reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

aga- dziewczyny extra zdjecia, az wam zazdroszcze ja sie z maja wybieram i wybieram do sopotu i jakos sie zebrac nie moge ehhhh, musze zmobilizowac mojego m!!!

moniqsan- super wyglada mała, a na fotelu to normalnie prezes jak sie patrzy!

anetka551- no prosze jak slicznie siedzi Zuzanka a jaka mina powazna

reklama
kurczę ale mam nadrabiania....

m&m's ależ Majka jest pięęęękna ...jakie oczy, a jakie ustka ...no kurczę ślicznotka Ci rośnie...:rolleyes:
synek też śliczny chłopak...no ale czemu się dziwić po takich rodzicach?

Ankzoc no następna Majeczka i następna ślicznotka...piękna dziewuszka. A jak pięknie sama je...cudo. W ogóle majowe dziewuszki wyjątkowo urocze są nie uważacie? :-)

Jola
Twoje kobietki wymiatają po prostu, ja chyba do ogólnego głosu zachwytu nie musze nic dodawać. Masz cudowne córeczki i patrząc na te zdjęcia czasem załuje się ze ma się tylko jedno dzieciątko :-D:cool2:

Nina2003 Julianek jest słodki, a na pierwszym zdjęciu wygląda najlepiej :tak:

Moniqsan no padłam jak zobaczyłam te minki Lili przy jedzeniu :-D:-D:-D
ślicznota jedna...a jako szefowa prezentuje się oszałamiająco :-D pasuje jej ta funkcja. Zasuwaj na te castingi mówię Ci :tak::tak::tak:

Anetka Zuzanka jest przeurocza , słodziak mały :tak:

Tsarina
...weź kobieto rób jakies wyraźne zdjecia...aż szkoda prezentować taaaaką córę tak niewyraźnie :-p
Iza Mira rządzi :-D poczekajcie parę latek a będziecie biegać jak na sznurku :-D:-D:-D

Malgoss świetny ten Twój śmieszek :-D aż nie mogę sie doczekac jego reakcji na wode w basenie .zaśmieje się chyba na śmierć :-D:-D:-D

Kornasia.
..no kolejna śliczna majowa dziewuszka...a zdjecie "mamo co mi dajesz" jest the best :-D:-D:-D
czym Ty ją karmisz ze taka nieufna? :-D

Monika no faktycznie Twój Tomaszek takim chucherkiem był ,a teraz...zobacz jaki chłop z niego :tak: super

Mmatysia no jak się na Fifiego patrzy to morda się sama śmieje :-D:-D:-D
no nie mogę. Cudny, pogodny synuś....

AgA :-D:-D:-D:-D no jak sobię przypomne jak Damian chlapał Zofikowi w oczy :-D rozbójnik. Ja zdjec z basenu na razie dorzucać nie będę bo same wielorybie mi zostały...chociaż może jakieś z naszymi dziećmi się znajdzie :-p

Załączniki

• basen 191109 23.jpg
    basen 191109 23.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 85
  • Damianek 058.jpg
    Damianek 058.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 79
  • Damianek 087.jpg
    Damianek 087.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 77
  • Damianek 093.jpg
    Damianek 093.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 82
  • Damianek 113.jpg
    Damianek 113.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 75
  • Damianek 106.jpg
    Damianek 106.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 73
  • Damianek 122.jpg
    Damianek 122.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 73
  • Damianek 105.jpg
    Damianek 105.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 68
  • Damianek 088.jpg
    Damianek 088.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 70
  • Damianek 114.jpg
    Damianek 114.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 68
Jeeej... ale mnie u Was dawno nie było, aż mi wstyd:zawstydzona/y:
Co do naszych, majowych szkrabów, to każde jest przecudne. Wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z osobna, ale nie jestem w stanie:zawstydzona/y:
A oto i my, minęło pół roku już tydzień temu prawie:-D

