reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Nadrobiłam :)
Matusia a co Majka ma taką kwaśną minkę?
Kamcia zazdroszczę pogody i…lata! Jejku jak wy macie tam pięknie! Dziewczyny jakie duże, zaradne i samodzielne! Śliczne!
styna ale Nadia super wyglada jako króliczek! W ogóle widzę,że też już sama chodzi, jakie te dzieciaki majowe są zdolne!
jolek Igorek to rosnie w oczach! Widzę,że autko sklepowe mu się spodobało J Foch-superowy JJ A różaniec-no zaciekawił go. Może modlący chłopak z niego będzie J
Maja Polcia jest tak słodka jak cukiereczek!
kaska1 Wiktoria śliczna dziewczyneczka J
Agniieszka twój Igus to też już duży chłopak! I taki pogodny J\
karolq ale Zuzka sobie świetnie radzi na basenie! Zuch dziewczyna!
mojeszczescia chłopcy to prawdziwi przystojniacy! A Oskarkowi wyraźnie spodobał się zając ze święconki J
basiekkk ale Marti zadowolona na tych zdjęciach, a jak się przeciąga po spanku J Słodziak!
Alex Oli jaki przystojniak w tej koszuli i jakie fajne autko ma!
bea śliczny tort i solenizantka-Natalka!
madzik widzę,że Julek ma słabość do pieluchy tak jak mój Remik J Śliczne oczyska ma twój synuś!
gag Staś znalazł kolegę w lustrze J Super chłopak i ma zniewalający uśmiech
Sylwia ale Oskarek urósł! Prawdziwy przystojniak-szczególnie z tym irokezem na głowie!
lepi Zosieńka jest cudna! Te minki mnie powaliły!

jeny jak ten czas leci dzieci rosną jak szalone a pamiętacie jak rok temu były w brzucholach
stynka - Nadia boska
lepi - twoja Zosienka robi minki zupełnie jak moja Zuza

reklama
Persefona haha dużo bym dała aby wkońcu sama chodziła na razie porusza się tylko o pchaczu, i jak się czegoś trzyma:-D
Maja ogródek nie jest taki mały to co widać na zdjęciu to tylko 1/3 całości niestety nie własny tylko wynajmowany:-(
Karolka śliczna Zuzia, jak ładnie chodzi.

Do góry