reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

no i gratuluje fotek, są super

Bez takiej modelki nie bylo by takich fotek, ale bez slicznych fotek nie zobaczylibysmy pięknej Zuzi:D

reklama
Witam!! Mowia mi ze jak Zuzia sie urodzila byla podobna do mnie a teraz to istny tata!!

Dzisiaj dokleje fotke ze mna!! Zapomnialam o tej fotce znalazlam cos starego i nie za bardzo dobre :):) no ale coz

A to Maksio ze swoim tatą_________________________________________________
pict00601wv.jpg

Jak tam z apetytem u Waszych dzieciaczków?_________________________________________________Maks uwielbia pierś._________________________________________________
pict00349ek.jpg

Witam!!! U nas tragedia mala przez 13 miesiecy ssala cycka - wszystko bylo ok dpoki nie odstawilam ja z powodu lekarza. Teraz nic nie chce jesc mam ogromny problem nie cierpi mleka ani kaszki nie zje popro pluje... i sama jestem zalamana bo jak dlugo tak mozna ona na caly dzien zje 1/3 paroweczki morlinki i lyzeczke ziemniaka troche serka to przeciez za malo...

pozdrawiam

www.martynka1.smyki.pl

reklama
Do góry