reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych sierpniowych pociech :)

Agulek, synek to Twoja mini kopia:)
Madzia, mi też trudno uchwycić Zuzkę, a spokojne przewijanie i ubieranie wspominam z rozrzewnieniem;)

A tu trochę nas
P1160661.jpgP1160696.jpgP1160772.jpgP1160810.jpgP1160892.jpgP1160901.jpg

reklama
Neftis Zuzia jak zawsze śliczna:) no u nas przewijanie i ubieranie to teraz też koszmar:) Jasio wogle nie chce leżeć:) cały czas siada, jak już leży to tak kopie że mam wszędzie siniaki:) nie mamy problemu z rozbieraniem:) bo cwaniak sam często się wieczorem rozbiera jak siedzimy w łazience i czekamy aż tatuś przygotuje kąpiel:)
A tu znowu Jaś:) odebraliśmy dziś lwa, strasznie się małemu spodobał:)
IMG_1049.jpgIMG_1053.jpgIMG_1062.jpgIMG_1067.jpg

Madzia, ja już jakiś czas przewijam i ubieram na stojąco, bo na leżąco, to już nie da rady:D Zuzka czasem jak ma dobry dzień;) pomaga mi w ubieraniu, tzn. wkłada ręce w rękawy.
A jeździki są fajne, mała też swój uwielbia, co prawda na razie tylko przy nim staje albo na nim siedzi ale melodyjki są hitem;) A Jasio widać, że też zadowolony:)

U nas na stojąco też się nie da bo Jasio jeszcze sam nie stoi:) wieć trzeba go kłaść głównie do przewijania bo z ubieraniem to na siedząco dajemy rade:) a jeździki faktycznie fajna sprawa:) jak dziś jeździliśmy z jasiem po mieszkaniu to nawet czasem próbował odpychać się nóżkami:) i odrazu wyczaił gdzie się włącza muzyczkę:) wsiadać jeszcze nie potrafi ale sam dziś z niego schodził:) przekładał sobie jedną nóżke, a potem robił ślizg na podłogę:) Kupiliśmy mu tego lwa żeby troszkę go zachęcić do stawania na nóżki:)

Cosya Witaj:) Jasiu jak czuję że go lekko trzymam to sam wstaje przy meblach i ostatnio biega po korytarzu:) ale oczywiście jak go też trzymamy:) ale sam nie chce stawać:) chyba właśnie należy do grupy leniwych dzieci:)

Dziewczyny, moja mała tez sama bez podparcia jeszcze nie stoi ale wstaje przy czym się da i drepcze sobie przy czymś powoli albo skacze jak pchła. Zuzka jest bardzo ostrożna, każdy swój ruch dokładnie obmyśla:D

reklama
Do góry