Confi
Hahaha ... Migdałki Damianka na 4-tym djęciu mnie dosłownie rozwaliły :-D:-D:-D
Ale z niego radosny chlopczyk. Widać że szczęśliwe dziecko :tak:
Natomiast na zdjęciu nr 7 ... no cóż, Damian to już nie niemowlak, nie dziecko nawet, a prawdziwy amant z miną mówiącą "hej bejbe"

Wybaczcie, ze nie odpiszę każdej z osobna, ale nie jestem w stanie:zawstydzona/y:

Nie szkodzi ... Jedna opinia mniej lub więcej nic nie zmieni :rolleyes:
My za to ocenimy Twojego Tomusia :-p
Zuch chłopak, bardzo ładnie już sam siedzi. Widać że mama dba o synka :laugh2:
A nie masz jakichś nowych filmików z poczynaniami Twojego dziecka?

Ostatnia edycja:
A my dziś uczyłyśmy się pić z niekapka ...Bożeszzzz :sorry: Lili traktowała go jak grzechotkę, trzymała na wyprostowanych łokciach i machała wyrzucając w powietrze :sorry: Kilka razy przez przypadek coś się udało do pyszczka wlać a reakcję widać na załączonym obrazku :rofl2: A soczek był słodki, słodziuteńki (robiłam różne warianty mieszająć jabłkowo-winogronowego gerbera z wodą)

Załączniki

• IMG_3217.jpg
    IMG_3217.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_3206.jpg
    IMG_3206.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_3219.jpg
    IMG_3219.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_3222.jpg
    IMG_3222.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_3227.jpg
    IMG_3227.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 72
Moniqsan-Lilia jak zawsze słodziutka,uwielbiam te jej minki:-D.A co do kubka to dobrze,ze się nim bawi,musi sie jej dobrze kojarzyć.Małymi kroczkami i najdalej za tydzień będzie piła

motyla noga, ale mam nadrabiania!! Zaczynam od strony 84 :-) Już się nie mogę doczekać aż zobaczę jak zmieniły się majowe dzieciaczki :-)

Confi widzę, że Damianek zabiera się do raczkowania, silny chłopczyk, a na ostatnich zdjęciach wygląda zajefajnie, normalnie nie mogę z jego min. Śliczny chłopczyk. Zdjęcia z aqua super, zazdroszczę wypadu! Gdy będę w 3mieście na pewno się odezwę i wezmę strój kąpielowy! Zdjęcie w sztucznych włoskach mnie powaliło...

anetka Zuzia jest śliczna i taka silna, ładnie już siedzi. A naczyniaczek na pewno szybko zniknie, a co najmniej zbieleje

monika Tomuś jest śliczny, a jak bardzo urósł! Super minki :-)A fotki z bratem podobają mi się najbardziej.

aneteczko Miłoszkowi bardzo ładnie jest w kapturku, a i w zielonym mu do twarzy, uwielbiam ten kolor!

K.M. zdjęcie Filipka z piłką jest boskie, rośnie Wam mały reprezentant Polski, może podbuduje naszą reprezentację? :-)

tsarina nie no zdjęcie Izy Mirki jako prezesa mnie powaliło, aż mężowi pokazałam! Widzę, że huśtawka się podoba, super :-)

ewka Adrian jest śliczny, zdjęcie w wanience roczulające, super minka. Ładna z Was rodzinka :-) A jaki z niego myśliciel....

florencja ale masz śliczną rodzinkę! Krzysiu to rodzyneczek pełną gębą :-)Zdjęcia w górach bossskie! Uwielbiam góry!

tikanis Kubusiek zawsze mnie roczula, śliczny chłopczyk i zdaje się, że p odobny do Ciebie, prawda?

moniqsan Lilijka to niezły diabełek! A widać, że interesuje się zdobyczami XXI wieku :-) mała internautka. Fotki przy jedzeniu niesamowite, super pamiątka. A co do maty to masz rację, jej ogromnym plusem jest to, że można ją prać - wielokrotnie ! :-)

isabela Mia jest śliczna, ładne zdjęcia. A ten chodzik to dla zabawy tak? Szkoda takiego młodego kręgosłupa i stawów biodrowych...

ankzoc Majeczka ma niesamowite spojrzenie, jest taka pogodna. Rzeczywiście rzadko się pokazujecie! TRzeba to zmienić! Ale Majeczka wcina sama, świetnie!!

