reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
alex ale mały na piekną czuprynkę!
persefona co za wesoła gromadka:) przesłodki dresik;)
karolka widzę,że mały rządzi już psem:)
ilonka słodkie Zuźka robi minki:)

a to junior w kąpieli:) z pozdrowieniami dla salsery(mam nadzieję,że udało Ci się polubić wiaderko:)-fajnie w tej pozycji do kąpieli wychodzą z juniora wszelkie bąbelki powietrza- beka jak pod budką z piwem:-D a potem pada i śpi od 20 do 5.

Załączniki

• P7280007.jpg
    P7280007.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
karolq nie mam wyraźnego, ale mogę spróbowac zrobić:) Zagonię ojca do kąpania a ja będę focić
p.s znalazłam takie- jak widac woda po emolium jest biała i nie widać juniorka.Ma jeszcze sporo miejsca i nie wypełnia wiaderka jak te bobo na fotkach w necie.

Załączniki

• P7280006.jpg
    P7280006.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
jaipur - super fotki. U nas na razie sprawdza się lepiej wanienka, ale musimy zrobić kolejne podejście do wiaderka. Tyle że nasz już spory klops, ale na wakacje łatwiej zabrać Tummy Tuba niż wanienkę więc musimy nad tym popracować.

reklama
Jaipur super młody wygląda w tym wiadereczku. Gdybyś tym zdjęciem reklamowała ten produkt to bym się zastanowiła nad zakupem tym bardziej że mina Juniora zachęca do zakupu.

Zanka śliczny niuniuś

Do góry