIe patrzac np. na fiImy z udziałek Damianka Confi zaczynałam sie martwic.Wiem,ze to wczesniak aIe troska i zazdrosc jest siIniejsza.

ja też się bardzo cieszyłam, kiedy iza zaczeła tak robić, ale potem musiałam jej wyciągać z buzi różne paproszki, bo rajtuzki się mechacą... a Damianek potrafi wzbudzić zazdrość, nie ma co..

gratulujemy!

reklama
no to obiecana Jaga w dniu ukonczenia 6 miesięcy (jedna fotka z dedykacja dla Cioci Moniq ;-):-p- zapewne domysli sie ktora, hehe;-):-D)

Załączniki

• DSC02780.jpg
    DSC02780.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC02782.jpg
    DSC02782.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC02817.jpg
    DSC02817.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 79
  • DSC02802.jpg
    DSC02802.jpg