reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
A my mamy kilka zdjątek z telefonu więc słabiutkie ... ale zawsze :sorry:

Pierwsze Lili ze swoją ciocią! na zakupach :tak: Ma jeszcze jedną, starszą o 4 lata (zresztą moja chrześnica) :-D

Kolejne to nasza Lilijka ze swoim 2-wu miesięcznym bratem ciotecznym (syn siostry M)

A ostatnie, to szefowa domu babci Reni (mojej mamy). Szefuje na całego :rofl2:

Załączniki

• IMG_0197.jpg
    IMG_0197.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0204.jpg
    IMG_0204.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 72
  • IMG_0206.jpg
    IMG_0206.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 82
  • IMG_0210.jpg
    IMG_0210.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 84
  • IMG_0215.jpg
    IMG_0215.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 82
Tikanis....dziekuje slicznie za komplement....przekaze dziewczynkom ...;-);-);-);-);-)

AgA...nie no super mialyscie....a dzieciaczki jakie soba zainteresowane.....tak jak moje blizniaczki .....:-):-)

Moniqsan......Lili jak zwykle slicznosci....no i zgadzam sie z Mamamatysia ze szefowa gora.....swietnie wyszla na tej foci....:-D:-D:-D

*AgA* widzę, że dzieciaczki dobrze się bawiły na basenie, super :tak:

moniqsan ale Lilianka jest już duża i śliczna, no i ma fajne włoski :-)

A tu moja Zuzanka :-)

Ja bym powiedziala ze Lilianka to prezesowa,a jaka ma dlugo grzywe:-D
AgA super wygladacie tzn.mamusie i widac ze Zosia i Damian czuja sie jak rybki w wodzie:-D
No i Zuzanka jak siedzi och,och:-D

AgA - ja już sie rozplywam jak oglądam fotki Zosi i Damianka:tak::-D:-D:-D... SUPER!!! Super pomysł, super dzieciaki no i mamusie po prostu extra (obie macie takie fajniutkie figurki).

Moniqsan - szefowa bez dwóch zdań bym powiedziala - fotki w fotelu - rewelacja!!! A ten jej "brat" to taki dość duzy jak na 2miesiące

anetka - ależ cudownie Zuza już siedzi:tak::-)
kasia - te same zachwyty względem Filipka - tak sztywniasto siedzi na tej pupce:tak::-D. Jagódka ładnie siedzi mi na kolanach -posadzona na łóżku bądź podlodze jeszcze zgina się troche...

Moniqsan - szefowa bez dwóch zdań bym powiedziala - fotki w fotelu - rewelacja!!! A ten jej "brat" to taki dość duzy jak na 2miesiące

No, bardzo szybko przybiera na wadze. Urodził się 2700 i jak miał 6 tyg ważył już 4800. Podejrzewam że za chwilkę przegoni Liliankę :sorry:
Poza tym ona taka drobniutka, wątpię czy 7 kg dobiła (jutro ważymy) :huh: to i wygląda przy nim jak chucherko :sorry:

anetka, no pięknie Zuzanna siedzi! Moja jeszcze w tyle, podobnie jak Jagódka przewala się posadzona na podłodze. Zresztą nie sadzam jej, niech sama usiądzie :tak:

reklama
Aga i Confi super wypad na basen zazdroszcze wam u nas jest taki syf że bałabym się wziąść Kamilka zastanawiam się na Wisłą i golębiowskim ale sama nie wiem czy jest tam czysto
Moniq Lili wymiata z tą grzywką Pani prezesowa super :-)
Anetka śliczna ta Twoja Zuzia już pewnie siedzi bravo:-D

Do góry