reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

znajoma cudo pomidorówka!! :D
jak na razie mój kubek jak sam łygę trzyma to wszystko(czyli najczęściej ja)jest brudne oprócz niego!!!!!!! ;D

reklama
moi zdaniem nie ma co spieszyc sie z samodzielnym jedzeniem. czesto widzialam jak jakub po kilku lyzkach mecze sie(bolala go raczka). Wiec zaczął samodzielnie jeść jak miał 16 miesiecy, Od razu trafiał łyżką do buzi. Wcześniej ja mu dawałam a on trzymał drugą łyzeczkę. Jakubowi kypiłam super sztucce, ladne z rysuneczkami, gumową rączką,takie dorosłe, tz metalowe. widelec ma zaokraglane rogi. Wydalam na nie cos kolo 30 zl. i moge na nie sobie popatrzec:D Gumowe konce sa fajne do gryzienia, łyzka za plytka zeby nabrac zupe, na widelec nie mozna nabic miesa a oprocz tego są za krótkie:))) jakub je Noralnymi- naszymi sztuccami. ma małej plastikowej lyzeczce dostaje witaminki i czasem jogurt ja"mala" lyzka:D

Potrafi zlapac duzy kawał żeberka nabitego na widelec i maszeruje po pokoju obgryzajac miesko. albo lapie cale udko i obgryza do kości:)

cze znajoma :)
no nie ma co polechtalas mnie,piszac ze fotki Ci sie podobaja ;D ::) . Synek,bedzie mogl sie spotkac jako pierwszy,tym bardziej ze przygotowal sie i przedstawil (pierwszy przyszedl z portfolio ;)) w pozytywnym swietle.No i wysportowany jest,taaakiego rumaka dosiadl.
Wiesz,my rozsadne mamy jestesmy,i do niczego dzieci zmuszac nie bedziemy,ale szczesciu mozna dopomoc,nie? ;D

Pozdrowki_Katka
a tak powaznie : dziekuje
Zuzia urode ma po tacie.

jus20to..no co Ty??? powaznie mowisz...
ja znowu mam czepe,ze moze za duzo tych zdjec wkejam ::)
poza tym,musze sie przyznac,ze ostatnio jakos mniej pstrykam ( nawet maz mi zarzucil,ze sie cos ociagam ostatnio)
jesli bedziesz chciala to cos wkleje,musze tylko przeszukac zasoby,bo zdjec duzo,a trzeba wybrac te perelki ;)

pozdrowki

mizajej czy wiesz ze parówki dla tak małych dzieci są niewskazane to co w nich się znajduje to zgroza teraz to tylko pchaja tam sama chemię i tłuszcze i to te najgorsze wogóle parówki  naszych czasach obecnych to niepowinny się tak juz nazywać ............
37404.jpg
a Kacper zajada to co niejadliwe

reklama
Do góry