Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Świetne fotki stopa rewelacja i jaka wyrażna? Super ,super:-)czesc dziewczynki :-) oto i moj maluch :-) na jednym w calej okazałości, a na kolejnym tylko jego/jej "wielka" stopa :-):-)
mam nadzieje że fotki się pokażą
zgadzam sie świetne fotki,a ta stopa rewelacjaŚwietne fotki stopa rewelacja i jaka wyrażna? Super ,super:-)
Słodkie te nasze dzieciaczki :-) A moja dzidzia pokazała wszystko na dzień dobry Lekarka przyłożyła sondę do brzucha i od razu bez większego wpatrywania się było wiadomo, że CHŁOPACZEK:-) Zero szans na pomyłkędziekuje :-) chociaż stope dzidzia pokazała, bo to co ma między nogami chowała uparcie :-) łobuziak od małego ;-)
Piwonia,wiem ,że marzył Ci sie chłopiec ale czasem tak jest ,glowa do góry Mąż ma racje dziewczynki są super i dużo lepiej sie wychowują niż chłopcy.A ja mniałam przeczucie co do Ciebie ,ze jednak dziewczynka będzie;-)A co do zdjęcia USG to masz racje nic nie widać bo to dziewczynka U chłopców zaraz siusiaki widać i nie można tego przeoczyć.Mi lekarz powiedział ,że meskich oznak nie widać ,więc liczę na dziwczynkę Gratuluje,bedzie na różowo