reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

paulina-ja się nie załapałam na zdjęcie Twojego synka, ale wierzę dziewczynom, że przystojniak z niego
sylwia- ale Oski ma hipnotyzujące spojrzenie, będzie na nie laski wyrywał ;-)
jolek-jaki fajny roczny Igorito :-) no coż, niewiele miał do wyboru.....również pozostawię to bez komentarza;-)

reklama
Paulina:-( ja niestety nie załapałam się, szkoda bo z tego co dziewczyny piszą to było warto.
Jolek Igorek jakie włosinki długie ma, słodziaczek kochany nasz, w tej koszuli super:)
Sylwia Osek przystojniaczek ukochany oczka ma piękne takie duuże:)

sylwia Osski jest bosski :-)
jolek byś się wstydziła, za 10 zeta to dzieciak nic by sobie nie kupił, nic dziwnego ,ze wolał koraliki:-p Ale chyba był u fryzjera modelować fryzurę- taki zaczes w pełni profesjonalny:tak:
madzikk ale Juliano jest męsssski , nawet w tej piżamce
gag bliźniol zmężniał jakoś, podobnie jak i Stasiu:-)

Ostatnia edycja:
Kurde Jaipur same dyszki w portfelu miałam a głupio było gości prosić o wyciągniecie kasy. Mogłam kartę do bankomatu położyć :)Oooo albo świnkę skarbonkę mogłam postawić,ale teraz to już za późno. A fryz przypocony trochę bo chwile wcześniej młody wstał;-)

Jaipur, oh maj goodnes, toć to nie piżama ino strój domowy:-D:zawstydzona/y: Ale żeby Cię uspokoić dodam, że już tak nie chodzimy, bo się wszystko za małe nagle zrobiło:-D

Mojeszczęścia cudnych masz synków no i z Ciebie laska!!!:tak:
Basiek ehhh kluseczka Marti jest przesłodka w opasce już wogóle piękność!!:-)
Alex ja ja ja ja!!! chcę na randkę z takim przystojniakiem Boziu ten to będzie miał branie:rofl2:
Kaśka córunia się pięknie prezentuje słodka jest:tak:
Bea solenizantka urocza torcik przepiękny!:-)
Madziku no Franklin to jest przeprzystojniak brązowe oczy i blond włosy? czy się mylę? ależ mi się to podoba:happy:
Joluś już widziałam na fejsie aż łezka się w oku kręci taki był maleńki:-)
Gag Staśka też już widziałam pięknie prezentuje ząbka, Tobie też daje takie buziaki? :rofl2:hihih bryka wypasiona
Paulinka a ja widziałam ale nie miałam czsu aby napisać że Jasiek to przystojniak a w białej koszuli prezentuje się obłędnie!:tak:
Jolek Iguś słodko się focha, ja pierwszy raz widzę taką wróżbę czy co to? ale też spróbuję tylko stówę podłożę Frankowi hehe ale też pewnie koraliki wybierze:eek::-D
Sylwia przepiękny uśmiech i te ząbki mmmmm... a piesio jak zwykle czuwa:-p

Dawno Zochny nie pokazywałam, więc teraz kilka fotek, co byście nie zapomniały jak wyglądamy :-D

mam 6 ząbków, no i jestem taaaaaka duża!

Załączniki

• do kolażu1.jpg
    do kolażu1.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 73
  • 083.jpg
    083.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 63
  • 086.jpg
    086.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 62
  • 089.jpg
    089.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Lepi alez zajefajne fotki!! Widze, ze z Zoski to tez niezly czort :)) no na miniaturce drugiego zdjecia wyglada jak blond Polka! juz sie zastanowilam - co ona tu robi??!! - haha ..i z tym paluchem .. ostatnio non stop lata z palcem i pokazuje na wszystko :-D
Juz 6 zabkow?? super! Gratki! :)))

Do góry