*Aga* nie no tak dziecko głodzić! Daj jej mleczka! :-) Zdjęcia z aqua super, już pisałam Confi, że zazdroszczę wypadu.

kasia1208 Filipek ładnie już siedzi, a co za uśmiech!

jolu Twoje dziewczynki zawsze mnie rozczulają, a ubranek to im normalnie zazdroszczę, pięknie je u bierasz. Niestety nadal ich nie odróżniam mimo Twoich podpowiedzi...Ale z Ciebie chudzina!!Zdjęcia w czapuchnach cudne. Widzę, że mata do kąpieli się sprawdziła?

nina Julek to ładniutki chłopczyk, ładne fotki

Patik ale z Hani śmieszek! Taka radosna dziewuszka. Sukienka bosska

m&m's Gaba też zawsze sprawdza najpierw metkę :-) Silna dziewczynka, a jaka ładniutka. Super wygląda z bratem, zresztą Mikołaj to też przystojniaka! Za miesiąc wstawisz fotkę, na której Maja będzie chodzić, no.. może za rączkę :-)

Malgoss super fotka, ładnie siedzi maleństwo, a jakie szczęście bije z ocząt

kornasia no niezła z Diany maniaczka tv, pewnie Brzydulę ogląda :-)

mamamatysia Fifi ma fajny dołeczek gdy się uśmiecha, a koszulka - super - ja też chcę taką!! Zdjęcia z bratem super, uwielbiam fotografować dzieci razem

imagination Tomuś rośnie jak na drożdżach, wpadaj częściej!

No nie mogę jak te nasze dzieci rosną! Siedzą, raczkują, same jedzą... Obłęd, a dopiero co w brzuchach siedziały :-)

A tu trochę Gabrysi :-)

Załączniki

• DSC00945.jpg
    DSC00945.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC00914.jpg
    DSC00914.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC01152.jpg
    DSC01152.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 71
  • DSC01154.jpg
    DSC01154.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSC01188.jpg
    DSC01188.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC00898.jpg
    DSC00898.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 65
confi - no ja po prostu nie mogę z tego mojego Zięciunia. Taki zdolny, taki piękny..A jego minki i ten języczek - super!!!

imagination - brawa dla Tomusia za sztywne siedzenie no i stanie - pieknie. Zawsze mi jakoś tak milutko się robi jak oglądam Wasze fotki

mamstud - fotki z imprezy Anrzejka?? Piekne. Andrzejek to wielki przystojniacha, a Gaba, kruszynka - przeurocza!!! Cóż to za minka na ostatnim zdjęciu - żal, że kąpiel dobiegla końca??

moniqsan - a ja raz jeszcze Ci powiem (a pierwszy raz wyrażę swoje zdanie na forum), że Lili jest podobna do Twojej mamy:tak::-) Prosze zamieść nam tu raz jeszcze fotkę Lili z babcią - mam nadzieję, że i reszta mam zauważy podobieństwo.
Więc co by nie bylo - składam Ci gratulacje, bo to Twoje geny biorą górę (a nie twojego M);-):tak::-D

reklama
Aga_k_m tak, część fotek jest z pasowania na żabkę :-) Gabrysia była grzeczniutka, a Andrzej dumny z siostry. Wrzask w kąpieli z niewiadomego powodu, może się wystraszyła dużej wanny? Następnego dnia było tak:

Załączniki

• DSC00903.jpg
    DSC00903.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 62
Do góry