reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Nasze ostatnie zdjęcia:
Zdjęcia numer 3 z dedykacja dla cioci Moniqsan

Załączniki

• IMG_4428 [MiniFoto].jpg
    IMG_4428 [MiniFoto].jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_4436 [MiniFoto].jpg
    IMG_4436 [MiniFoto].jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_4449 [MiniFoto].jpg
    IMG_4449 [MiniFoto].jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 83
  • IMGP6876 [MiniFoto].jpg
    IMGP6876 [MiniFoto].jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 66
  • IMGP6918 [MiniFoto].jpg
    IMGP6918 [MiniFoto].jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 71
m&m's -ale twoja mala to zdolniacha juz siadzi i czworakuje super!!!!!!!pewnie brat ja mobilizuje:)i jak ciasteczka wcinaja:)razem fajnie:)
mamaartysia : ale maluszek ma usmiech od ucha do ucha!!!!!:-D

uwaga teraz maja i zdjęcia MAMO JEM SAMA!!!

Załączniki

• PB160192.jpg
    PB160192.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 58
  • PB160202.jpg
    PB160202.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 58
  • PB160207.jpg
    PB160207.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 62
  • PB160208.jpg
    PB160208.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 61
  • PB160209.jpg
    PB160209.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 61
  • PB160210.jpg
    PB160210.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 65
  • PB160211.jpg
    PB160211.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 58
  • PB160214.jpg
    PB160214.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 57
  • PB160215.jpg
    PB160215.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 57
hehehe Ankzoc zdjęcie pierwsze jest super te rączki tak położyła fajnie niezły brudasek
Mamamatysia super focie Filipek ma śliczny uśmiech
M&ms Tobie gratuluje takiej zdolnej dziewczynki z tym raczkowaniem położyła na łopatki nie jednego maluch z bb a mikołaj śliczny chłopczyk fajnie że tak się dogadują:-)

dziekuje za mile komentarze dla Dianki :-)
M&MS sliczna masz parke. no i Mikolaj jest wzorowym bratem... :-)
MAMATYSIA ale przystojniak z Fifiego A jaka ladna sciane ma nad lozeczkiem :-) bosssko :-)
ANKZOC Majeczka ladnie wcina obiadek :-) no i az tak brudniutka nie jest wiec chyba calkiem dobrze jej poszlo :-D

alez sie duzo nowych pieknych fotek pojawiło:tak::-D:

malgoss - alez Szymek jest fajniusi - taki przekochany smieszek :tak::-D:-D:-D no i podłoda rządzi;-):tak:

kornasia - nie no... pieknie - alez Dianka jest już zdolna i silna. Piekna dziewczynka:tak::-D

kasia - no proszę Filipek też juz prawie usamodzielniony - gratuluję!!!:-):-):-)

monika- ależ różnica!!! Powinnaś po dupce dostać, że tak rzadko pokazujesz nam Tomusia :wściekła/y::laugh2::laugh2::laugh2: -cudny jest (zreszta ja tonę w jego oczkach juz od dawna :tak::-D)

m&m's - nosz... rozbroiłaś mnie Majeczką - jej minki, no i zdolności...szok:-):-):-)... ja tez chce aby moja Jaga była taka zwinna. A Mikołajek - bardzo ładniutki chłopczyk:tak::-D

mamamatysia- boski jest tój Fifi..normalnie radość pełną ...japką:tak:;-):-D:-D:-D

ankzoc - sliczności normalnie:-):-):-)... lekko umorusana ale sliczna.. no i jaka zdolna ta Twoja Majeczka:tak::-):-):-) bardzo podoba mi się Wasze krzesełko:tak::-)

reklama
M&M'S dopiero zauwazylam jak Maja ladnie sie podnosi do wstawania na tym pierwszym zdjeciu, zdolniacha z niej :-)
MONIKA oj tak dzieci nam szybciutko rosna... (chyba za szybko) :-( ale Tomus wygladal na bardzo malusiego, a teraz taki mezczyzna ze hohoho
KASIA1208 bardzo ladnie Fifi siedzi , a moze tak zdjecie z siostrzyczka ?
MALGOSSS podloga jest supeer :-) a Szymonek jak ladnie po niej pelza :-)

Do góry