reklama
anussia201
Fanka BB :)
Śliczna jest Zuzia łoo ale fajnie wygląda tyle ząbków w buźce :-)
Madzia_83
Neftis Zuzia jak zawsze śliczna no u nas przewijanie i ubieranie to teraz też koszmar Jasio wogle nie chce leżeć cały czas siada, jak już leży to tak kopie że mam wszędzie siniaki nie mamy problemu z rozbieraniem bo cwaniak sam często się wieczorem rozbiera jak siedzimy w łazience i czekamy aż tatuś przygotuje kąpiel
A tu znowu Jaś odebraliśmy dziś lwa, strasznie się małemu spodobał
A tu znowu Jaś odebraliśmy dziś lwa, strasznie się małemu spodobał
anussia201
No widać jaki szczęśliwy ;-)
Neftis
Madzia, ja już jakiś czas przewijam i ubieram na stojąco, bo na leżąco, to już nie da rady Zuzka czasem jak ma dobry dzień pomaga mi w ubieraniu, tzn. wkłada ręce w rękawy.
A jeździki są fajne, mała też swój uwielbia, co prawda na razie tylko przy nim staje albo na nim siedzi ale melodyjki są hitem A Jasio widać, że też zadowolony
A jeździki są fajne, mała też swój uwielbia, co prawda na razie tylko przy nim staje albo na nim siedzi ale melodyjki są hitem A Jasio widać, że też zadowolony
Madzia_83
U nas na stojąco też się nie da bo Jasio jeszcze sam nie stoi wieć trzeba go kłaść głównie do przewijania bo z ubieraniem to na siedząco dajemy rade a jeździki faktycznie fajna sprawa jak dziś jeździliśmy z jasiem po mieszkaniu to nawet czasem próbował odpychać się nóżkami i odrazu wyczaił gdzie się włącza muzyczkę wsiadać jeszcze nie potrafi ale sam dziś z niego schodził przekładał sobie jedną nóżke, a potem robił ślizg na podłogę Kupiliśmy mu tego lwa żeby troszkę go zachęcić do stawania na nóżki
Cosya
Madziumój Mikołaj też jeszcze nie myka na nóżkach. Bardzo chętnie stoi jak mu pomożemy wstać, ale jeszcze sam nie stoi, musimy go trzymać, chyba nasze maluszki należą do leniuszków :-)
reklama
anussia201
Neftis-15 zęboli?? Super :-)