reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych kruszynek z USG

Super :-) fajnie to opisałaś, wygłupy po tatusiu hihi :-)
ja już też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę znowu fasolinkę! :tak:
28 mam wizytę i wtedy będę się mogła pochwalić :-D

reklama
Naprawdę Kruszynka ma to po tatusiu :-)

Tatunio to straszny wariat, oczywiście w pozytywnym znaczeniu.. W ogóle to muszę powiedzieć, że mąż to mi się trafił, jak szóstka w totka :-):-)
Choć w tygodniu sporo pracuje, a w dodatku ma dużo innych zajęć, to bardzo o nas dba i poświęca nam całe weekendy.

Ostatnia edycja:
No Femme fantastyczne zdjatka i faktycznie cos tam miedzy nozkami widac, ale na tym etapie moga to byc powiekszone wargi sromowe takze mysle ze dlatego lekarz nie byl pewien. Pozdrawiam

Femme - super i jak buźkę widać :) no i faktycznie coś tam ma - ale tak jak kaśka pisze - może to być coś innego, może czasem np pępowina się zawiąć gdzieś między nóżkami...no ale może też po prostu to jego armatka ;)
żeby dodać tu musisz w odpowiedzi "zarządzać załącznikami" i wczytac zdjęcie z kompa

reklama
A oto nasze 5,5cm Małe WIELKIE Szczęscie :happy:
USg było wykonywane wczoraj (12t3d), Maleństwo zostało dokładnie przebadane, co nie było zbyt proste, bo fikało fikołki non stop hehe. Najwazniejsze, ze wszystko jest w porządku :happy:

Załączniki

• moto_0129.jpg
    moto_0129.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 151
  • moto_0130.jpg
    moto_0130.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 148
Do góry