reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

O ojojoj mnie tu brakuje! ale muszę najpierw zrobić sobie foto z niunią :D. Jak zrobię to zaraz wrzucę :). Super mamuśki i ich ideałki :D. Pozdrawiam

reklama
Naja-ja już oczopląsu dostaję powoli,tyle tych fotek ::) rzeczywiście Twoje foto już jest :p moniaa-no baaa,pewno,że ideałki.Jaka mama,takie dziecko ;D he,he
Wklejajcie foteczki laski-bez krępacji ;)  :-*

Dobrym programem do zmniejszania zdjęć jest IrfanView a także, w programie PAINT. A to chyba każda z Was ma zaistalowane w kompie.
Instrukcja do zmniejszania w Paincie:
Otwieramy zdjęcie
Wchodzimy w Obraz a następnie Rozciągnij/pochyl.
W opcji rozciągnij wpisujemy w pionie i w poziomie np. 50. Zatwierdzamy i zdjęcie jest już mniejsze.
Ja dla pewności powtarzam sytuację i fotka jest akurat rozmiarowo do wklejenia. Z tym, że przed zmniejszeniem mam rozdzielczość 1200 na 1600 pikseli.
Później zapisujemy zdjęcie pomniejszone i wysyłamy na serwer.
Powodzenia.

Kolejna galeryjka ;D Tym razem wklejajcie miny swej pociechy :p Dzieci potrafią je robić najlepiej :laugh:
tapetajula3wh.jpg

minajula4pm.jpg

julkamina0rz.jpg

naja, no wstyd sie przyznac- cegla pali me lico- ale ja nie mam wspolnego z frankiem zdjecia! no jak pragne zdrowia... wszyscy maja, tylko nie ja... skandal!

corben, to nie wstyd! ja tez mam dwa na krzyz i to tylko dlatego, ze przylecial tata mlodego i nam zrobil. sama jakos nie umialam.. to moze wklej franka, a potem swoje, takie z dowodu..? no nie, przepraszam. ale wykorzystaj starsze dziecko, przeciez juz umie robic zdjecia na pewno!

Gdyby nie chrzest pewnie tez bym nie miała tym bardziej ze nie cierpie jak ktos robi mi zdjecia A druga strona medalu jest taka ze ja mama hopla na punkcie fotografowania wiec przewaznie ja biegam z aparatem :)

Dziewczyny to wiec nic dziwnego!!!!!

reklama
Do góry