reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Jaipur fotki kąpielowe super, jaka radość na buzieńce, sama bym się do wiaderka wpakowała a konstalacja z pieluchą bomba :-D
Zanka Olinek super, jaki nadąsany, jakby mamę ustawiał;-)
Ilonka przepiękne zdjęcia, a modelka prześliczna!
Alex no nie mogę, jak laleczka wygląda, a jaka czuprynka, nie wspomnę o oczach:-)
Persefona Gabi dzielna, ryby się nie bała i to takiej wielkiej. Zdjęcie z pogaduszek łapie za serce.
Paula zdjęcie z siostrzyczkami powala! Fajnie musi być mieć trójkę dzieci:-)
Karolka łaciata krówka z Oskarkiem ekstra. Chyba pora na sesję z moimi potworami;-)
Kamcia no nie mogę, te poliki rozwalają. Jak ty to robisz, że masz takie grzeczne dzieci?
Joluś Igorek jaki samodzielny, super, mój przystojniaczek:-)
Aina faktycznie Jaś ma wypróbowaną minę do zdjęć, rośnie kandydat na Top Modela;-)
Tasiaczek wodne zdjęcia rewelacja, szkoda, że my nie mamy gdzie iść na basen.
Ypra no nie mogę , śpi w wannie? No i jak takiego bąbla nie kochać:-)
Majowa a co to jedno zdjęcie, no bez żartów, wrzuć więcej Kubusia.
Jolka śliczna córeczka:tak:
Julisia
po zdjęciach wnioskuję, że masz w domu aniołka, tak grzecznie wygląda;-)

Zarzucam Jagodzianką :-)
Najpierw pokąpielowa
skarbek kapielowy.jpg
ubieraniowa
skarbek ubierany.jpgskarbek pokapielowy.jpg
fryzura a'la Jagoda, gdyby ktoś chciał, służę pomocą w tworzeniu
skarbek fryzura.jpg
Jagoda filozoficzna
skarbek zamyslony.jpg
a ten paluszek to przypadek :-p
skarbek paluszki.jpg

Tutaj grzecznie słucha jak mama straszy, że sobie pójdzie bo zaraz nie wytrzyma z jej marudzeniem :-p
skarbek buzia.jpgskarbek.jpg
a zaraz potem jej wybaczam, nawet jak nic sobie nie robi z moich gróźb :-)
skarbek rozesmiany.jpgskarbek usmiechniety.jpg

Hope Ona jest rewelacyjna!!! Hahaha:-) Cudo:)
a ten uśmiech-powalający! Muszę przyznać,że zakochałam się w Jagodzi filozoficznej:tak:

reklama
Do góry