reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Agacio - alez Franek ma Twoje oczy!!! :*

Jolus
- niesamowicie szybko dorasta nasz Igus.. ehh jak ten czas leci.. :*

Styna - Nadia czorcik kochany! - widze, ze kot zdołał jej uciec w koncu hihihihiihi

Basiekk - jaka Marti ma slodka opaseczke :)) W tym pudle calkiem jak Polcia wyszla :):*

Don
- Franek ma urode filmowa - nie ma co!

Lepi - 'wielki blekit' w oczach ma Zosia :)

Majuś bo nasze laseczki podobne do siebie są:tak:
Agacio uśmiech boski:tak: czaderski jest ten Twój mały łysolek
Don - śliczny chłopczyk, przystojniak, oczyska cudowne
Jolek - czapa fajowa, nasz starszak kochany
Lepi mina super:-D pod tytułem "Matka podpadłaś"

majowa Kubuś slicznie stoi :-)
jaipur picie herbatki rozkoszne :-D
no i bibki ze Stasiem też udane :-p
styna Nadia cudna jak zawsze:-)
alex Oli bije wszystkich z tą swoją fryzurką
sylwia super kąpiel!!!
ania86 Daruś jest słodziutki
martusia ślicznie w tym polarku brązowym
agacio Franek to prawdziwy przystojniak
mojeszczescia super zima :-)
hehe ypra Krzyś jest nie do pobicia z tą butlą :-D hehehe
haniagaj super DJ
lepi cudne zdjęcia
jolek fajnie zjeżdża.. a jaki zadowolon na placu zabaw
basiek rozkoszną masz córeczkę :-)

ja też musze Emkę pokazać ... tylko zrzucę zdjęcia z komórki :-)
niestety aparatu nadal nie mam :/

reklama
Obejrzalam dzis sporo zdjec, wszystkie malenstwa cudowne i juz nie takie malenstwa. Niedlugo zaczniemy wstawiac fotki z pierwszych urodzin!:-)A oto moje corcie...Na pierwszej fotce Majunia i Lenka, na drugiej oczywiscie Lenka w Polsce oraz Lenka z misiakiem Rudolfem. P1100261.jpgP1100103.jpgP1100322.jpg

Do góry