reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

Nie rozumiem tylko po co Sleeppy miesza się do tego wątku:sorry:nie było jej tu całe wieki.........no ale jakby ktoś powiedział"są ludzie i ludzie":-)

Właśnie i dziewczyny napisały co myślą:-p

i ja się pod tym podpisuję! A żeby nikt "obcy" mi nie usunął posta, bo niby offtop, to:

dziewczynki, boskie te zdjęcia! Śliczności!

a i bodziaki na specjalne okazje zrobiły się za małe, więc przerobiłam je na bluzeczki: voila!

Załączniki

• DSC00222.JPG
    DSC00222.JPG
    14,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Taaaak ...
przechodząc z naszego rozumowania na rozumowanie koleżanki Imagination, zacytuję jej słowa - są Ludzie i ludzie
Jedni Ludzie pytają czy zgadzamy się na usunięcie postów
Drudzy ludzie włażą z butami i urządzają samowolkę.
A tak w ogóle pewnie część mam dopiero teraz dowiedziała się że ISTNIEJE druga moderatorka. Brawo!!! Najważniejsze to sumiennie wypełniać swoje obowiązki! :rofl2:

Jedno przynajmniej jest pewne, nie będzie nam już jak cichopki wyskakiwał z lodówki pewien mały brzdąc. Mamy spokój. Tryumf!!! :-):-):-)

tsarina, ale super pomysła miałaś... no i zdolności :tak::tak::tak:

I też zamieszczam zdjęcie swojej Córeczki, żeby nie bylo :rofl2:
Mojemu dziecku jak widać już nie wystarczy że w dzień leży na brzuchu od 8 rano do 21 :-D

Załączniki

• IMG_3142.jpg
    IMG_3142.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 79
Taaaak ...
przechodząc z naszego rozumowania na rozumowanie koleżanki Imagination, zacytuję jej słowa - są Ludzie i ludzie
Jedni Ludzie pytają czy zgadzamy się na usunięcie postów
Drudzy ludzie włażą z butami i urządzają samowolkę.
A tak w ogóle pewnie część mam dopiero teraz dowiedziała się że ISTNIEJE druga moderatorka. Brawo!!! Najważniejsze to sumiennie wypełniać swoje obowiązki! :rofl2:

Jedno przynajmniej jest pewne, nie będzie nam już jak cichopki wyskakiwał z lodówki pewien mały brzdąc. Mamy spokój. Tryumf!!! :-):-):-)

tsarina, ale super pomysła miałaś... no i zdolności :tak::tak::tak:

I też zamieszczam zdjęcie swojej Córeczki, żeby nie bylo :rofl2:
Mojemu dziecku jak widać już nie wystarczy że w dzień leży na brzuchu od 8 rano do 21 :-D
:-D:-D:-DA ona tak śpi od urodzenia czy dopiero niedawno polubiła?
Pytam bo Filip śpi tak od miesiąca i za diabła nie można go odwrócić na plecy:baffled:

:-D:-D:-DA ona tak śpi od urodzenia czy dopiero niedawno polubiła?
Pytam bo Filip śpi tak od miesiąca i za diabła nie można go odwrócić na plecy:baffled:

Wiesz co, to nawet nie chodzi o to czy ona lubi czy nie, pewnie lubi. Ona po prostu jak nie śpi jest TYLKO na brzuchu, na plecach nie leży nawet 5 sekund. Dlatego jak odkładam ją do łóżeczka śpiącą i się potem przebudzi to robi od razu przewrotkę i zasypia dalej. Nowa mata jest już caaała mokra :sorry:

Wiesz co, to nawet nie chodzi o to czy ona lubi czy nie, pewnie lubi. Ona po prostu jak nie śpi jest TYLKO na brzuchu, na plecach nie leży nawet 5 sekund. Dlatego jak odkładam ją do łóżeczka śpiącą i się potem przebudzi to robi od razu przewrotkę i zasypia dalej. Nowa mata jest już caaała mokra :sorry:

Będzie miała kobita super mocne mięśnie pleców:szok:

Bardzo proszę o nie nadinterpretowanie mojego posta.

Zarówno sheepy jak i ankzoc na samym poczatku poprosiły was o uspokojenie dyskusji tak samo jak i ja to teraz robię.

Pozdrawiam

reklama
Skoro Administratorka(wyrazy szacunku za mądrą decyzję) przywróciła porządek to moż ewróćmy do tematu przewodniego tego watku i wrzucajmy zdjecia.Każda mamusia po najświeższym, reszta okrasi odpowiednimi komentarzami:-)

Do góry