reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Jaipur Junior rewelacja:) jaki z Niego przystojniak, ja już dzięki Tobie zamówiłam motyla Emanuela, mam nadzieje,że Jaśkowi się spodoba:)
Zanka cudny Synio:)

jaipur - zrobiłam eksperyment i wykąpałam łobuza w wiaderku teraz, jak ma dobry humor (wieczorem męczą go kolki). Kurde że też nie mam kilku rąk żeby jednocześnie foty robić bo Mikołaj takie uśmiechy walił jak nigdy w kąpieli... Dopiero jak go wyjęłam to protestował.

salsera a widzisz:) jednak wiaderko jest fajowe:) Spróbuj wieczorem,ponoć na kolki dobrze działa- na bekanie i pierdzioszki rewelacyjnie:-D
Co do podbijania się na nóżkach- to junior tak robi w normalnej wanience(bo też ma taką-dla babć specjalnie:D),w wiaderku co najwyżej łapkami łapie się za krawędź i jest zadowolony z siebie niezmiernie:D dlaczego w wiaderku grzecznie siada nie mam pojęcia

zanka ale wypasiony jest Twój bobas :)))

Ostatnia edycja:
a do jakiej wagi można kąpać dziecko w wiaderku? tak pi razy oko. bo nie wiem czy opłaca się je teraz kupować...
jaipur zrobiłaś taką reklamę, że firma powinna Cię od ręki zatrudnić ;) albo synka Twojego, bo świetnie wygląda.

jaipur mały ma cudna minę i wygląda ślicznie
ale ja nadal jestem przeciw kąpieli w wiaderku , nie z braku miejsca .. ale dlatego ze od urodzenia się nie powinno sadzać dziecka... a to czynność codzienna...

zanka
słodkie fotki

reklama
e_v w sumie to połowa już minęła, mówią,że do 6mcy,zależy od temperamentu i rozmiarów malucha..Na te wymiary jak teraz jest idealne- -co do siadania w nim- to woda go unosi, on raczej dryfuje niż siedzi, z tym ,że nóżki ma podkurczone.Ale fajnie główkę ćwiczy- chyba lepiej jest mu ją trzymać ,bo rozluźnia ramionka i ogólnie jest taki rozluźniony
basiekk szybka jesteś dziewczyna:-D

Do góry