reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

Dokładnie!!!! Nikt inny nie zrobi takich ślicznych zdjęć jak ja!!!!
A przecież moja dzidzia musi slicznie wygladać na zdjeciach dla potomnych!!!!! Prawda???
Takiej ważnej rzeczy nie mozna polecic w iinne ręce!

reklama
to ja sie z wami baby zgadzam! zdjecia robione przez mame nie daja sie niczym zastapic!

(zwlaszcza, jak mama malo fotogeniczna, jak ja

ja mammoze ze 4 zdjecia z malym i to z jednego dnia. bo to tak zawsze jest z tymi mamami ze albo nie sa przygotowane do zdjecia(makijaz, wlosy te sprawy) albo one zawsze robia najlepsze fotki swoim maluszka.

Przyłaczam się :) to fotki z kilku miesięcy ale jak będ a nowe to zaraz wrzucę :)))

minka.jpg

minkA1.jpg

MINKA3.jpg

MINKA4.jpg

minka5.jpg

No, u mnie jak rodzina przyszła do szpitala to pstrykali ile wlezie, z takim skutkiem, że jest Bruno ze wszystkimi, tylko nie z mamą, wściekłam się nie na żarty >:D >:D mamy jakieś wspólne zdjęcie ale jeszcze nie wywołane, może kiedyś wstawię, jak pokonam technikę i własne lenistwo...
Pozdrawiam!

reklama
Do góry