reklama
słowiczek
mama pisklaczków
Dobrym programem do zmniejszania zdjęć jest IrfanView a także, w programie PAINT. A to chyba każda z Was ma zaistalowane w kompie.
Instrukcja do zmniejszania w Paincie:
Otwieramy zdjęcie
Wchodzimy w Obraz a następnie Rozciągnij/pochyl.
W opcji rozciągnij wpisujemy w pionie i w poziomie np. 50. Zatwierdzamy i zdjęcie jest już mniejsze.
Ja dla pewności powtarzam sytuację i fotka jest akurat rozmiarowo do wklejenia. Z tym, że przed zmniejszeniem mam rozdzielczość 1200 na 1600 pikseli.
Później zapisujemy zdjęcie pomniejszone i wysyłamy na serwer.
Powodzenia.
Instrukcja do zmniejszania w Paincie:
Otwieramy zdjęcie
Wchodzimy w Obraz a następnie Rozciągnij/pochyl.
W opcji rozciągnij wpisujemy w pionie i w poziomie np. 50. Zatwierdzamy i zdjęcie jest już mniejsze.
Ja dla pewności powtarzam sytuację i fotka jest akurat rozmiarowo do wklejenia. Z tym, że przed zmniejszeniem mam rozdzielczość 1200 na 1600 pikseli.
Później zapisujemy zdjęcie pomniejszone i wysyłamy na serwer.
Powodzenia.
słowiczek
mama pisklaczków
No dobra. Wklejam.
Co prawda z niemowlaków już wyrosłyśmy ale za dwa miesiące TU wracamy...
Ja i Gabiszon jak miała 11 miesięcy
A tu świeża fotka z 12.06.
Pozdrawiamy
Co prawda z niemowlaków już wyrosłyśmy ale za dwa miesiące TU wracamy...
Ja i Gabiszon jak miała 11 miesięcy
A tu świeża fotka z 12.06.
Pozdrawiamy
naja
Fan(ka)
corben, to nie wstyd! ja tez mam dwa na krzyz i to tylko dlatego, ze przylecial tata mlodego i nam zrobil. sama jakos nie umialam.. to moze wklej franka, a potem swoje, takie z dowodu..? no nie, przepraszam. ale wykorzystaj starsze dziecko, przeciez juz umie robic zdjecia na pewno!
goska29
Fanka BB :)
Gdyby nie chrzest pewnie tez bym nie miała tym bardziej ze nie cierpie jak ktos robi mi zdjecia A druga strona medalu jest taka ze ja mama hopla na punkcie fotografowania wiec przewaznie ja biegam z aparatem
Dziewczyny to wiec nic dziwnego!!!!!
Dziewczyny to wiec nic dziwnego!!!!!
reklama