reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

no i gratuluje fotek, są super

Bez takiej modelki nie bylo by takich fotek, ale bez slicznych fotek nie zobaczylibysmy pięknej Zuzi:D

reklama
Witam!! Mowia mi ze jak Zuzia sie urodzila byla podobna do mnie a teraz to istny tata!!

Dzisiaj dokleje fotke ze mna!! Zapomnialam o tej fotce znalazlam cos starego i nie za bardzo dobre :):) no ale coz

A to Maksio ze swoim tatą_________________________________________________
pict00601wv.jpg

Jak tam z apetytem u Waszych dzieciaczków?_________________________________________________Maks uwielbia pierś._________________________________________________
pict00349ek.jpg

Witam!!! U nas tragedia mala przez 13 miesiecy ssala cycka - wszystko bylo ok dpoki nie odstawilam ja z powodu lekarza. Teraz nic nie chce jesc mam ogromny problem nie cierpi mleka ani kaszki nie zje popro pluje... i sama jestem zalamana bo jak dlugo tak mozna ona na caly dzien zje 1/3 paroweczki morlinki i lyzeczke ziemniaka troche serka to przeciez za malo...

pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

reklama
Do góry