reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
confi- zdjęcia z basenu rewelka, oj kurcze Damianek podrywa chybę Zosieńkę...... nie ładnie tak zdradzać Jagusię :-D no i jeszcze zadowolony język wywala :laugh2:

imagination- ale z tomusia to dorodny chłopak rosnie :-) a jak ladnie siedzi

moniqsan- nie no Lili robi boskie minki :happy: zdjęcie nr 3 :-D, ale ma piekne oczeta. A zdjecia na mecie rewelka widac, ze mała zadowolona ;-)A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała no i chyba dobra akustyka jest w kuchni :-D

mamstud- super zdjęcia, ale Gabunia walnęła minę w tej wannie :-D a sunuś jakie ma oczy ładne.......

bohaciefka- ale piekne panienki :-) pic jej nic nie dawałam ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała

m&ms- super Maja wygląda w czapie :-) hahahha z tymi uszkami to niezłe :-D, ale twoja Majusia ma cudne oczka i super piesio. Filmik nagrywałam kom. zrzuciłam go do kompa i utowrzyłam konto na you tube pozniej wgralam filmik i to wszytsko ;-) A co spiewania hmmm sama nie wiem co ją zainspirowało, ale wydaje mi sie, ze była to oda do kieliszków hahah w które się tak namietnie wpatrywała

jola466- kochana super focie twoich panieniek zreszta jak zwykle, nie wiem gdzie ty widzisz odstajace uszko :no: gupolku, twoje panienki sa sliczne i maja niebieskie oczka, mojej Mai tez już się zrobiły niebieskie ;-) Kurcze ostatnie zdjecie jest the best :laugh2:

kasia1208- widac, ze nózki samkują filipkowi :laugh2:

anetka551- extra zdjęcia Zuzi jak slicznie się smieje :-)

mamamatysia- tak piosenkarka mi rosnie i do tego pianistka bo ma strasznie długie paluszki ;-)

agakm- z tym talentem też się zastanawiam po kim :cool: raczej nie po mężu :laugh2:

Zdjęcia z nowym nabytkiem:
Ostatnie przedstawia lenistwo mojego dziecka:-D

Załączniki

• IMG_4479 [MiniFoto].jpg
    IMG_4479 [MiniFoto].jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_4480 [MiniFoto].jpg
    IMG_4480 [MiniFoto].jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_4482 [MiniFoto].jpg
    IMG_4482 [MiniFoto].jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 73
mamamatysia- ostatnio też ogladałam ten wynalazek, teraz załuję ze go nie kupiłam ale nic straconego, widać, że Filipkowi się podoba nowy wspomagacz jedzenia :-D

reklama
m&ms--maja ma skromniejszy jejyczek no jak na dziewczynkeoczka ma przepiekne,no tak widzialam ze tez marta jestes w jakims poscie:-)

kasia1208-filipkowi zasmakowaly paluszki u nozki ,slicznie siedzi,ja ino czekam na to

anetka-zuza jaka pucia fajna ,a z czego ona sie tak smieje?

ankzoc-mala piosenkarka rosnie

moniqsan-maja rozesmiana od ucha do ucha,tez do raczkowania sie zabiera

jola -tak jak napisala moniqsan dziewczyny bezkonkurecyjne---zgadzam sie

mmatysia -chyba zasmakowalo,jaki skupiony

Do góry