motyla noga, ale mam nadrabiania!! Zaczynam od strony 84 :-) Już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak zmieniły się majowe dzieciaczki :-)
Confi widzę, że Damianek zabiera się do raczkowania, silny chłopczyk, a na ostatnich zdjęciach wygląda zajefajnie, normalnie nie mogę z jego min. Śliczny chłopczyk. Zdjęcia z aqua super, zazdroszczę wypadu! Gdy będę w 3mieście na pewno się odezwę i wezmę strój kąpielowy! Zdjęcie w sztucznych włoskach mnie powaliło...
anetka Zuzia jest śliczna i taka silna, ładnie już siedzi. A naczyniaczek na pewno szybko zniknie, a co najmniej zbieleje
monika Tomuś jest śliczny, a jak bardzo urósł! Super minki :-)A fotki z bratem podobają mi się najbardziej.
aneteczko Miłoszkowi bardzo ładnie jest w kapturku, a i w zielonym mu do twarzy, uwielbiam ten kolor!
K.M. zdjęcie Filipka z piłką jest boskie, rośnie Wam mały reprezentant Polski, może podbuduje naszą reprezentację? :-)
tsarina nie no zdjęcie Izy Mirki jako prezesa mnie powaliło, aż mężowi pokazałam! Widzę, że huśtawka się podoba, super :-)
ewka Adrian jest śliczny, zdjęcie w wanience roczulające, super minka. Ładna z Was rodzinka :-) A jaki z niego myśliciel....
florencja ale masz śliczną rodzinkę! Krzysiu to rodzyneczek pełną gębą :-)Zdjęcia w górach bossskie! Uwielbiam góry!
tikanis Kubusiek zawsze mnie roczula, śliczny chłopczyk i zdaje się, że p odobny do Ciebie, prawda?
moniqsan Lilijka to niezły diabełek! A widać, że interesuje się zdobyczami XXI wieku :-) mała internautka. Fotki przy jedzeniu niesamowite, super pamiątka. A co do maty to masz rację, jej ogromnym plusem jest to, że można ją prać - wielokrotnie ! :-)
isabela Mia jest śliczna, ładne zdjęcia. A ten chodzik to dla zabawy tak? Szkoda takiego młodego kręgosłupa i stawów biodrowych...
ankzoc Majeczka ma niesamowite spojrzenie, jest taka pogodna. Rzeczywiście rzadko się pokazujecie! TRzeba to zmienić! Ale Majeczka wcina sama, świetnie!!
*Aga* nie no tak dziecko głodzić! Daj jej mleczka! :-) Zdjęcia z aqua super, już pisałam Confi, że zazdroszczę wypadu.
kasia1208 Filipek ładnie już siedzi, a co za uśmiech!
jolu Twoje dziewczynki zawsze mnie rozczulają, a ubranek to im normalnie zazdroszczę, pięknie je u bierasz. Niestety nadal ich nie odróżniam mimo Twoich podpowiedzi...Ale z Ciebie chudzina!!Zdjęcia w czapuchnach cudne. Widzę, że mata do kąpieli się sprawdziła?
nina Julek to ładniutki chłopczyk, ładne fotki
Patik ale z Hani śmieszek! Taka radosna dziewuszka. Sukienka bosska
m&m's Gaba też zawsze sprawdza najpierw metkę :-) Silna dziewczynka, a jaka ładniutka. Super wygląda z bratem, zresztą Mikołaj to też przystojniaka! Za miesiąc wstawisz fotkę, na której Maja będzie chodzić, no.. może za rączkę :-)
Malgoss super fotka, ładnie siedzi maleństwo, a jakie szczęście bije z ocząt
kornasia no niezła z Diany maniaczka tv, pewnie Brzydulę ogląda :-)
mamamatysia Fifi ma fajny dołeczek gdy się uśmiecha, a koszulka - super - ja też chcę taką!! Zdjęcia z bratem super, uwielbiam fotografować dzieci razem
imagination Tomuś rośnie jak na drożdżach, wpadaj częściej!
No nie mogę jak te nasze dzieci rosną! Siedzą, raczkują, same jedzą... Obłęd, a dopiero co w brzuchach siedziały :-)