reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aleee mam nadrabiania ... :eek::eek::eek:
Nie wiem czy nie pójść na łatwiznę i nie napisać "nie dam rady ..." :zawstydzona/y::-p:-D:wink:
Oczywiście żartuję (cały czas ta hostoria mi siedzi w głowie ... jutro mi przejdzie:tak:)

Zacznę od agikm

No wiesz!!! :sad: Że to ta fotka dla mnie ??? A ja myślałam że ta na której Jagódka wygląda ... najlepiej ...:huh: teraz nie napiszę Ci już że Jagoda wcale nie wygląda na takie duże dziecko jak kiedyś ... po prostu nie napiszę Ci tego i już :-p

aneteczka
Miłoszek ma takie delikatne rysy :tak:. Na pewno jest synkiem mamuni, Innej opcji nie widzę :rolleyes2:

Monia
Ja nie zauważam odstępstwa Tomeczka od innych majowych dzieci :blink:
Sama widzisz, mmatysia pisze że jej fifi też nie zwraca uwagi na stópki.
A poza tym... jak dla mnie to lepiej jakby dziecko nie interesowało się a zbytnio. Mnie np denerwuje to że Lili wkłada stopę do buzi, rajstopki/skarpetki oczywiście mokre, a potem kichanie :huh:

mmatysia
Fifi się zmienia z dnia na dzień, Jszcze kilka tygodni temu był zupełnie inny. Za 2 tygodnie byśmy go pewnie nie poznały :sorry:
Fajnie że się mu podobają nowe zabaweczki (i kulki i gryzak) :tak:

Confi Widzę że mamy podobe dwa śpioszki :-D

tsarina Iza Mira ślicznie się uśmiecha. Delikatnie ale śliczne. Rośnie nam piękna majowa dziewczynka :tak:

reklama
mamamatysia widać, że Filipkowi smakowało :tak: duży już z niego chłopak i jak już ktoś zauważył ciągle się zmienia ;-)

moniqsan pozycja na brzuszku chyba bardzo spodobała się Liliance, ale nic dziwnego skoro piszesz, że leży tak cały dzień. Zuzka się denerwuje po 10 minutach i cyk na plecy :-)

monika1977 Tomuś ma śliczne oczy, takie duże i niebieskie. Dziewczyny będą za nim szalały :-) no i ładnie się uśmiecha :-) tak poza tym to gratuluję nowej umiejętności :tak:

tsarina Iza słodko wygląda z uśmieszkiem:tak:

Confi świetna pozycja do spania :-p jaki słodziak :-)

aga_k_m ja też napiszę, że Jagódka wymiata :-D jak pokazałam Zuzi 4 zdjęcie to śmiała się do monitora :-) Słodko wygląda na fotce, gdzie widać jej ząbki :tak:

kasia1208 jejj jakie pulaski, nic tylko całować :-):tak:

aneteczka mały przystojniaczek Ci rośnie ;-)

tsarina- super wyglada Izunia z tym misiem i gratki za zdolności krawieckie :-) cudowny ma usmiech niunia

moniqsan- najwidoczniej to jej ulubiona pozycja ;-), moja Majka też tak czasami zasnie ze zmęczenia

monika1977- kurcze ale Tomuś ma ładne oczka niebieskie :-)

mamamatysia- nie no poprostu Filipek rozłozył mnie na łopatki, te dołeczki szok....

confi- kurcze to wyslemy ich razem na nastepna edycje mam talent :-D oczywiscie mam nadzieje, ze ani zosia ani jaga nie zjedza za to mai :-p

agakm- jaga ma pieknę oczeta ta jej oprawa oczu jest taka wyraźna.... slicznie wyszła na zdjęciach ale najpiękniejsze jest ostatnie zdjęcie- boskości

kasia1208- no no mina powalająca :laugh2:

aneteczka- śliczny bąbelek, jak cudnie się usmiecha, ma takie radsne oczka :-)

dziękujemy, dziękujemy... miód na uszy matki, takie komplemenciki...

mamamatysia Filipek boski, ślicznie rośni i co za zmiany...

moniqsan, confi Iza też czasem pośpi na brzuchu, ale to musi mieć "melodie" do tego, albo pieluszkę o zapachu deserków owocowych- nie pytajcie:sorry:, dodatkowo confi, Damiś świetny, a tylko dzień różnicy między naszymi bobasami

aga_k_m Jagoda ma niesamowite te minki, zwłaszcza te groźne... strach się bać, to po Tobie?

Kasiu1208- mina Filipka i Jagody do spółki, to już nie przelewki... groźna by była z nich para...

Aneteczko-prawdziwy słodziak!

Ostatnia edycja:
A to my dziś, z nowym gadżetem :-)
Były piski i wzdychania :laugh2:

Załączniki

• IMG_3256.jpg
    IMG_3256.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_3274.jpg
    IMG_3274.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 77
  • IMG_3277.jpg
    IMG_3277.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 74
  • IMG_3280.jpg
    IMG_3280.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 71
Tsarina hehe super pomysł z tą bluzeczką Iza Mirka jest sliczna i ma bardzo ładne usteczka
Moniq Lili widze śpi tak jka Kamil ja wtedy cała chora jestem że się udusi
Monika Twój tomuś przypomina mi kogoś ma piekne oczeta bedzie z niego niezłe ciacho szykuj się na dużo dziewczyn w domu
Mmatysia ślicznie się usmiecha ten nasz Fifi
Confi Damiś to jest nasz show men
Aga Jagodzia ma nogi do samej ziemi super takie długie a minki strzela rewelacyjne
Kasia jaki malutki dupuś tak jak Kamilek
Aneteczka kochany ten Twój synuś uśmiech dziecka rozbraja
i jeszcze Moniq Lili ma śliczne włoski bardzo ładna z niej dziewczynka
:-):-):-):-)

Dzięki babeczki z miłe słowa pod adresem mojego dziecięcia:-D.Mówicie, ze się zmienia ja tej zmiany nie widzę:-( pewnie dlatego, ze przebywam z nim 24h na dobę.
Moniqsan-Fajne zdjęcia.Lilce spodobała się szczotka wie nie będzie problemu z zębolami;-) Zauważyłam ,ze u nas z powodzeniem szczoteczka pełni rolę gryzaka(i to z masażem:-D)

reklama
jeju Moniq, śliczne zdjęcia Lili wygląda cudnie, aż oczu nie mogłam odrwać. I te włoski. Jejjjjjku A i wogóle to miałam już wcześniej napisać, że kurczę tą matą to mi żeś nerwa zrobiła!! bo jest super a ja ostatnio bylam w Ikei i co teraz mam drugi raz jechać??!! wwrrrrr

Aneteczka, jaki twoj skrbek jest pocieszny.

Aga_k_m , na ostatnim zdjęciu Jagódka wygląda prześlicznie!! i podobna do Ciebie jest, nie?

Do góry