reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Lepidoptera- Zochna jest cudowna! świetne minki robi - pocieszka mała :)
Styna- Nadia super ogrodniczka , taka śmieszka fajniutka :)
Karolqa-nie no taka już duża panna , pięknie sobie radzi ze wszystkim ! słodka i śliczna :*

potem wrzucę trochę moich łobuzów ;)
oto i Oni :) :
Zdjęcie0588.jpgZdjęcie0620.jpgZdjęcie0621.jpgZdjęcie0593.jpgZdjęcie0624.jpgZdjęcie0625.jpgZdjęcie0630.jpgZdjęcie0631.jpgZdjęcie0632.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Karolq jak patrzę na Twoją Zuzię to nie mogę uwierzyć że ona jeszcze roku nie ma. Śliczności:):) U Was tak ciepło jest??

Futrzaczku
jak zawsze świetnie się panowie prezentują. Ostatnia fotka jak dla mnie suuuuperaśna :)

Karolq śliczna jest Zuzia, taka dorosła już:) w porównaniu do mojej Kluski:) Modnisia mała:)
Futrzaczku Twoje łobuzy urocze:-) Widać, że uwielbiają się:) Filipek śliczny uśmiech ma:)

karolq, Futrzaczku słodziaki te wasze pociechy.
To teraz my się przypomnimy
Siostra co tam masz dobrego? Podziel się -> DSCN0972.JPG
Teraz będę uczyć się chodzić z dziadkiem -> Zdjęcie1862.jpg
Oh ta mama -> Zdjęcie1886.jpg
Stwierdzam,że miska nie jest jadalna -> Zdjęcie1869.jpg
Heeeeeeeeeeejjj :) -> Zdjęcie1896.jpg
Hmm jakie piękne kwiatki. Ciekawe jakby wyglądały na podłodze? -> Zdjęcie1945.jpg
Ej siostra zejdź z mojego auta,no! -> Zdjęcie1942.jpg
Trzech muszkieterów -> DSCN0984.JPG
Ja tu tylko sprzątam -> DSCN0986.JPG
W oklularach mamy -> DSCN0963.jpg

reklama
He he Persefona przepiękne ujęcia Remika:):) Oj widzę łobuzuje tak jak mój Igor:):):) Ale i dobry chłopak widzę z niego..dziadkowi kule trzyma, siostrze daje pojeździć na samochodziku a i w szafkach mamusi sprząta :-D:-D

Do góry