reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Dziękuję kobitki za pochwały mojego brzdąca:-).
Jolu-Właśnie rodzinnie ogladalismy zdjęcia dziewczynek(jak zwykle miodzio-ach te ciuszki:rolleyes:) i Mati zachwycony krzyknął"Ale fajne,ja też takie chcę!:eek:

Dziękujemy za miłe słowa :-):-):-)

widzę, ze już nam się parki tworzą :-D

Tak a filipek mamymatysia- jest NASZ :-D:-D:-D i precz z łapkami :laugh2::laugh2::laugh2:

monika1977- no twój maly to szaleniec dwie naraz :laugh2:

jola466- tak body całe brudne, zreszta jak spodenki, nie wspomne juz o krzesełku dobrze, ze jest taki rewelacyjny materiał, ze tylka gabeczka mokra przetre i schodzi, a smiechu miałam co nie miara, ale malej tez sprawiło to frajdę , wiec jej pozwoliłam na małe szalenstwo. dziewczynki wygladaja cudownie w tych sukieneczkach

Jolu - uwielbiam oglądać Twoje Laleczki :tak::-):-):-) (sa takie kochaniutkie) - ale niestety i ja mam nadal problem z rozróżnieniem:sorry:

m&m's, Krystyna 30, Monika 1977, M@dz1@, Mamamatysia, Ankzoc, Kasia1208, Aga.k.m.......dziekuje dziewczyny za mile slowa.......:-):-):-):-)......

Mamamatysia....no to do dziela z mezem...moze nastepne beda blizniaki....;-);-);-)

Aga.k.m, Kasia...specjalnie dla Was......

1 fotka....po prawo Amelia
2 fotka...po prawo Amelia
3 focia....Amelia
4, 5 fotka....Alicja
6 focia...po prawo Amelia........

Nie to zebym zawsze po prawo sadzala Amelie.....:-))))))))...tak jakos wyszlo..

Ostatnia edycja:
Hej
pozwolę sobie zamieścić kilka zdjęć naszych rybeczek z wypadu do aqua :tak:a pewnie Confi dorzuci resztę:-)

2zrp3f7.jpg

23hq4pd.jpg

30myis3.jpg

25z6lg1.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry