reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

mamamatysia ależ Fifik ma rozbrajający uśmiech!!! :-):-):-)

ankzoc - ale słodziaaaaaak. A jakie oczęta niebieskie. och.:tak::tak::tak::-):-):-)

dziękuję za miłe słowa o mojej dwójeczce. Miło takich słuchać - czytać.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
No to ja będę miaIa dwie synowe:szok:.Moj Tomus piszczy na wszystkie dzieciaczki aIe najbardziej na AmeIke i AIę:-).Tyko co JoIa na to? Chyba nie bedzie protestowac. Będzie miaIa jednego zjęcia to tyIko z jednym będzie sie użerac:tak:Ostatnio TomuIek rwaI się do zdjęc córci Moniqsan.:laugh2:

Och..ilez tu nowych , przepieknych foteczek...:-):-):-)

Kornasiu...Alez Diana to juz panienka...duza dziewczynka i jak slicznie siedzi...a focia pod tytulem "ogladamy telewizje" jest the best....:tak::tak::tak:

Kasia 1208...alez Filipek ma sliczne oczetka.....no i widze ze wszystkiego musi sprobowac....;-);-);-)

Monika 1977...alez Tomus sie zmienil...taka kruszynka byla a teraz to przesliczny chlopiec....i taki duzy....slodziak maly...:-):-):-):-)

A jak sie usmialam z Twojego postu....no Tomus napewno ma w czym przebierac...tyle pieknych dziewczynek majowych....no coz widac ze gust tez sie mu zmienia....:-D:-D:-D:-D:-D

Ankzoc...dziekuje za komplemenciki....tak milo ja sie slyszy same fajne rzeczy...:happy::happy::happy:

m&m's....nie no Majeczka jest przesliczna...a te oczetka....chyba oboje z synusiem maja oczki po Tobie...???
Wogole to sie nie zdziw jak synek wkrotce zaczniekolezanki sprowadzac do domu...no taki maly przystojniak z niego a te oczki.....az nie moge sie napatrzec.....wogole to sa bardzo do siebie podobni...:tak::tak:
A co za cizcha corcia tak wcina....??????

A zdjecia Majuni w tej fioletowej poscieli...poprostu bomba....:-):-):-)

Mamamatysia....nie no Fifi ma zabujczy usmiech...oj bedzie "wyrywal " kobitki w przyslosci....a jak duzy chlopczyk juz z niego....

Ankzoc...ale sie usmialam ...kurcze ale z Majusi to zdolniacha..a jakie skupienie na buziaczku....sliczna jest....:-):-):-):-)
Ale chyba mialas sprzatania po takim obiadku...;-);-);-):shocked2::shocked2::shocked2:

No to jeszcze pare foteczek moich gwiazdek z dzis....:-)

Załączniki

• DSC02256.jpg
    DSC02256.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC02265.jpg
    DSC02265.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC02269.jpg
    DSC02269.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02276.jpg
    DSC02276.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 74
  • DSC02251.jpg
    DSC02251.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC02281.jpg
    DSC02281.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 81
Jejkuniu Joluś jake one cuuuudne. A jak się razem bawią. no normalnie słodziaki, ciężko wzrok oderwać. :-):-):-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

A wcinają ciasteczka te Hainz (ruskers czy coś tam) nie chce mi się iść do kuchni, ale ty wiesz o co chodzi.:-D:tak::tak::tak:

reklama
JoIa ,dziewczynki są reweIacyjne. M&MS ma racje,ze cięzko oderwać od nich oczy.Kurcze jak super je ubierasz.SIów brakuje żeby nachwaIić.

Moniqsan padnie jak zobaczy nowe ubranka.Nadzwigasz się w styczniu ubranek dIa 1iIijki:-D.

M&Ms tobie zazdroszcze mobiInosci Twojej Mani.Mój TomuIek jest sto Iat za murzynami.Krew mnie zaIewa jak patrze na takie zdoIniachy.:crazy:

Do góry